Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldın thirtym dızıyı ızlıyorum ama nedense unutmusum burayi bıdaha gıtmemah tolin sen olmayinca cok sessiz kaldi buralar, kendi kendime yazmaktan sIKilip birakmistim artik
hosgeldın thirtym dızıyı ızlıyorum ama nedense unutmusum burayi bıdaha gıtmem![]()
evet ya ozet bı bıtmedı bız zaten pür dikkat ızlıyoruz ozete gerek yok kardesimmmmasil sen hosgeldin :)) Daha baslamadi ki, özet cok uzun hakikatten.
keremin güzelim lafına hastayım yaaaay sibel su diziden ciksin nolsun, ölücek mi, kacicak mi ne olursa olsun kaybolsun. tahammül edemiyorum onlu sahnelere.bide kerem güzelim dedi ona ya, birtek zeynebe diyebilir onuKriiiiiiiiiiiizzz...
bende hastayim ama birtek günesi beklerkende :) demesin sibele ya, soguk nevale. ay sinir oldum yine.keremin güzelim lafına hastayım yaaa![]()
sibel zeynep gıbı degıl ya sıbel ezık ama zeynep guclu bı kızdıbende hastayim ama birtek günesi beklerkende :) demesin sibele ya, soguk nevale. ay sinir oldum yine.
cocugun ayagina kadar gidiyor, beni birak demeye, sonra ilk gördügü yerde yine yapisiyor, ayrilalim demeye...
Dengesiz
sibel cıkmıycak ama dizi cok akıcı ızlemenı tavsıye ederımbir bölüm izledim şu sibel diziden çıkarsa devam edeceğim yoksa kendime boşuna işkence çektirmeyeyim
Sibel cikicaakkksibel cıkmıycak ama dizi cok akıcı ızlemenı tavsıye ederım![]()
e cıksında kım gelıcek yerıne?Sibel cikicaakkk![]()