Serefime hepsini oldururum

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
benim 7 Abim var birde kucuk kardesim iste eskiden bekarken fakirdik hepimiz bir odada yatardik ...
Ben kucuk kardesimsiz yatamazdim oda erkek...
Evlendim iste kaynanamlarA demistim benim kardesim bensiz yatamaz falan...

Eltim az once diyor sen erkek kardesinsiz yatamazmiydin falan kynnmlar hakkimda konusmus..
Ne kadar ayip falan konusmuslar...

Ben bunlari duydum delirdim kizlar...
Me kadar terbiyesiz igrenc varliklar var..
Lanet olsun..
Ne ypmm lazim akil verin picaklarim serefime ...

Iste konusmuslar ne kadar ayip bir kiz bir erkekle uyumazmis cok terbiyesizceymis ....
O benim kardesim yaa..

D
Kardeşin onlara neden böyle bir şey demiş ki? Durduk yere mi demiş yani onu anlamadım. Valla bir şey yapma, kimseyi de bıçaklama. Pis zihniyetli insanlar için parmak oynatmaya değmez.

Düzeltme: Ay pardon yaaa şimdi gördüm sen demişsin. Yani gerçi soru yine aynı. Sen saflıkla söylemişsindir ama onlar kimbilir nerelere çekti.

böyle bir durumda ben de olay çıkarmaya meyilli olurdum, yalan yok. ben de merakla bekliyorum, aklı selim, mantıklı bir hareket ne olur. ne diyecekler bakalım.

Esimde cildirdi resmen kucuk kardesimle iftira atiyorlar...
Eltim bak senin hakkinda bana Boyle dediler duy dedi...

herkes konusuyor işte dusunmeden.. sız bana kalırsa hıc takılmayın.. kardesınızle bagınızı anlayacak manevıyata sahıp degıllermıs

Esimde cildirdi resmen kucuk kardesimle iftira atiyorlar...
Eltim bak senin hakkinda bana Boyle dediler duy dedi...
Neyin iftirası yahu? Ortada iftira yok ki. Nolcak kardeşinle yatıyorsan? Bunu diyeydin ya.. İftira nerede burda. Sen demişsin zaten kardeşinle yattığını onlar arkandan konuşmuş sadece. Bu iftira değil.

Ne sikilmasi yaa esim ailesini aramasini benim hakkimda Boyle konusamazlar nasil curret ederler buna...

Öncelikle biraz daha düzgün ve özenli yazarsan, daha iyi anlayabiliriz sanki?

Ayrıca bazı insanların mahremiyet duygulari farkli olabilir. Kardeşinle uyuduğunu öğrenince yadirgayip, ne kadar ayip demişler. İftira bunun neresinde?

Hayatın boyunca karşımıza hep bu tür insanlar çıkacak bunu engelleyemeyiz. İnsanları değiştirmek yerine kendimizi değiştirmemiz daha hayırlı. O dedikoducu gelmiş dedikoducu gidecek değişmez bu saatten sonra. İnsanları umursamamayı öğren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…