Şerefsiz köpek beni manyak etti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kolay karar verdin neyin ne olduğuna tebrik ederim. Adama ilgim yok demedim olmasa buluşmaya gidecek biri değilim.
Bana değiştiğini duruldugunu söyledi 5 ay boyunca beni görüşmeye ikna etmeye çalıştı. Ama karşıma sanki zıttı çıktı ben sadece bunun cevabını arıyorum.
hiç inandırıcı değilsin .birincisi insanlar 180 derece değişmez bunu blmek için ergen yaşın üstünde olmak yeterli eğitim şart değil :KK48: muhafazakarsanız dediğiniz gibi bu adamdan çoktan vazgeçmeniz lazımdı ama siz aylardır yıllardır ilgili ve peşindesiniz .insanların hayatta kırmızı çizgileri olmalı kendi yaşam tarzına göre bir karekteri olmalı bi öyle bi böyle olmaz

Ben anlamadım bunun dertlik nasıl bi şeysi var, e adam size uymamış, gözünüz tutmamış madem ikinciye görüşmeyin. Anlamadım ben bu kadar yükselecek kendini yırtacak ne var bunda? :/
Gorusmeyecegim o defter benim için kapandı.
Ben bana kendini f
Çok yaram var fjskdkdkd tamam evlen bak namuslusun ama almadılar seni. Namus saçma sapan anlamsız bir kavramdır bunu unutma
Bir şeyi reddetmek onun olmadığı anlamına gelmez hanımefendi.
Ben sizin değer yargilarinizla ilgilenmiyorum siz de benimkiyle ilgilenmeyin.

Çok yaram var fjskdkdkd tamam evlen bak namuslusun ama almadılar seni. Namus saçma sapan anlamsız bir kavramdır bunu unutma
"tamam evlen bak namuslusun ama almadılar seni." Yazmışsınız. Bu ne yaaaa, çocukça. Kaç yaşındasın sen? Kk ya sanırım 18 yaşından küçükler üye olamıyor.

!Merhabalar
Ben muhafazakâr bir kızım, onun benim için ne kadar yanlış bir insan olduğunu bilmeme rağmen birinden hoşlanıyordum.
Onunla tanisikligimiz geçmişten geliyor.
Benden hoşlandığını düşünüyordum çünkü yazismalarimizda hep bir kıvılcım bekliyor gibiydi.
Ben de sert bir kızım hemen yüz verebilen biri degilimdir.
Ona rağmen hep bir imalar yok sen evlenilecek kızsın söylesin, böylesin demeler.
hiçbir zaman evlilik konusunu ben açmadım, kendisi açtığı zamanda lafı evirir çevirdim.
Buluşmak için ısrar etti, pandemi de olsa gittim buluşmaya.
Hayatı o kadar hızlı yaşamış ki genç yaşında kalbi kararmış...
Bir başladı anlatmaya; insanda arlanma olur meşrebi mübarek arşa çıkmış, ne utanması ne sıkılması kalmış, ağzının ayarı yok bir kızla nasıl konuşulur fikri yok.

Konuştu,konuştu anlattı...
Sıra eski gönül maceralarına geldi hic uzun iliskisi olmamış en uzun 1 yıl olmuş, ona çok aşıkmış ama iş evliliğe gidecek gibi olunca vazgeçmiş en az 7-8 yılı varmış evliliğe... Bir gün önce benimle evlilik hakkında konuşan adamın böyle davranmasına anlam veremiyorum😂
Evlilik beni kasıyor ama şuan istesem benimle evlenmek isteyecek 10 tane kız var demeyi de ihmal etmiyor.

Arada benim suyuma da gidiyor.
Ickiye tövbe ettim, inancım arttı ,1 yıldır hayatımda biri yok diye kendini aklamaya çalışıyor
Velhasıl kelam yazışmalarda düğünü bile konuşan bu adam gitti beni sanki psikolog edasına koyarak 3 saat içini olağan şeffafligiyla döktü(! )Bana hiç konuşma hakkı vermeden.
Ayrılırken de bana hiç degismemissin nasıl böyle temiz kaldın demeyi de ihmal etmedi.
Allah rızası için hanımlar bir şey söyleyin bu adamın amacı ne? Çıldıracağım söylediklerinden, yaptıklarından...
Ney olacak canım içini boşaltmış.Allahım uzak tut boylelerını.

hiç inandırıcı değilsin .birincisi insanlar 180 derece değişmez bunu blmek için ergen yaşın üstünde olmak yeterli eğitim şart değil :KK48: muhafazakarsanız dediğiniz gibi bu adamdan çoktan vazgeçmeniz lazımdı ama siz aylardır yıllardır ilgili ve peşindesiniz .insanların hayatta kırmızı çizgileri olmalı kendi yaşam tarzına göre bir karekteri olmalı bi öyle bi böyle olmaz

Eğitiminden hiç şüpheniz olmasın.
Niye vazgeçmem lazımdı bana ciddi olduğunu söyleyen birinden? Siz anlamadınız galiba yüzyüze geldiğimizde farklı konuştu aynen 180 derece
evet bence değişmemeli ben bunu anlayamıyorum.

"tamam evlen bak namuslusun ama almadılar seni." Yazmışsınız. Bu ne yaaaa, çocukça. Kaç yaşındasın sen? Kk ya sanırım 18 yaşından küçükler üye olamıyor.
En son 14 falandım djsjdjdj soru troll zaten

Eğitiminden hiç şüpheniz olmasın.
Niye vazgeçmem lazımdı bana ciddi olduğunu söyleyen birinden? Siz anlamadınız galiba yüzyüze geldiğimizde farklı konuştu aynen 180 derece
evet bence değişmemeli ben bunu anlayamıyorum.
adam senin hayat tarzınla taban tabana zaten şimdiye kadar elenmeliydi neden değişmesini bekledin senin gibi düşünen yaşayan erkeklere kıtlık mı girdi bir sürü ahlaklı kariyerli namuslu erkek var türkiyede .sen kendinle çelişiyorsun ondan burda bu kadar tepki aldın

adam senin hayat tarzınla taban tabana zaten şimdiye kadar elenmeliydi neden değişmesini bekledin senin gibi düşünen yaşayan erkeklere kıtlık mı girdi bir sürü ahlaklı kariyerli namuslu erkek var türkiyede .sen kendinle çelişiyorsun ondan burda bu kadar tepki aldın
Değiştiğine inandirmisti çünkü

Ahahahhaah yeter özelden yaz Allah affetsin bizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X