şeref-siz

Ben olsam o evin heryerini dağıtır çıkardım. Madem beğenmiyor madem gözü iyiliği görmüyor. Kalksın kendi yapsın bütün evin işini.
Şöyle nankör insanlardan nefret ediyorum.

öz annem evet aramiz aslinda iyi ama bu temizlik konusuyla ilgili bi tuhaflik hep vardi yaptigim isi kucumseme baskalrina krndi yapiyomus biz hep onu yipratiyomusuz gibi lanse ettirme falan hep vardi
Valla benim annem yaptığım işe laf yapacak bidaha evinde bardak kaldırmam.. annede olsa gurur diye bişey var. Koskoca kadınsınız o ne öyle azarlamış resmen çocuk gibi.

Biraz mesafe koyun temizliginide siz yapmayın kadın tutsun o zaman zamanla oda yaptığını anlar çok üzüldum
yillardir ayni moddaydi zaten temizlik yaptim ben sen dokunma eve bu hafta derdim mesela bana ne yapiyosun yapma sanami yalvaricam sen kimsin boyle sacma sapan cumleler

Ben olsam o evin heryerini dağıtır çıkardım. Madem beğenmiyor madem gözü iyiliği görmüyor. Kalksın kendi yapsın bütün evin işini.
Şöyle nankör insanlardan nefret ediyorum.
aslinda o kumanda kafama gelince bi dank etti seytan al o televizyonu cal duvara kaldir bardagi canagi firlat camdan assagi dedi ama iste kucuck kizim o bagirinca zaten ciglik cigliga aglamaya basladi korkup bende devam ettirseydim ona ne olurdu

yillardir ayni moddaydi zaten temizlik yaptim ben sen dokunma eve bu hafta derdim mesela bana ne yapiyosun yapma sanami yalvaricam sen kimsin boyle sacma sapan cumleler

yapma arkadaşım yapma. anne babaya borç diye bir şey olmaz. ben de evlat sahibiyim iki gün sonra evladım da bana şunu yapar mı diye doğurmadım da büyütmüyorum da. annen seni doğurdu ise büyütmekle bakmakla mükellef tamam elinden geleni yapacaksın tabi ki ama annenin babanın evlat üzerinde hakkı olduğu kadar evladın da anne baba üzerinde hakkı var dolayısıyla bu saatten sonra daha da işini yaparsan annenin o lafları hak etmiş olursun.

Yapma sen de işini falan bu kadar hakaret saymaya gücü varsa yapsın kendi temizliğini. Yapamıyosa tutsun bir temizlikçi. Zaten öyle yapacakmış sen niye girdin ki araya? Nasıl temizlerse temizlesin.
Teyzen orda diye mi yaptı o şovu?
ben aslinda abim evleniyor simdi destek olmayacagimda abim icin ne zaman biseylr yapacagim diye dusundum o mahcup olmasin diye ben yaparim dedim demez olaydim

Ben olsam şu saatten sonra sümüğümü atmam!!kimse kusura bakmasın,annelik sadece doğurmakla olmuyor,3.5 yaşında yiğenim var,o kadar seviyor,eğitimi ,bakımı ,hayatı vs ile o kadar ilgileniyorum ki,ben bile daha anneyim bence.

yapma arkadaşım yapma. anne babaya borç diye bir şey olmaz. ben de evlat sahibiyim iki gün sonra evladım da bana şunu yapar mı diye doğurmadım da büyütmüyorum da. annen seni doğurdu ise büyütmekle bakmakla mükellef tamam elinden geleni yapacaksın tabi ki ama annenin babanın evlat üzerinde hakkı olduğu kadar evladın da anne baba üzerinde hakkı var dolayısıyla bu saatten sonra daha da işini yaparsan annenin o lafları hak etmiş olursun.
yok artik elimi surmem yani hep konusurdu bu konuda ama ben gururumu ezip gecemem birdaha da is yapmicam bu sondu

benimkini biraz hak odeme olarak dusunun bende kimsenin emegi kalmasin hakki kalmasin bizi zorlukla buyuttu gonlu kalmasin diye kendimi yiyorum

büyüttü de siz kendi kendinize doğmadınız. doğurduysa tabi ki büyütecek. bunun karşılığı temizlik yapmak mı? ben de annemin hakkını ödemek isterim ama hediye alırım, gezdiririm, yine yardımcı olurum. ama tutup da para ile yaptırabileceğim bişey için kendime eziyet etmem.

iste bunu duymak isterken yillardir bir kez duyamamis olmak birde ustune bir ton hakaret kafama firlatilan kumanda tuhaflik bendemi anlamadim
Bence kadının bir suçu yok , bütün tuhaflık sende !

Bu zamana kadar kıymet bilmemis zaten ,ne diye gidip birde evini kırklıyorsun? Versin parasını yaptırsın , doğurdu diye mi bütün bu kapris ?! Herkes doğuruyor ,hayvanlar da ! Önemli olan doğumdan sonraki aşama .. ben olsam uzunca bir süre yüzüne bile bakmazdım hatta semtinden geçmezdim ..

Bence kadının bir suçu yok , bütün tuhaflık sende !

Bu zamana kadar kıymet bilmemis zaten ,ne diye gidip birde evini kırklıyorsun? Versin parasını yaptırsın , doğurdu diye mi bütün bu kapris ?! Herkes doğuruyor ,hayvanlar da ! Önemli olan doğumdan sonraki aşama .. ben olsam uzunca bir süre yüzüne bile bakmazdım hatta semtinden geçmezdim ..
anne sonucta ne derse desin aman konusuyo iste diyodum hep kendi kendime ama cocuk sahibi olunca anladim bir cok seyi ben insanin evladina nasil kiyamayacagini nasil takdir edebilmek icin takdir edecek bir sey aradigini ben kiymetsizmisim onu cok iyi anladim bu temizlik abimin hatirinaydi aslinda misafiri gelicek mahcup olmasin onun icin bisey yapayim diyeydi ders oldu

büyüttü de siz kendi kendinize doğmadınız. doğurduysa tabi ki büyütecek. bunun karşılığı temizlik yapmak mı? ben de annemin hakkını ödemek isterim ama hediye alırım, gezdiririm, yine yardımcı olurum. ama tutup da para ile yaptırabileceğim bişey için kendime eziyet etmem.
o dediklerinizi zaten yapmistim halada yapiyordum ama yapamadigi bir isini yapmak daha makbuldu sanki ne bileyim elim kirilsaydida yapmasaydim

Bir daha işini zaten yapmazsında özür dileyene kadarda gitme
Anne olmak evladını hunharca kırma hakkını vermiyor
Evladından kıstığın vakite değmez

Back
X