- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
Sibel gider ayşe gelir nolcek sankie cıksında kım gelıcek yerıne?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sibel gider ayşe gelir nolcek sankie cıksında kım gelıcek yerıne?![]()
olmaz pampa keremımın dızısını erkekn bıtırırler sonraSibel gider ayşe gelir nolcek sanki![]()
Kubrayada gıcık oluyormolmaz pampa keremımın dızısını erkekn bıtırırler sonra![]()
Isguzar pislikbende emıre uyuz oluyorum![]()
O kubranin palto olayi gibi bi kac seyi bende yakaladim ama dizi guzel ve heyecanli gidiyoSadece fragmanlarına bakardım ilk kez bölümün tamamını izledim .
Sibel , Paris olayıyla kahrolduğu sabahın akşamında pencerede stres atıyordu .
Kübra , Sibel in sesine uyanıp yataktan fırladı ama nasıl olduysa dışardaki bebeğinin yanına gelirken üşenmemiş önce paltosunu giymişti
Bölüm sonu kötü bitti o ayrı , sanırım haftaya tekrar izlemeye çalışıcam güzel dizi gibi .
emır hıc kardesının arkasında durmuyo hep bi kuyusunu kazma bbilmem ne sevmıyorum emırıkübra da emiri yedi...
gerçek hayatta da böyle ne kadar dirsek gösterirsen o kadar yaranırsın...
emiri diziden çekip kurtarasım var...![]()
benim de öyle sorumsuz kardeşim olsa bende arkasında durmam....emır hıc kardesının arkasında durmuyo hep bi kuyusunu kazma bbilmem ne sevmıyorum emırı![]()
Sibel neden çıktı filmden anlayamadım , sorun falan mı yaşadı , başrollerden biri değilmiydi ? Yiğit e oyun düzenlendi diyecem ama yok , çok zor bir ihtimal .![]()