Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır anestezi altında oluyor,ilk bir saat hareket ettirmiyorlar,sonda takmıslar ama ben idarara sıkısmıs gibi hissediyordum,ağrı kesici de yazdı doktorum,fakat adet sancısı gibi kramp olıyor arada içmemeye çaluşıyorum.ameliyatta bi sıkıntı olmuyor acı acısından endişelenmeyinAmeliyat nasıl oldu bende yarın olucagım acı oluyor mu
Çok teşekkür ederim yarın gireceğim çok korkuyorum 22 haftalık gebeyimHayır anestezi altında oluyor,ilk bir saat hareket ettirmiyorlar,sonda takmıslar ama ben idarara sıkısmıs gibi hissediyordum,ağrı kesici de yazdı doktorum,fakat adet sancısı gibi kramp olıyor arada içmemeye çaluşıyorum.ameliyatta bi sıkıntı olmuyor acı acısından endişelenmeyin
Merak etmeyin sedyeye yatıyorsunuz,çatalda pozisyon aldıktan sonra gerisini hatırlamıyorsunuz,Allah saglıkla kucagınıza almaya nasip etsin,zamanında ve kolaylıklaÇok teşekkür ederim yarın gireceğim çok korkuyorum 22 haftalık gebeyim
Amin inşallah,dizede çok geçmiş olsunMerak etmeyin sedyeye yatıyorsunuz,çatalda pozisyon aldıktan sonra gerisini hatırlamıyorsunuz,Allah saglıkla kucagınıza almaya nasip etsin,zamanında ve kolaylıkla
Nerde oldunuz acaba. Geçmiş olsun. Ben de servikal yetmezlik sebebiyle hastanede yatıyorum üç gündür. Serklajı yapmıyorlar şu an tuhaf bir şekilde 22mm olan uzunluğum iki gündür artıyo ve onun için yapmıyolar. Siz hangi şehirde ve hastane oldunuz acaba ve ölçünüz kaçtı?Merhaba,3 gün once 12+6 günümde onlem amaclı serklaj oldum,doktorum bir haftaya işe başlayabileceğimi söyledi,forumda serklaj olanların hep yattıgını okudum,benim gibi serklaj olup sonrasında iş hayatına devam eden hanımlar var mı?
Merhaba siz Serklaj oldunuz muNerde oldunuz acaba. Geçmiş olsun. Ben de servikal yetmezlik sebebiyle hastanede yatıyorum üç gündür. Serklajı yapmıyorlar şu an tuhaf bir şekilde 22mm olan uzunluğum iki gündür artıyo ve onun için yapmıyolar. Siz hangi şehirde ve hastane oldunuz acaba ve ölçünüz kaçtı?
Hayır olmadımMerhaba siz Serklaj oldunuz mu
3 Hafta olacak serklaj olalı,calısıyorum normal hayatımda naapıosam yapıyorum,21 mm mesafe varsa nasıl sadece dikiş tutuyor demiş ki anlamadımMerhaba bende 9 nisanda serklaj oldum şimdi 26+3 haftaligim evden calisiyorum iş yapmıyorum ama sürekli yatmıyorum da dün kontrolum vardı rahim boyu 21 mm malesef sadece dikiş tutuyor dedi doktor sözde durumlar nedi
Açıklık aşağıda var dikisi yukarı doğru atmislar ben de usg de fark ediyorum yani dikiş gevserse Allah korusun bebek aşağı inedi
Dikiş tutacak inşallah bebeklerimiziAçıklık aşağıda var dikisi yukarı doğru atmislar ben de usg de fark ediyorum yani dikiş gevserse Allah korusun bebek aşağı iner
Hayır.duphastan kullanıyorum gunde 2 kereInsallah çok korkuyorum Allah insallah korur vaktinde kucağımıza aliriz siz progestqn ha