şeref-siz

uzunca bir sure gorusebilecegimizi sanmiyorum zaten

Aslında böyle yapan kişi kim olursa olsun hakaret davası açmak lazım. Yaptığı kanunen suç.

Ne yazıkki bazı insanlar böyle canım.benim de annem böyledir.yıllardır bütün işlerini ben yaparım.aynı denin gibi çocukluğumdan beri hem de.teşekkürü boşver memnun bile olmaz.bu sene kolumda problem var iş yapamıyorum .kendi evime de temizlikçi bayan geliyor.dün annem dedi ki bu yaz gelme istersen çocuklarla zor olur sana. Biz geliriz dedi. Bu yüzden bence de artık hiç bir işini yapma .olur da sorarsa da nedenini açıklıkla anlat.insanın annesi yapınca daha yıkıcı oluyor...

yani bazen hafif depresyon atlattigini dusunurum ama bana karsi is konusunda hep boyleydi ama bu sekilde hakaret bagirma bisey firlatma hic olmamisti
farkında degilmisin seni kullanmıs yıllardır . temizlik yaptırılır ama bukadar da deegil.

sende alısmıssın evli coxuklu kadınaın herhafta temizlikle ne işin var. anneşer basımızın tacıdır hizmette edilir ama annen fazlaca yapmıs sana .

11 yasında olman onun calısıyor olması o eve yemek yapma zorunlulugu vermez elini tasın altona koyacaktı

bundan sonra iyice gördün uzak dur bazı seyleri saygını vozmadan yap ama mesafe koy

her kufuru her hakareti kaldirabilirdim serefsiz haric ve kafaa firlatilan kumanda hariç bizde sizin gibiydik ama bu seferki başka bambaşka hemde

Aslında böyle yapan kişi kim olursa olsun hakaret davası açmak lazım. Yaptığı kanunen suç.
bunu bana bir baskasi yapsa bu hakareti kafama bir sey firlatmayi ve ben bugunki kadar sinirlenmis olsam bir guzel doverdim saglam.kemigi kalmayana kadar ama anne iste insan cok sey yapmak istiyorda elden utaniyor

ahh bu anneler yok mu.bende annemle hic anlasmam iki dk yanyana dursak attigim adima bile laf soyler.gerekceside neymis millet dalga gececegine o beni uyarsin.o kadar bikmis durumdayim ki onu sevmeme ragmen hic gitmek istemiyorum.kotu biri degil ama bu halleri beni bunaltiyor.hayatimizdaki hersey hakkinda bi fikir soyluyor.onlar yasli buyuk diye herseyi yapmaya haklari var saniyorlar.bence o sizi arayip gonlunuzu almadan kesinlikle gitmeyin.annenizde olsa unutmasin ki siz artik buyudunuz ve sizde bi annesiniz hic hakki yok bunu yapmaya

demekki anne de olsa kıymetin bilinmiyorsa el gibi olacaksın
öylelerin kıymeti daha çok biliyor

Abinize davranışları nasıl? Sizin abinizle aranız nasıl? Bu olayda size anlayış gösterir mi yani abiniz? ‘Düğün zamanı tatsızlık yaşandı’ diye bide abiniz size tavır almaz inşallah.
Anneye dicek hiç bi lafım yok. Gerçek olamaz böylesi dedim yani okurken. Normal değil davranışları. Ben affedemezdim.

Sana yaptığı saygisizlik bir yana çocuğunun yaninda böyle birsey yapmasi ve torununa travma yasatmasi daha da acı. Özür dileyene dek birdaha asla görüşmezdim

abimle aram cok iyidir abim degil can yoldasım arkadasim gibi ona davranislari hep iyiydi benim icin bisey yapmak icin parmagi bile agrirdi ama abime cani feda gitmezsem abim kendini yer biliyorum o dugun de kendisinin burnundan gelir hemde annemin burnundan getirir

Sana yaptığı saygisizlik bir yana çocuğunun yaninda böyle birsey yapmasi ve torununa travma yasatmasi daha da acı. Özür dileyene dek birdaha asla görüşmezdim
surekli sicrayarak uyandi bugun cok zor daldi uykuya emerken falan memeden agzini cekip bana bakip ic cekip tekrar emmeye calisti aklima geldikce kotu kotu beddualar ediyorum ya

her kufuru her hakareti kaldirabilirdim serefsiz haric ve kafaa firlatilan kumanda hariç bizde sizin gibiydik ama bu seferki başka bambaşka hemde
Haklısınız. Kaldırın diye demedim zaten kendi hayatımdan ufak bir örnekti. Her insanın kırmızı çizgisi vardır. Bu yüzden aranıza mesafe koyun görüşüp gorusmemek sizin isteğinize bağlı. Hiç kimse kendisini mutsuz eden ortamda bulunmamalı hep derim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bir insan kendi doğurduğu evlada nasıl Şerefsiz diyebilir aklım almıyor. Rabbim akıl fikir versin sizi zorluklarla büyüttü diye kendinizi neden mecbur hissediyorsunuz anlamadım. Siz zaten yeterince evlatlık görevlerinizi fazlasıyla yerinize getirmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…