• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeref Meselesi Kanal D

tolin

PITIRCIK MUNE!:D
Pro Üye
23 Ekim 2011
19.420
23.891
598
Kanal D’nin başrollerini; Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı, Burcu Biricik, Alma Terziç, Taner Turan, Uğur Uzunel, Baki Çiftçi, Kağan Uluca, Sezin Bozacı, Hakan Salınmış, Şebnem Doğruer, Ahmet Dizdaroğlu, Şerif Erol ve Tilbe Saran’ın paylaştıkları, merakla beklenen yeni dizisi “Şeref Meselesi”nin çekimleri büyük özenle ve hummalı bir şekilde devam ediyor.

Yapımını D Yapım’ın, yapımcılığını E. Ayşe Durmaz’ın üstlendiği, yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı, çekimlerine Ayvalık’ta başlanan ve İstanbul’un Balat semtinde devam eden dizinin konusu şöyle;

Yiğit (Kerem Bürsin) ve Emir (Şükrü Özyıldız) iki kardeştir. Yiğit çekici, hovarda ve dışadönük bir gençken,Emir Yiğit'in aksine dış görünüşünden ziyade aklına güvenen, zeki ve çalışkan bir gençtir. Her ne kadar dünyaları zıt olsa da, birbirine çok bağlı bu iki kardeşin hayatları, dedelerinin ölümünün ardından İstanbl’a taşınmalarıyla başka bir yön alacaktır.

Sürükleyici hikayesi ve kuvvetli oyuncu kadrosu ile izleyicilerin yeni ekran gözdesi olmaya aday “Şeref Meselesi” yakında Kanal D’de!

Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu da şöyle:
Yapım : D Yapım
Yapımcı : E. Ayşe Durmaz
Yönetmen : Altan Dönmez
Senaryo Uyarlama : Seray Şahiner
Uygulayıcı Yapımcı : Ebru Sakal
Görüntü Yönetmeni : Orkun Çatak
2.Yönetmen : Gökçen Usta Çaylar
Müzik : Salvatore Riccardi
: Yıldıray Gürgen
Sanat Yönetmeni : Aynur Topalak
Oyuncular : Kerem Bürsin (Yiğit Kılıç), Şükrü Özyıldız (Emir Kılıç), Yasemin Allen (Sibel), Şükran Ovalı (Derya), Burcu Biricik (Kübra), Alma Terziç (Gül), Taner Turan (Sadullah), Uğur Uzunel (Selim), Baki Çiftçi (Ender), Kağan Uluca (Nihat), Sezin Bozacı (Neriman), Hakan Salınmış (Hakkı), Şebnem Doğruer (Fatma ), Ahmet Dizdaroğlu (Ayhan), Şerif Erol (Hasan) ve Tilbe Saran (Zeliha)

Bir kısmını kaçırdım
o sadullahmı neydi
o soydutturdu dimii dükkanı
Diziyi bende yarım yamalak izledim,Sadullah ve Namık yaptırdı ama yiğit kübraya kötü birşeyler mi yapacak başka bir dizi sayfasında okumuştum.

ratingler de beklenen başarıya ulasamamıs.
ohh iyi oluyo sana kanal D :KK53:

offfff nedense şu yasemın allen a ısınamadım ya oyunculugunu begenmıyorum:KK12::KK12::KK12:

Bende iki bölümdür bakıyor güzel bir diziye benziyor ...

Sakat olan kizin ADI neydi yaa o kıza üzülüyorum en masumu o bugün kızla yaticam...sanırım sonunda kız hamile falan kalicak...iyi oynuyor kerem özellikle bakışları tam serseri serseri...

Bende iki bölümdür bakıyor güzel bir diziye benziyor ...

Sakat olan kizin ADI neydi yaa o kıza üzülüyorum en masumu o bugün kızla yaticam...sanırım sonunda kız hamile falan kalicak...iyi oynuyor kerem özellikle bakışları tam serseri serseri...
evet kerem cok ıyı ben şu yasemin allena sınır oluyorum ya kesle onun yerıne baskasını koysalardı:KK51:

tolin .!.:
evet kerem cok ıyı ben şu yasemin allena sınır oluyorum ya kesle onun yerıne baskasını koysalardı:KK51:

Dizinin en melek kizi durumunda ya ondandir yuzu saf ve doğal oyunculuk daha arkada duruyor. Dizi tutulursa oyunculuk eklemeli evet biraz tutuk pasif

KK da kimse bakmıyor mu bu diziye ... Tarzın da eskidi gibi değil artik...

Bu dizi neden se tutsun istiyorum konusu değişik en azından

Back
X