• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeref Meselesi Kanal D

yasemin allen istedi deniliyor, sevilmiyordu ve cok elestiri aliyordu twitter üzerinden.
yakismadi zaten bürsinin yanina, iyi oldu bence.
yeni biri girer, bi nefes olur. cok kasvetli dizi ya,icim sisiyor izlerken
accik icimizi aydinlatacak biri gelsin
Ben de Sibel'i sevmeyenlerden biriyim ama dün üzüldüm gitmesine, demek tek ben değil çoğu kişi sevmiyormuş onu, bir de Derya'yla yiğit sevgili oluyormuş :KK53:

Bu arada Nihat'ın kardeşi Karadayı'daki Melih'i ilkin tanımadım çok değişmiş şimdiki tarzı güzel beğendim:KK8:

yasemin allen istedi deniliyor, sevilmiyordu ve cok elestiri aliyordu twitter üzerinden.
yakismadi zaten bürsinin yanina, iyi oldu bence.
yeni biri girer, bi nefes olur. cok kasvetli dizi ya,icim sisiyor izlerken
accik icimizi aydinlatacak biri gelsin

Sosyal medyada oluşan tepkiler hakkında bilgim yok , ilk kez duydum .
Yani ne bileyim tutan bir diziden neden çıkar ki insan tabii herhangi bir sorun yaşanmadıysa . Yasemin çok güzel bir kız bence hem yüzü hem fiziği ama Yiğit le uymadılar , güzel bir çift olmadılar o konuda katılıyorum .
Bakalım kim gelecek yerine merak ettim şimdi .

Ben de Sibel'i sevmeyenlerden biriyim ama dün üzüldüm gitmesine, demek tek ben değil çoğu kişi sevmiyormuş onu, bir de Derya'yla yiğit sevgili oluyormuş :KK53:

Hıııı :KK57: . Yiğit , Derya nın sevdiği adamı öldürdü , iki arkadaşının Yiğit le ilişkisi oldu . Bu kadarını yapmasınlar lütfen , hem Yiğit in yanında ki esmer çocuk hoşlanıyor Derya dan .

Diziyi sonradan izlemeye başladığımdan , uyarlama olduğunu bilmiyordum . Biraz bakındım 6 sezon süren bir İtalyan mafya dizisinden uyarlanmış ve Sibel karakteri ilk sezonda zaten ölüyormuş : (
Çok enteresan gelişmeler olacakmış :KK35:

Diziyi sonradan izlemeye başladığımdan , uyarlama olduğunu bilmiyordum . Biraz bakındım 6 sezon süren bir İtalyan mafya dizisinden uyarlanmış ve Sibel karakteri ilk sezonda zaten ölüyormuş : (
Çok enteresan gelişmeler olacakmış :KK35:
O kadar da spoilere baktım nasıl gözümden kaçmış bu :KK23:

Vay anasını 5 yıl geçti :D kübra koca kız oldu :D yiğit çok pişman kızını kabul etmediğinden ..

Oofff boyle olmamaliydi yaa resmen agladimm.. :( Ne acikli bi final bu.. Yigir olmemeliydi :(

Birkez daha yerli dizi seyeretmeme kararı aldım.. Uzun zamandan sonra ilk kez yerli bir diziyi heyecanla seyrederken dizinin mahvedilmesine tanık olmak yıktı beni... Bu ne saçma finaldi... 3.sınıf Türk filmlerini aratmayan senaryoya çevirdiler olayı... Tek kelimeyle YAZIKLAR OLSUN... Madem öyle hiç başlatmayacaktınız projeyi... İşte Türk dizileri malesef böyle..Yapmayın kardeşim siz dizi mizi... Resmen seyirciyle alay ediyorsunuz...Dediğim gibi; yazıklar olsun..

Uyarlama uyarlama dediler, herseyi uyarladilar ama orjinalde tek ölmeyen adam yigiti öldürdüler.
cok sacmaydi. Üzüldüm mü? hayir... Yigiti hic sevmemistim zaten, sadece keremi öyle görmek üzdü.
bölümde cok sacmaliklar vardi. emir neden hastaneye götürmedi, neden durdular? hadi durdun ne sacmaliyorsun kurtulcaksin diye, hastaneye götürmezsen nasil kurtulsun kendi kendine?
elifi canlandiran cocuk oyuncu cok kötü bi castdi, cocuk diye birsey demek istemiyor insan ama cok kötü oynadi, antipatikti, sevdirmedi...
kübra ve emir balati terk ederken derya veda etti uzun zaman görüsemicek gibi, ertesi gün cenazedeydi. bu neyin vedasiydi?
bide amca ve yenge neydi, bahcede yegenlerinin cenazesi var biri bebegin ismi ne, digeri böyle bi ev tutabildik anca derdinde.
Yegenin cenazesi var bahcede, kimsenin umrunda degil...

bittigine sevindim aslinda, keremi cok daha iyi bi projede görürüz insallah

EZEL gibi bir diziden sonra hiç bir diziyi izlemedim yaklaşık 5 senedir

biraz biraz şeref meselesine bakmıştım konu itibariyle değişik gelmişti

ortalarında da bıraktım anladım bu da klasik türk dizisi diye

iyi ki bırakmışım finalinde de kendini belli etti bıraktığıma değmiş

Kafamda bir sürü soru kaldı,Emir ve kübra nasıl bir yaşam sürdüler,Derya Selim ne oldu...yine saçma sapan bir finaldi

çok üzüldüm bitmesine ya ooof tam alışmışken... okadar saçma diziler hala devam ederken böyle bir dizinn bıtmesi kötü oldu:(

Back
X