- 17 Aralık 2015
- 26.982
- 49.298
- 598
- Konu Sahibi chamallows
bende onu cozemedim hepsini gectim kizimin kulaginin dibinde bana oyle bi bagirdiki cocuk ciglik cigliga aglamaya basladiYuh ya anneye bak. Neden böyle bir şey dedi çok ilginç.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende onu cozemedim hepsini gectim kizimin kulaginin dibinde bana oyle bi bagirdiki cocuk ciglik cigliga aglamaya basladiYuh ya anneye bak. Neden böyle bir şey dedi çok ilginç.
Valla benim annem yaptığım işe laf yapacak bidaha evinde bardak kaldırmam.. annede olsa gurur diye bişey var. Koskoca kadınsınız o ne öyle azarlamış resmen çocuk gibi.öz annem evet aramiz aslinda iyi ama bu temizlik konusuyla ilgili bi tuhaflik hep vardi yaptigim isi kucumseme baskalrina krndi yapiyomus biz hep onu yipratiyomusuz gibi lanse ettirme falan hep vardi
abimin dugunu var bu hafta cekip evime gitmek istiyorum ama abimin misafirleri geliyor mahcup olmasin istiyorumKimse Anne babasını seçemiyor malesef.Sen de arama sorma.Ne demek şerefsiz ?
yillardir ayni moddaydi zaten temizlik yaptim ben sen dokunma eve bu hafta derdim mesela bana ne yapiyosun yapma sanami yalvaricam sen kimsin boyle sacma sapan cumlelerBiraz mesafe koyun temizliginide siz yapmayın kadın tutsun o zaman zamanla oda yaptığını anlar çok üzüldum
aslinda o kumanda kafama gelince bi dank etti seytan al o televizyonu cal duvara kaldir bardagi canagi firlat camdan assagi dedi ama iste kucuck kizim o bagirinca zaten ciglik cigliga aglamaya basladi korkup bende devam ettirseydim ona ne olurduBen olsam o evin heryerini dağıtır çıkardım. Madem beğenmiyor madem gözü iyiliği görmüyor. Kalksın kendi yapsın bütün evin işini.
Şöyle nankör insanlardan nefret ediyorum.
yillardir ayni moddaydi zaten temizlik yaptim ben sen dokunma eve bu hafta derdim mesela bana ne yapiyosun yapma sanami yalvaricam sen kimsin boyle sacma sapan cumleler
ben aslinda abim evleniyor simdi destek olmayacagimda abim icin ne zaman biseylr yapacagim diye dusundum o mahcup olmasin diye ben yaparim dedim demez olaydimYapma sen de işini falan bu kadar hakaret saymaya gücü varsa yapsın kendi temizliğini. Yapamıyosa tutsun bir temizlikçi. Zaten öyle yapacakmış sen niye girdin ki araya? Nasıl temizlerse temizlesin.
Teyzen orda diye mi yaptı o şovu?
yok artik elimi surmem yani hep konusurdu bu konuda ama ben gururumu ezip gecemem birdaha da is yapmicam bu sonduyapma arkadaşım yapma. anne babaya borç diye bir şey olmaz. ben de evlat sahibiyim iki gün sonra evladım da bana şunu yapar mı diye doğurmadım da büyütmüyorum da. annen seni doğurdu ise büyütmekle bakmakla mükellef tamam elinden geleni yapacaksın tabi ki ama annenin babanın evlat üzerinde hakkı olduğu kadar evladın da anne baba üzerinde hakkı var dolayısıyla bu saatten sonra daha da işini yaparsan annenin o lafları hak etmiş olursun.
benimkini biraz hak odeme olarak dusunun bende kimsenin emegi kalmasin hakki kalmasin bizi zorlukla buyuttu gonlu kalmasin diye kendimi yiyorum
Bence kadının bir suçu yok , bütün tuhaflık sende !iste bunu duymak isterken yillardir bir kez duyamamis olmak birde ustune bir ton hakaret kafama firlatilan kumanda tuhaflik bendemi anlamadim
anne sonucta ne derse desin aman konusuyo iste diyodum hep kendi kendime ama cocuk sahibi olunca anladim bir cok seyi ben insanin evladina nasil kiyamayacagini nasil takdir edebilmek icin takdir edecek bir sey aradigini ben kiymetsizmisim onu cok iyi anladim bu temizlik abimin hatirinaydi aslinda misafiri gelicek mahcup olmasin onun icin bisey yapayim diyeydi ders olduBence kadının bir suçu yok , bütün tuhaflık sende !
Bu zamana kadar kıymet bilmemis zaten ,ne diye gidip birde evini kırklıyorsun? Versin parasını yaptırsın , doğurdu diye mi bütün bu kapris ?! Herkes doğuruyor ,hayvanlar da ! Önemli olan doğumdan sonraki aşama .. ben olsam uzunca bir süre yüzüne bile bakmazdım hatta semtinden geçmezdim ..
o dediklerinizi zaten yapmistim halada yapiyordum ama yapamadigi bir isini yapmak daha makbuldu sanki ne bileyim elim kirilsaydida yapmasaydimbüyüttü de siz kendi kendinize doğmadınız. doğurduysa tabi ki büyütecek. bunun karşılığı temizlik yapmak mı? ben de annemin hakkını ödemek isterim ama hediye alırım, gezdiririm, yine yardımcı olurum. ama tutup da para ile yaptırabileceğim bişey için kendime eziyet etmem.
o dediklerinizi zaten yapmistim halada yapiyordum ama yapamadigi bir isini yapmak daha makbuldu sanki ne bileyim elim kirilsaydida yapmasaydim