- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Dbenim 7 Abim var birde kucuk kardesim iste eskiden bekarken fakirdik hepimiz bir odada yatardik ...
Ben kucuk kardesimsiz yatamazdim oda erkek...
Evlendim iste kaynanamlarA demistim benim kardesim bensiz yatamaz falan...
Eltim az once diyor sen erkek kardesinsiz yatamazmiydin falan kynnmlar hakkimda konusmus..
Ne kadar ayip falan konusmuslar...
Ben bunlari duydum delirdim kizlar...
Me kadar terbiyesiz igrenc varliklar var..
Lanet olsun..
Ne ypmm lazim akil verin picaklarim serefime ...
Baattin misin sen kız bir sakin ol.
Evet yaptıkları çok kötü birşey, eltine keşke deseydin siz benim hakkımda mı konuşuyorsunuz arkamdan diye. Ya da seni nerden ilgilendiriyor falan deseydin artık geçmiş, şimdi gidip pek birşey diyemezsin daha..
benim 7 Abim var birde kucuk kardesim iste eskiden bekarken fakirdik hepimiz bir odada yatardik ...
Ben kucuk kardesimsiz yatamazdim oda erkek...
Evlendim iste kaynanamlarA demistim benim kardesim bensiz yatamaz falan...
Eltim az once diyor sen erkek kardesinsiz yatamazmiydin falan kynnmlar hakkimda konusmus..
Ne kadar ayip falan konusmuslar...
Ben bunlari duydum delirdim kizlar...
Me kadar terbiyesiz igrenc varliklar var..
Lanet olsun..
Ne ypmm lazim akil verin picaklarim serefime ...
Konuşmuşlar geçmiş işte. Nasil ne yapmam lazim? Yapilacak bir sey yok burda. Canin sıkılıyor heralde?
Ne sikilmasi yaa esim ailesini aramasini benim hakkimda Boyle konusamazlar nasil curret ederler buna...
herkes konusuyor işte dusunmeden.. sız bana kalırsa hıc takılmayın.. kardesınızle bagınızı anlayacak manevıyata sahıp degıllermıs
Neyin iftirası yahu? Ortada iftira yok ki. Nolcak kardeşinle yatıyorsan? Bunu diyeydin ya.. İftira nerede burda. Sen demişsin zaten kardeşinle yattığını onlar arkandan konuşmuş sadece. Bu iftira değil.Esimde cildirdi resmen kucuk kardesimle iftira atiyorlar...
Eltim bak senin hakkinda bana Boyle dediler duy dedi...
Ne sikilmasi yaa esim ailesini aramasini benim hakkimda Boyle konusamazlar nasil curret ederler buna...
kendınızı yıpratmayın boyle seylerde hıc dusunmeyın.Lanet olsun onlara yemin ederim evlerine benzin dokup yakasim var bu sinirle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?