- 17 Aralık 2015
- 26.982
- 49.298
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
yani bazen hafif depresyon atlattigini dusunurum ama bana karsi is konusunda hep boyleydi ama bu sekilde hakaret bagirma bisey firlatma hic olmamistiAnnenin psikolojik problemleri mi var?
iste bunu duymak isterken yillardir bir kez duyamamis olmak birde ustune bir ton hakaret kafama firlatilan kumanda tuhaflik bendemi anlamadimAllah razı olsun diyeceğine..
ilk defa oluyor kismi bukadar hakarete dokulmemisti hic ben hep isinide yemehinide yapardim ama bir tesekkuru layik gormedi bana hic ortamlarda insanlar kizi su icyigi bardagi yikayinca ove ove bitiremezken annem benim icin cani isterse yapar yoksa yok kole gibiyim derdi hep ki herkes bilirdi isini gucunu benim yaptigimiilk defa mı oluyor?
bi de üşenmiyor musunuz? parasını verin yapsınlar. temizlik yapmaya mı geldiniz bu dünyaya?
iste bunu duymak isterken yillardir bir kez duyamamis olmak birde ustune bir ton hakaret kafama firlatilan kumanda tuhaflik bendemi anlamadim
öz annem evet aramiz aslinda iyi ama bu temizlik konusuyla ilgili bi tuhaflik hep vardi yaptigim isi kucumseme baskalrina krndi yapiyomus biz hep onu yipratiyomusuz gibi lanse ettirme falan hep vardiÖz annenizin demi.. çok üzüldüm doğrusu. Öncesinde aranız nasıldı.
ilk defa oluyor kismi bukadar hakarete dokulmemisti hic ben hep isinide yemehinide yapardim ama bir tesekkuru layik gormedi bana hic ortamlarda insanlar kizi su icyigi bardagi yikayinca ove ove bitiremezken annem benim icin cani isterse yapar yoksa yok kole gibiyim derdi hep ki herkes bilirdi isini gucunu benim yaptigimi
arayip sormamayi bazen cok istiyorum aslinda ama bizi babasiz tek basina buyuttu yari ac yari tok bazen var bazen yok ne bileyim anne iste atamiyorumKimse Anne babasını seçemiyor malesef.Sen de arama sorma.Ne demek şerefsiz ?
benimkini biraz hak odeme olarak dusunun bende kimsenin emegi kalmasin hakki kalmasin bizi zorlukla buyuttu gonlu kalmasin diye kendimi yiyorume yapma sen de madem kıymet bilmiyor. gerçekten çok şaşırıyorum bu kk kadınlarına. kendi hayatınız yok mu sizin de kıymet görmediğiniz bi biçimde temizlik yapıyosunuz, üstelik her hafta hatta haftada iki kere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?