- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
offfff nedense şu yasemın allen a ısınamadım ya oyunculugunu begenmıyorum![]()
Aynen katılıyorum sana çok soğuk ve itici geliyo banada sevmek istedim aslında ama sevemiyorum o kızı nedense..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offfff nedense şu yasemın allen a ısınamadım ya oyunculugunu begenmıyorum![]()
oyunculuguda cok sogukAynen katılıyorum sana çok soğuk ve itici geliyo banada sevmek istedim aslında ama sevemiyorum o kızı nedense..
oyunculuguda cok soguk![]()
emirin arkadasıda babam sınıfta kaldıdakı kaan ama burda sakal bırakmıs kotu olmusHeh kübraymışKübra ismini sevmem ama kızı sevdim
![]()
emirin arkadasıda babam sınıfta kaldıdakı kaan ama burda sakal bırakmıs kotu olmus![]()
ben boyle genclık dızılerını sevıyorum ordan bılıyorumAneaaam zerem bildim bi yerden ben o çocuğu amaSen de benim gibi bütün dizilerin izleyicisisin heralde
![]()
ben boyle genclık dızılerını sevıyorum ordan bılıyorum![]()
hangisi o nurgul yesılcayın oynadıgı dızımı?Hımmm anladım :) hiç belli olmaz benim neyi sevceğim Paramparçaya sardım ama çok seri ilerliyo güzel dizi
hangisi o nurgul yesılcayın oynadıgı dızımı?
Öyle olcağnı düşünmesi lazımdı ama annesi çok fena onunnohhh oldu sibeleeee![]()
fazlasını hakettı serefsız onun gözü göz değildi ilk bölümden belliydi yazık oluyodu deryayayiğitim benım beeeee ne dovdu amaaaa koçummmmm![]()
fazlasını hakettı serefsız onun gözü göz değildi ilk bölümden belliydi yazık oluyodu deryaya
yiğittttt koçummm benımmmİyi oldu ama ohhh adama girdiler.
O anneyle o iş zor.. Derya da konustu gazladı kendıne yedıremıcek onların gazıyla gıtcek evlencek sonunda o cocukla o olcak benceyiğittttt koçummm benımmm
sibelınde aklı basına gelıcek ama dur bakalım![]()
bencede o cocukla olucak ama sonra pısman olup yıgıte gelıcek gıbı duruyoO anneyle o iş zor.. Derya da konustu gazladı kendıne yedıremıcek onların gazıyla gıtcek evlencek sonunda o cocukla o olcak bence