Başınız sağolsun. Kesinlikle katılıyorum. Yüzde bir risk olsa insan almak istemiyor. Kabızlık için ben iki ay falan ilaç kullandım ya, doktor kullanma dedi çok alıştırma dedi ama korkumdan iki günde bir aldım laksatif. İşte ne bilim tuvalete idrar yolu enfeksiyonu olmasın diye sirkeli su yaptım her gün, şeker çok yoksa dut kürü vs.. Belki boşuna serklaj oldum demiştim geçenlerde doktora da, ya bütün ihtimaller geçrekleşseydi, o yüzden her şeyin sebebi var öyle düşünme dedi. Bu da imtihan, umarım bu gebeliğiniz mutlulukla sonuçlanır.
Şöyle, rahime yapılan her işlem bir travmadır dedi doktor. Yani sorun yokken atmayalım dedi. Bir de hiç kaybım yok benim. İlkinde serklaj oldum ama doğum kendiliğinden başlamadı mesela 38-4 de sezeryan oldum ama başka bir şey olmadı. Yani işte belki ilkinde de biraz zaman versek uzardı dedi. atmayalım durduk yere dediler o beni tedirgin etti. e neticede idrar yolu enfeksiyonu olmican, kabız olmican, rapor da vermem normal hayatına işine devam edersin dedi, yönetemem gibi geldi. Bilmiyorum öyle bi his oldu yani