- Konu Sahibi Nickimnick
-
bicaklamana gerek yok.. ne kadar kotu zihniyette olduklarini uygun bi dille soyle..benim 7 Abim var birde kucuk kardesim iste eskiden bekarken fakirdik hepimiz bir odada yatardik ...
Ben kucuk kardesimsiz yatamazdim oda erkek...
Evlendim iste kaynanamlarA demistim benim kardesim bensiz yatamaz falan...
Eltim az once diyor sen erkek kardesinsiz yatamazmiydin falan kynnmlar hakkimda konusmus..
Ne kadar ayip falan konusmuslar...
Ben bunlari duydum delirdim kizlar...
Me kadar terbiyesiz igrenc varliklar var..
Lanet olsun..
Ne ypmm lazim akil verin picaklarim serefime ...
aslinda laf arayan her turlu bulur da, bence de konu sahibi huylarini biliyodur, ne diye laf verir ki?Iyide 'Kardeşim bensiz yatamaz'diye bir cümleyi neden kuruyorsunuz anlamadım? Ne gerek var yani ?
Bunun dedikodusunu yapmaları çok çirkin ama sizde ,aminaye tabirle eşseğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşsünüz.
su para olayinda ortaligi karistiran eltin mi? kocasina yetistiren? cok da inanma sen..Esimde cildirdi resmen kucuk kardesimle iftira atiyorlar...
Eltim bak senin hakkinda bana Boyle dediler duy dedi...
Ya tabiki,kardeş,kuzen vs hakkında kötü düşünmeyiz,o gözle bakmayız,ailedir bizim için ama herkeside kendimiz gibi bilmemeliyiz. Açık arıyorlarmış,konu sahibide söyleyince,bahanesi olmuş. Keşke söylemeseymiş,gereksiz olmuş yani.aslinda laf arayan her turlu bulur da, bence de konu sahibi huylarini biliyodur, ne diye laf verir ki?
Katiliyorum sana bende goremedim iftirayi her kardesiyle yatan s.....z mi oluyor oyle mi anlaşılıyor yadaNeyin iftirası yahu? Ortada iftira yok ki. Nolcak kardeşinle yatıyorsan? Bunu diyeydin ya.. İftira nerede burda. Sen demişsin zaten kardeşinle yattığını onlar arkandan konuşmuş sadece. Bu iftira değil.
nasıl yani lafını bu kadar iğrenç yerlere mi çekmişlerbenim 7 Abim var birde kucuk kardesim iste eskiden bekarken fakirdik hepimiz bir odada yatardik ...
Eltim az once diyor sen erkek kardesinsiz yatamazmiydin falan kynnmlar hakkimda konusmus..
Lanet olsun..
Hayır iftira değil. Arkadan konuşmak olur bu.Terbiysizmisiz bir Kiz bir erkekle nasil yatar ... Iste Hatta Bunu eltimin ailesinin ynnda demesi canim iftira degil mi bu...
Empati yapin yrme siz delirmezmiydiniz...
benim 7 Abim var birde kucuk kardesim iste eskiden bekarken fakirdik hepimiz bir odada yatardik ...
Lanet olsun..
Yok yok iftira yok, yani arkadan konuşulmuş evet bu kötü birşey ama. Bana iftira atıldı demek doğru değil.Katiliyorum sana bende goremedim iftirayi her kardesiyle yatan s.....z mi oluyor oyle mi anlaşılıyor yada
Bu nasıl söylem sekli, evin 8. oğlu gibi
Canim kardesim kucuk ... Suan yorumlara sok oldum neyse konum kapatilsinHemen niye cinselliğe çektiniz ki?
Belki hem fakirler hem 9 çocuk yapıp aynı odada büyüymüşler diye arkanızdan eleştirmişlerdir.
Ayrıca çok da mantıksız değil, pedagoglar bilr belirli yaştan sonra kız-erkek kardeş oda ayrımını bas bas bağırırken aynı odada 8 erkek 1 kız cocuğunu büyütmek yanlış.
Ben olsam terbiyesizliklerini yuzlerine carpardim bazi insanlarin zihniyeti bozukbenim 7 Abim var birde kucuk kardesim iste eskiden bekarken fakirdik hepimiz bir odada yatardik ...
Lanet olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?