!Merhabalar
Ben muhafazakâr bir kızım, onun benim için ne kadar yanlış bir insan olduğunu bilmeme rağmen birinden hoşlanıyordum.
Onunla tanisikligimiz geçmişten geliyor.
Benden hoşlandığını düşünüyordum çünkü yazismalarimizda hep bir kıvılcım bekliyor gibiydi.
Ben de sert bir kızım hemen yüz verebilen biri degilimdir.
Ona rağmen hep bir imalar yok sen evlenilecek kızsın söylesin, böylesin demeler.
hiçbir zaman evlilik konusunu ben açmadım, kendisi açtığı zamanda lafı evirir çevirdim.
Buluşmak için ısrar etti, pandemi de olsa gittim buluşmaya.
Hayatı o kadar hızlı yaşamış ki genç yaşında kalbi kararmış...
Bir başladı anlatmaya; insanda arlanma olur meşrebi mübarek arşa çıkmış, ne utanması ne sıkılması kalmış, ağzının ayarı yok bir kızla nasıl konuşulur fikri yok.
Konuştu,konuştu anlattı...
Sıra eski gönül maceralarına geldi hic uzun iliskisi olmamış en uzun 1 yıl olmuş, ona çok aşıkmış ama iş evliliğe gidecek gibi olunca vazgeçmiş en az 7-8 yılı varmış evliliğe... Bir gün önce benimle evlilik hakkında konuşan adamın böyle davranmasına anlam veremiyorum

Evlilik beni kasıyor ama şuan istesem benimle evlenmek isteyecek 10 tane kız var demeyi de ihmal etmiyor.
Arada benim suyuma da gidiyor.
Ickiye tövbe ettim, inancım arttı ,1 yıldır hayatımda biri yok diye kendini aklamaya çalışıyor
Velhasıl kelam yazışmalarda düğünü bile konuşan bu adam gitti beni sanki psikolog edasına koyarak 3 saat içini olağan şeffafligiyla döktü(! )Bana hiç konuşma hakkı vermeden.
Ayrılırken de bana hiç degismemissin nasıl böyle temiz kaldın demeyi de ihmal etmedi.
Allah rızası için hanımlar bir şey söyleyin bu adamın amacı ne? Çıldıracağım söylediklerinden, yaptıklarından...