Serklaj yaptıranlar bir bakabilir mi?

Gizmooberoo

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2024
350
97
18
33
Kızlar merhaba 16 haftalık gebeyim 10 gün önce kontrole gittiğimde doktorum rahim ağzı uzunluğumu 30 mm ölçtü. Altına düşerse risk almayalım dikiş atalım dedi. 15 gün sonra kontrole çağırdı tekrar ölçüm için. Henüz 15 gün geçmedi fakat benim dün adet sancısına benzer ağrılarım başladı özel bölgemde bıçak saplanıyor gibi ağrılar bel ağrısı. Az önce lavaboda da pembe leke gördüm. Sizin serklajdan önce bu tarz belirtileriniz var mıydı?

Canım mutlaka doktoruna git bekleme seni korkutmak istemem ama önemsemen gereken bir durum

Nasıl geçti sürecin? Umarım herşey yolundadır şimdi?
Korkutmak için değil ama bil diye yazıyorum çünkü ben böyle bisey bilmediğim için hiç üzerine düşmedim keşke bilgim olsaydı diyorum hep
Benim bebeğim 19 haftalıktı 3 gün önce kontrolüm vardi ve bi sorun yoktu ama ağrılarım vardı karin ağrısı geçmedi bir türlü gece bu anda şiddetlendi karnımı ağrıyor rahimde batma hissi oluyor falan tuvalete gittim kanamam var hemen doktora gittik özel hastanedeydi doktorum acilden giriş yaptık doktora haber verdik ama yarın sabah gelsin dedi bi igne yapıp yolladılar açıklığıma falan bakmadılar ama ben duramıyorum yerimde sonra devlet hastanesine gittim ve tam açıklıkla doğumum başlamış başıma gelene kadar böyle bisey olabileceğini bile bilmiyordum etrafımdaki herkeste her konuda stres yapma biraz rahat ol çok kontrole gitmene bile gerek yok diyordu ama ben böyle bisey yaşadım rabbim kimseye göstermesin
He tabi ki herseye stres yapmak hiç iyi bisey değil biraz rahat atlatmak lazım bu süreci ama bil diye anlattım böyle şeyleri önemse lütfen için rahat etsin git bi acilden muayene ol keşke dememek için çünkü ben hala diyorum ki keşke agrim ilk başladığında hemen gitseydim ama bazı şeylerin önüne geçemiyorsun maalesef

Anladım canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm senin adına umarım böyle birşey yaşamam. Ağrıların şiddetli miydi?

Anladım canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm senin adına umarım böyle birşey yaşamam. Ağrıların şiddetli miydi?
İnsallah insallah canim
Benim dedigim gibi 3 gün önce daha hafif ağrılarım vardı ama doktor böyle bi ihtimal üzerinde durmadığı için açıklık kontrolü yapmadı sen yine şanslısın ki doktorun Serklaj ihtimali üzerinde duruyor ve böyle bir sorunu biliyor benim kayıp yaşadığım gece çok şiddetli bir şekilde geldi ağrım sonra üzerine kanamam oldu zaten ama benim bir anda adet kanaması gibi başladı senin gibi leke değil ama ben yine de kanın her türlüsünün kontrol edilmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü en ufak bir ihmal insanın bir ömür can acısına sebep oluyor

Evet canım haklısın umarım yeniden tez zamanda gebeliğin olur. Tekrar bu tarz şey yaşamazsın artık daha bilinçliyiz en azından. Şuan hemen saat 3 olsun istiyorum inşallah bir sorun çıkmaz.

Evet canım haklısın umarım yeniden tez zamanda gebeliğin olur. Tekrar bu tarz şey yaşamazsın artık daha bilinçliyiz en azından. Şuan hemen saat 3 olsun istiyorum inşallah bir sorun çıkmaz.
Şuan tekrar gebeyim şükürler olsun amin insallah hep çok güzel günler yaşayalım sağlıkla bebeklerimizi alalım kucagimiza

Çok sevindim ne güzel. Kaçıncı haftandasın? Serklaj oldun mu bu kez?
Daha çok yeni canım 2 gün önce kese gördük 2 hafta sonra kalp atisi için gidicem sonrasında da planlama yapicaz 12 . Hafta Serklaj olacak büyük ihtimal insallah hersey yolunda gider

Daha çok yeni canım 2 gün önce kese gördük 2 hafta sonra kalp atisi için gidicem sonrasında da planlama yapicaz 12 . Hafta Serklaj olacak büyük ihtimal insallah hersey yolunda gider
Ay hadi inşallah yolunda gider herşey sağ salim kucağına alırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…