Serefime hepsini oldururum

bazı anneler babalar kız erkekse çocuklarının odalarını ayırır küçükken .
ama tek oda varsa ne yapılcak başka ?
pıçaklayacağına oturup ne kadar ayıp ettiklerini söylersin .

Ben anlayamadım tam olarak neden dediklerini?
Siz aynı yatakta mı yatıyordunuz, keyfinize mi yer olmadığı için mi?
Bu lafları size yetiştiren kişinin doğru anlattığına emin misiniz?

Iyide 'Kardeşim bensiz yatamaz'diye bir cümleyi neden kuruyorsunuz anlamadım? Ne gerek var yani ?
Bunun dedikodusunu yapmaları çok çirkin ama sizde ,aminaye tabirle eşseğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşsünüz.

bicaklamana gerek yok.. ne kadar kotu zihniyette olduklarini uygun bi dille soyle..

aslinda laf arayan her turlu bulur da, bence de konu sahibi huylarini biliyodur, ne diye laf verir ki?

aslinda laf arayan her turlu bulur da, bence de konu sahibi huylarini biliyodur, ne diye laf verir ki?
Ya tabiki,kardeş,kuzen vs hakkında kötü düşünmeyiz,o gözle bakmayız,ailedir bizim için ama herkeside kendimiz gibi bilmemeliyiz. Açık arıyorlarmış,konu sahibide söyleyince,bahanesi olmuş. Keşke söylemeseymiş,gereksiz olmuş yani.

Neyin iftirası yahu? Ortada iftira yok ki. Nolcak kardeşinle yatıyorsan? Bunu diyeydin ya.. İftira nerede burda. Sen demişsin zaten kardeşinle yattığını onlar arkandan konuşmuş sadece. Bu iftira değil.
Katiliyorum sana bende goremedim iftirayi her kardesiyle yatan s.....z mi oluyor oyle mi anlaşılıyor yada

Yahuu bosver onlarin icinde kardes sevgisi yoksa sen ne yapacaksin.. Bende erkek kardesim bi yana dunya bi yana.. Salla gitsin lafi acilirsa ne igrenc zihniyetliktir bu de tartis sonra mesafesini koy gitsin

nasıl yani lafını bu kadar iğrenç yerlere mi çekmişler

Cnm bence sen olayı cınsellığe cektınde bu kadar alevlendın gıbıme geldı....ama bence ortada boyle çırkın bır soylem yok..genelde kız erkek çoçuk aynı ortamda yatırılmazya ondan demışlerdır..hanı evet hoş degıl konuşulması sızene degılmı???? kımse senın ne fakırlık cektıgını bılmez....kardessınız tabıkı koyun koyuna bıle yatarsınız gun gelır....kardes bu otesı varmı....
lakın senın kızdıgın gıbı bır mana yok burda...bu kadar ortalıgı alevlendırme....yerı geldımı evet beraber yatardık yerımız yoktu kardesım o benım...sızede laf vermıs oldum ha dersın gecersın

Hemen niye cinselliğe çektiniz ki?
Belki hem fakirler hem 9 çocuk yapıp aynı odada büyüymüşler diye arkanızdan eleştirmişlerdir.
Ayrıca çok da mantıksız değil, pedagoglar bilr belirli yaştan sonra kız-erkek kardeş oda ayrımını bas bas bağırırken aynı odada 8 erkek 1 kız cocuğunu büyütmek yanlış.

Canim kardesim kucuk ... Suan yorumlara sok oldum neyse konum kapatilsin Mune

Kardeşinle senin arandaki seyler onlari mi germis anlamadim ki

Ben olsam terbiyesizliklerini yuzlerine carpardim bazi insanlarin zihniyeti bozuk

Ne kadar cahil insanlar var yahu, bence bunlarla tartışmaya girme seni suçlu çıkartırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…