• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeref Meselesi Kanal D

Sadece fragmanlarına bakardım ilk kez bölümün tamamını izledim .

Sibel , Paris olayıyla kahrolduğu sabahın akşamında pencerede stres atıyordu . :KK45:
Kübra , Sibel in sesine uyanıp yataktan fırladı ama nasıl olduysa dışardaki bebeğinin yanına gelirken üşenmemiş önce paltosunu giymişti :-)

Bölüm sonu kötü bitti o ayrı , sanırım haftaya tekrar izlemeye çalışıcam güzel dizi gibi .

Sadece fragmanlarına bakardım ilk kez bölümün tamamını izledim .

Sibel , Paris olayıyla kahrolduğu sabahın akşamında pencerede stres atıyordu . :KK45:
Kübra , Sibel in sesine uyanıp yataktan fırladı ama nasıl olduysa dışardaki bebeğinin yanına gelirken üşenmemiş önce paltosunu giymişti :-)

Bölüm sonu kötü bitti o ayrı , sanırım haftaya tekrar izlemeye çalışıcam güzel dizi gibi .
O kubranin palto olayi gibi bi kac seyi bende yakaladim ama dizi guzel ve heyecanli gidiyo :KK51:

kızlar dizi yıkıldı bu hafta...çok heyecanlıydı...
perşembe fragmanı 4 gözle bekliyorum ben görünce eşime söylüyorum o da iş yerinde int den bakıyo....
ailece hastası olduk....
pazar geceleri çaylar kahveler kekler kurabiyeler şeref meselesi bekliyoruz fulll organizasyon...:p

kübra da emiri yedi...
gerçek hayatta da böyle ne kadar dirsek gösterirsen o kadar yaranırsın...
emiri diziden çekip kurtarasım var...:KK51:

emır hıc kardesının arkasında durmuyo hep bi kuyusunu kazma bbilmem ne sevmıyorum emırı:63:
benim de öyle sorumsuz kardeşim olsa bende arkasında durmam....
yiğit vicdansız...vicdanı olmayan adam boş adam...tabiii bence:KK53:

Süperdi yine... Umarım bozmadan devam eder bu dizi... Severek izlediğim tek yerli dizi.....

Ben Kübra'ya hem üzülüyorum hem kızıyorum yazık oldu kıza.
Sibel'i hiç sevmiyorum :(
Nihat-Derya seviyordum adam öldü :(
Yiğit zaten Kübra'yı sevmiyor orası belli de Sibelle de mutlu olmasın gıcık şey :KK12:
Olan Emir'e oldu dizide ama Kübra'ya iyi yaptı bu bölümde biraz daha süründürse fena olmaz :63:

Bu gece ne hüzün bıraktı ... Kahroldum... Sibel'in sonu böyle olmamalıydı.... Gece gece hüzün çöktü yine yüreğime...

Sibel neden çıktı filmden anlayamadım , sorun falan mı yaşadı , başrollerden biri değilmiydi ? Yiğit e oyun düzenlendi diyecem ama yok , çok zor bir ihtimal . :KK64:

Sibel neden çıktı filmden anlayamadım , sorun falan mı yaşadı , başrollerden biri değilmiydi ? Yiğit e oyun düzenlendi diyecem ama yok , çok zor bir ihtimal . :KK64:

yasemin allen istedi deniliyor, sevilmiyordu ve cok elestiri aliyordu twitter üzerinden.
yakismadi zaten bürsinin yanina, iyi oldu bence.
yeni biri girer, bi nefes olur. cok kasvetli dizi ya,icim sisiyor izlerken
accik icimizi aydinlatacak biri gelsin

Back
X