• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serefime hepsini oldururum

Böyle kardesce birseyi bile o sekil seye cekebiliyorlarsa o kendi zihinlerinin bozuklugu.. sen nekadar anlatsan ne yapsanda bos böyle igrenc namus beklicekleri icin .. o sözde kardes geciyor onlarin aklinda kalan ise 'Erkek' lafi..

Neyin iftirası yahu? Ortada iftira yok ki. Nolcak kardeşinle yatıyorsan? Bunu diyeydin ya.. İftira nerede burda. Sen demişsin zaten kardeşinle yattığını onlar arkandan konuşmuş sadece. Bu iftira değil.

Terbiysizmisiz bir Kiz bir erkekle nasil yatar ... Iste Hatta Bunu eltimin ailesinin ynnda demesi canim iftira degil mi bu...
Empati yapin yrme siz delirmezmiydiniz...

Öncelikle biraz daha düzgün ve özenli yazarsan, daha iyi anlayabiliriz sanki?

Ayrıca bazı insanların mahremiyet duygulari farkli olabilir. Kardeşinle uyuduğunu öğrenince yadirgayip, ne kadar ayip demişler. İftira bunun neresinde?

İftira deyip durduğuna göre lafı biraz cinselliğe çekmişler gibi anladım ben ama bilemedim şimdi. Yadirgamaya bu kadar celallenmezdi heralde :/

Yemin ederim yaparim su halimle cook sinirliyim rabbim bana gunah yazmaz sevap yazar...iftira bu yaa resmen

Cehalet,cekememezlik,uyuzluk ne derseniz diyin adina bana kalirsa hadsizlik,edepsizlik..Insan kardesiyle uyuyabilir nitekim ben halamin ogluyla bile uyurdum birbirimize tecavuz etmedik,bi seycikte olmadi ...
ama bunlarin zihniyetinde her .ok olabilir ,kisi kendisi gibi bilir karsisindakini :KK11:

Yukarıyla bağlantın var heralde :KK49:
Hala iftira diyorsun. İftirayla dedikodu farkli şeyler. Bu konuda bi anlaşalim önce :KK14:

Canim baska laflarda var herhalde soylerkendeki tavirlar bende aaa me ayip kardesiyle yatiyormus deseler sananeeee deyip agzinin payini verrdim
Ben sinirleniyorsam soyleyis bicimlerine 4 yillik evliyim Ben Bunu dun soylemedim herhalde orda burda Konusulmasi kardesimi beni anlatmasi seni cileden cikarmaz mi??

Konu cinselliğe çekildiği için bu kadar sinirlenmiş konu sahibi bunda anlamycak bisey yok.
Bu konuda yapılabilecek bence en mantıklı hareket esinizin ailesini uyarması bu konuda daha etkili olacaktır.

Canim baska laflarda var herhalde soylerkendeki tavirlar bende aaa me ayip kardesiyle yatiyormus deseler sananeeee deyip agzinin payini verrdim
Ben sinirleniyorsam soyleyis bicimlerine 4 yillik evliyim Ben Bunu dun soylemedim herhalde orda burda Konusulmasi kardesimi beni anlatmasi seni cileden cikarmaz mi??

İyi de bunu arayıp sana haber veren eltin değil mi? Hareketlerini, tavirlarini, kurduklari tam cümleleri nasil biliyorsun?

Şimdi sakin olun ve o pıçağı yere bırakın.

Onlar terbiyesizmiş. Siz terbiyenizi bozmayın bence.
Siz sizi biliyorsunuz, eşiniz sizi biliyor. Gerek yok diğerlerine.

Terbiyesizler kaale alıp cevap bile verme. İnsanın bu durumda vereceği cevap çok ağır olur zaten o nasıl çarpık bi düşünce tarzı. Uzak dur bu insanlardan.

Güzelim çok safsın.Kötü anlamda demiyorum bunu sakın yanlış anlama, çok iyi niyetlisin.Hala şu eltinle konuşmaman gerektiğini öğrenemedin gitti.Biliyorsun huyunu işte kadın her lafını kafasına göre yorumlayıp,aileye yetiştiriyor hemen.Şu kadınla muhatap olma artık lütfen.Kardeşinle aynı yerde yatman ayıp falan da değil,canın o senin nesi ayıpmış,hadsiz insanlar! Sakin ol ve eltinle tek kelime etme bundan sonra.

Konu cinselliğe çekildiği için bu kadar sinirlenmiş konu sahibi bunda anlamycak bisey yok.
Bu konuda yapılabilecek bence en mantıklı hareket esinizin ailesini uyarması bu konuda daha etkili olacaktır.

Inanin yerimde duramiyorum ellerim titriyor bana akil verin ...esim mi soylesin agizlarnn paylarini versin..

Güzelim çok safsın.Kötü anlamda demiyorum bunu sakın yanlış anlama, çok iyi niyetlisin.Hala şu eltinle konuşmaman gerektiğini öğrenemedin gitti.Biliyorsun huyunu işte kadın her lafını kafasına göre yorumlayıp,aileye yetiştiriyor hemen.Şu kadınla muhatap olma artık lütfen.Kardeşinle aynı yerde yatman ayıp falan da değil,canın o senin nesi ayıpmış,hadsiz insanlar! Sakin ol ve eltinle tek kelime etme bundan sonra.

Yok artik agzimi acmiyorum o soyluyor bana..
Bende gelip esime delirdim..

Back
X