• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklaj yaptıranlar bir bakabilir mi?

Kızlar çok şükür yolundaymış. Açılma kısalma yokmuş. 30mm hala dedi.
Çok sevindim canım ama mutlaka sıklıkla kontrole git. Süreç içinde merdiven çıkma çok aşırı yürüme kendini yorma. Benim 30 mm iken birden 12 ye düştü serklaj olmam gerekti.

Çok sevindim canım ama mutlaka sıklıkla kontrole git. Süreç içinde merdiven çıkma çok aşırı yürüme kendini yorma. Benim 30 mm iken birden 12 ye düştü serklaj olmam gerekti.
Sağol canım evet dikkat edeceğim dinleniyorum şuan zaten. 30mm 12 ye düştüğünde ne belirtilerin olmuştu?

Sağol canım evet dikkat edeceğim dinleniyorum şuan zaten. 30mm 12 ye düştüğünde ne belirtilerin olmuştu?
Akıntım çok fazlalaşmıştı, hatta içimden alla alla niye bu kadar akıntım arttı ki falan diyordum. Onun dışında hiçbir belirti yoktu.

Akıntım çok fazlalaşmıştı, hatta içimden alla alla niye bu kadar akıntım arttı ki falan diyordum. Onun dışında hiçbir belirti yoktu
Anladım. İnşallah bir daha yaşamayız. Benim birde polibim vardı rahim ağzında geçen muayenede demişti doktor. Doktora sormamışım acaba o ağrı yapar mı diye haftaya onu soracağım. Çünkü polipte kanama lekelenme yapabiliyor.

Anladım. İnşallah bir daha yaşamayız. Benim birde polibim vardı rahim ağzında geçen muayenede demişti doktor. Doktora sormamışım acaba o ağrı yapar mı diye haftaya onu soracağım. Çünkü polipte kanama lekelenme yapabiliyor.
Evet bi sorun mutlaka, çok geçmiş olsun

Back
X