şeref-siz

chamallows

🇹🇷 PARLA... 100 YAŞINDASIN 🇹🇷
Pro Üye
17 Aralık 2015
26.982
49.298
598
Merhaba herkese
canım o kadar çok yanıyor ki nasıl geçer bilmiyorum
ben 10 11 yaşlarımdan beri annem çalışıyor diye ev ısleri yemek okulumdan fırsat buldukca yapardim
sonra işe başladim haftalik 1 gün iznimde benimde yaşadigim bir ev olduğu icin her zaman genel temizlik ve gerektikce elimden geldigince buyuk temizligi yaptim annemin evinde
simdi evliyim annem yorulmasin diye haftada 1 bazen 2 kez gelir evini dip kose temizler camlarini ayda 1 silerim
bu hafta abimin dugunu var cocugum oldugu icin temizlikci tutacakti cocugu tutarsan ben yaparim isini onlarin yaptigi temizligi sevmiyorum ben dedim tamam dedi
evine geldim 4 gun once duvarlarda dahil olmak uzere elimin degmedigi tek yer kalmadi burada
kiz kardesi gelmis yanina oturmaya bugun bir tek vitrin ici kalmisti onu yapiyordum bunlar sohbete daldilar kizim kucaginda agliyor bagiriyor bende anne cocuga bakmayacaksan isi birakip ben ilgileneyim dedim birden bagirmaya basladi s.carim senin yaptigin isin icine bana ne is yaptin bir vitrin sildin benimi tehdit ediyosun al cocugunada kendin bak ben yaparim isimide gucumede serefsiz haysiyetsiz nankör köpek diye bagirmaya basladi bana kumandayi aldi bana firlatti teyzemin yaninda bez elimde agzim acik baka kaldim hakaretleri gururumu incitti kızimi alip evden cikabildim sadece ayakkabilarimi bile giyemedim sinirden titremekten kendime gelemiyorum ben serefsiz lafini hakedecek ne yaptim bilmiyorum canim çok yandı nasil davranmam gerek bu durum karşısinda atsam atamiyorum satsam satamiyorum ne yapabilirim

Biraz mesafe koyun temizliginide siz yapmayın kadın tutsun o zaman zamanla oda yaptığını anlar çok üzüldum

ilk defa mı oluyor?

bi de üşenmiyor musunuz? parasını verin yapsınlar. temizlik yapmaya mı geldiniz bu dünyaya?
ilk defa oluyor kismi bukadar hakarete dokulmemisti hic ben hep isinide yemehinide yapardim ama bir tesekkuru layik gormedi bana hic ortamlarda insanlar kizi su icyigi bardagi yikayinca ove ove bitiremezken annem benim icin cani isterse yapar yoksa yok kole gibiyim derdi hep ki herkes bilirdi isini gucunu benim yaptigimi

Öz annenizin demi.. çok üzüldüm doğrusu. Öncesinde aranız nasıldı.
öz annem evet aramiz aslinda iyi ama bu temizlik konusuyla ilgili bi tuhaflik hep vardi yaptigim isi kucumseme baskalrina krndi yapiyomus biz hep onu yipratiyomusuz gibi lanse ettirme falan hep vardi

e yapma sen de madem kıymet bilmiyor. gerçekten çok şaşırıyorum bu kk kadınlarına. kendi hayatınız yok mu sizin de kıymet görmediğiniz bi biçimde temizlik yapıyosunuz, üstelik her hafta hatta haftada iki kere.

benimkini biraz hak odeme olarak dusunun bende kimsenin emegi kalmasin hakki kalmasin bizi zorlukla buyuttu gonlu kalmasin diye kendimi yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…