benim de ağrılarım ve kanam oldu 18haftalıkken tam rahim ağzı kısalması olmuş 44mm den 32mm e düşmüş 10gün sonra tekrar çağırdı yani yarın sadece yat dedi tuvalete izin vardı sadece ama çok korkuyorum bn

Herhangi bir ilaç verdi mi ? Progestan gibi hapı yada iğnesini

Serklaj önerdi mi ? Haftan uygun önerirse yaptırmanı tavsiye ederim.

Tamam. Güzel haberlerini bekliyorum
dün doktora gittim ve 2mm daha kısalmış rahim ağzı
Vajinal akıntının mikrobiyolojisini aldı enfeksiyon var akıntıda beyaz parçacıklar var ilaç verdi onlara sonuçlar çıkınca daha ilaç yazıcam dedi yatmaya devam et dedi gündüz biraz kısa yürüyüşler yapa bilirsin yorulmadan dedi

Kızlar merhaba bende 19 haftalık bebeğimi kaybettim sonraki gebelikler için doktor serklaj önerdi ama sizler ne kadsr sonra hamile kaldınız ne kadar korundunuz

Merhaba ben şuan 21+5teyim. 19+4te abdominal ultrasonda 31mm ölçüldü, doktorum “kapalı, uzun” olarak yorumladı. Ama baktığımda sanki olması gerekenden düşük gibi?

Kızlar merhaba bende 19 haftalık bebeğimi kaybettim sonraki gebelikler için doktor serklaj önerdi ama sizler ne kadsr sonra hamile kaldınız ne kadar korundunuz
Öncelikle başın sağolsun canım ben de 24 hafta da geçen sene bebeğimi erken doğum ile kaybettim 6 ay sonra hamile kaldım 14 hafta da dikiş atıldı rahim ağzı kısalığı yüzünden şuan çok şükür 20 haftalık olduk inşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz de bebeklerimizi lütfen bana da dua edin

Bende birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendim amin insallah su gibi hamilelik su gibi doğumla bebeklerimizi alalım kucagimiza

Bende birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendim amin insallah su gibi hamilelik su gibi doğumla bebeklerimizi alalım kucagimiza
Hayırlı olsun canım rabbim inşallah güzel hamilelik ve güzel bir doğum nasip etsin doktor kontrolünde rahim ağzı uzunluğuna baktır ama muhakkak

Evet 12. Haftada insallah dikis olacak süreç nasıl ilerliyor biraz bilgi verir misin bana çok tedirginim de ben
İlk gün hastanede yatış verildi bana eve çıktığım 2 gün de hafif kanamalar oldu sonra kesildi ben korkumdan çok hareket etmedim 2 hafta felan sonra evin içinde dolaşmaya başladım şuan çok aşırı merdiven felan inip çıkmıyorum ama evin içinde hareket ediyorum ağır kaldırmıyorum ara ara batma hissi oluyor dikişten kaynaklı ama çok sık değil umarım sizinkisi de güzel geçer sağ salim alırız yavrularımızı kucağımıza

Amin insallah çok teşekkür ederim çok tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…