- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
Yiğitte kübrayla olcak gibi duruyo ama suan ıntıkamda olsa aşık olcak bence kübrayabencede o cocukla olucak ama sonra pısman olup yıgıte gelıcek gıbı duruyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yiğitte kübrayla olcak gibi duruyo ama suan ıntıkamda olsa aşık olcak bence kübrayabencede o cocukla olucak ama sonra pısman olup yıgıte gelıcek gıbı duruyo![]()
ahahha gel hosgeldınAha tolin buldum seni
yok yaa bence yıgıt kubraya asık olmaz o sibele asıkYiğitte kübrayla olcak gibi duruyo ama suan ıntıkamda olsa aşık olcak bence kübrayaoff be ne senaryo yazarmışız
![]()
bencede olucak aralarında bıseyBu ikisi büyük ask yasiıyacak ahanda buraya yyazıyorum
yigit karanlık işlere girince emirde onun arkasında olacak bence su kaan mı ne onun babasının teklıfını kabul edıp emırde karıscak karanlık ıslereSu karanlık isleri olmasa of ki of
yiğitttttt kıskanıyorummm aaaaaKübra ya üzülüyorum ah yiğit yapma ya kıza aci
kız senı parcalarım kız
olamazzzzz yaaaaaaSanat için ahahaha![]()
dizi bitti kızlar haftaya aynı saatte burda opüldünüzzzSanat için ahahaha![]()
ah ya ıstanbulda olsaydım keremi gormeye gelırdım seteFener ve Balat semti sanki film platosu gibi...
emin ol görürdün, şu an ek işim dolayısıyla haftasonu hep oradayım, her köşe başında bunlar.ah ya ıstanbulda olsaydım keremi gormeye gelırdım sete![]()
ahhhhh beeee ne şanslısın uzaktanda olsa bı fotosunu cekıp atarmısın bıde televızyondakı kadar taş mı?emin ol görürdün, şu an ek işim dolayısıyla haftasonu hep oradayım, her köşe başında bunlar.