- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
Ne yapmayi planliyorsunuz peki bu durumdatakin picagi gitsin madem
![]()
Yemin ederim yaparim su halimle cook sinirliyim rabbim bana gunah yazmaz sevap yazar...iftira bu yaa resmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapmayi planliyorsunuz peki bu durumdatakin picagi gitsin madem
![]()
Neyin iftirası yahu? Ortada iftira yok ki. Nolcak kardeşinle yatıyorsan? Bunu diyeydin ya.. İftira nerede burda. Sen demişsin zaten kardeşinle yattığını onlar arkandan konuşmuş sadece. Bu iftira değil.
Öncelikle biraz daha düzgün ve özenli yazarsan, daha iyi anlayabiliriz sanki?
Ayrıca bazı insanların mahremiyet duygulari farkli olabilir. Kardeşinle uyuduğunu öğrenince yadirgayip, ne kadar ayip demişler. İftira bunun neresinde?
Yemin ederim yaparim su halimle cook sinirliyim rabbim bana gunah yazmaz sevap yazar...iftira bu yaa resmen
Kizlar kaynnami aryip agzima geleni saydirayim mi
İftira deyip durduğuna göre lafı biraz cinselliğe çekmişler gibi anladım ben ama bilemedim şimdi. Yadirgamaya bu kadar celallenmezdi heralde :/
Yukarıyla bağlantın var heralde
Hala iftira diyorsun. İftirayla dedikodu farkli şeyler. Bu konuda bi anlaşalim önce![]()
Canim baska laflarda var herhalde soylerkendeki tavirlar bende aaa me ayip kardesiyle yatiyormus deseler sananeeee deyip agzinin payini verrdim
Ben sinirleniyorsam soyleyis bicimlerine 4 yillik evliyim Ben Bunu dun soylemedim herhalde orda burda Konusulmasi kardesimi beni anlatmasi seni cileden cikarmaz mi??
Sanki sizin de konu sahibine sarasınız gelmişCıkcıklayip geçmişler bence. Konu sahibinin sarası gelmiş:))
Konu cinselliğe çekildiği için bu kadar sinirlenmiş konu sahibi bunda anlamycak bisey yok.
Bu konuda yapılabilecek bence en mantıklı hareket esinizin ailesini uyarması bu konuda daha etkili olacaktır.
İyi de bunu arayıp sana haber veren eltin değil mi? Hareketlerini, tavirlarini, kurduklari tam cümleleri nasil biliyorsun?
Sanki sizin de konu sahibine sarasınız gelmiş![]()
Güzelim çok safsın.Kötü anlamda demiyorum bunu sakın yanlış anlama, çok iyi niyetlisin.Hala şu eltinle konuşmaman gerektiğini öğrenemedin gitti.Biliyorsun huyunu işte kadın her lafını kafasına göre yorumlayıp,aileye yetiştiriyor hemen.Şu kadınla muhatap olma artık lütfen.Kardeşinle aynı yerde yatman ayıp falan da değil,canın o senin nesi ayıpmış,hadsiz insanlar! Sakin ol ve eltinle tek kelime etme bundan sonra.