- 17 Aralık 2015
- 26.982
- 49.298
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
uzunca bir sure gorusebilecegimizi sanmiyorum zaten18 yaşına kadar yaptığı kanuni yükümlülüğü zaten. O kadarını yapmazsa devlet elinden alıyor.
Şu saatten sonra 1 kez bile ne temizliğine ne yemeğine elinizi sürmeyin. Biraz gururlu olun. O zaman belki kıymetli olursunuz. Bu saatten sonra temizlik veya yemek yaparsanız olacaklara çanak tutmuş olacaksınız. İyilik takdir edene yapılır.
farkında degilmisin seni kullanmıs yıllardır . temizlik yaptırılır ama bukadar da deegil.yani bazen hafif depresyon atlattigini dusunurum ama bana karsi is konusunda hep boyleydi ama bu sekilde hakaret bagirma bisey firlatma hic olmamisti
her kufuru her hakareti kaldirabilirdim serefsiz haric ve kafaa firlatilan kumanda hariç bizde sizin gibiydik ama bu seferki başka bambaşka hemdeHep yapılan fazla fedakarlıklar zarar olarak geri dönüyor. Gördüğünüz muameleye çok üzüldüm. Kimse böyle bir şeye maruz kalmamalı. Bırakınız kendi yapsın işini temizlikçi tutsun. Ki tutacakmis da karismayaydiniz iyiydi takdir edilmemişsiniz hiç diyorsunuz. Hep içten içe belki bu sefer över beklentisi var belki de sizde. Hani tamamen görüşmeyin diyemem annedir. Ama bir daha işini yapmayın. En azından hatasını anlayana kadar. Dediği laf da çok kötüymüş. Ama.a siz çok üzülmeyin benim de annem kızdı mı bütün sülaleyi sıradan geçirir. Kızdığı zaman yanına yaklasmam haklısın aslansin kaplansin diye gazlarim. Yoksa bana da saydirir. Kötü anne asla değil çok büyük zorluklarla büyüttü bizi de. Kırdı mi bir süre konuşmam sonra kaldigimiz yerden devam ederiz. Siz de zamanı gelince kuslugu uzatmayin duruma göre yerinizi alın ama. Gerekirse daha iş yapmayın.
tuhaflık narsist annendeiste bunu duymak isterken yillardir bir kez duyamamis olmak birde ustune bir ton hakaret kafama firlatilan kumanda tuhaflik bendemi anlamadim
bunu bana bir baskasi yapsa bu hakareti kafama bir sey firlatmayi ve ben bugunki kadar sinirlenmis olsam bir guzel doverdim saglam.kemigi kalmayana kadar ama anne iste insan cok sey yapmak istiyorda elden utaniyorAslında böyle yapan kişi kim olursa olsun hakaret davası açmak lazım. Yaptığı kanunen suç.
abimle aram cok iyidir abim degil can yoldasım arkadasim gibi ona davranislari hep iyiydi benim icin bisey yapmak icin parmagi bile agrirdi ama abime cani feda gitmezsem abim kendini yer biliyorum o dugun de kendisinin burnundan gelir hemde annemin burnundan getirirAbinize davranışları nasıl? Sizin abinizle aranız nasıl? Bu olayda size anlayış gösterir mi yani abiniz? ‘Düğün zamanı tatsızlık yaşandı’ diye bide abiniz size tavır almaz inşallah.
Anneye dicek hiç bi lafım yok. Gerçek olamaz böylesi dedim yani okurken. Normal değil davranışları. Ben affedemezdim.
surekli sicrayarak uyandi bugun cok zor daldi uykuya emerken falan memeden agzini cekip bana bakip ic cekip tekrar emmeye calisti aklima geldikce kotu kotu beddualar ediyorum yaSana yaptığı saygisizlik bir yana çocuğunun yaninda böyle birsey yapmasi ve torununa travma yasatmasi daha da acı. Özür dileyene dek birdaha asla görüşmezdim
Haklısınız. Kaldırın diye demedim zaten kendi hayatımdan ufak bir örnekti. Her insanın kırmızı çizgisi vardır. Bu yüzden aranıza mesafe koyun görüşüp gorusmemek sizin isteğinize bağlı. Hiç kimse kendisini mutsuz eden ortamda bulunmamalı hep derim. Hakkınızda hayırlısı olsun.her kufuru her hakareti kaldirabilirdim serefsiz haric ve kafaa firlatilan kumanda hariç bizde sizin gibiydik ama bu seferki başka bambaşka hemde
Bazen evlatlar böyle güzel yürekli oluyor analar babalar bir tuhaf oluyor.Sana asla böyle davranamaz asla.surekli sicrayarak uyandi bugun cok zor daldi uykuya emerken falan memeden agzini cekip bana bakip ic cekip tekrar emmeye calisti aklima geldikce kotu kotu beddualar ediyorum ya
iste bunu duymak isterken yillardir bir kez duyamamis olmak birde ustune bir ton hakaret kafama firlatilan kumanda tuhaflik bendemi anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?