Serklajdan sonra rüyalanma olayı dikişlere ve rahim uzunluğuna zarar verir mi

Geçmiş olsun... İnşallah bişey olmaz dediğiniz gibi. Rabbim yavrularımızı korusun ona emanet.

Siz kaçıncı haftanızda yaptırdınız benimde acil 21. Haftada olmuştum şu an 27+3 deyim her gün uyandığımda şükrediyorum.Her an dogaacakmış hissiyattı var.İlaç ne kullandınız önerdiğiniz bir şey var mı ben progestan fitil ve sürekli yattığım için kan sulandırıcı iğne kullanıyorum

Çok geçmiş olsun . İnşallah sağlıkla kolaylıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.

Geçmiş olsun canım rüyadan bişey olacağını sanmıyorum doktora da sorsan çözüm bulamaz bilinç altına yerleşmiş Bi kere ama inş tekrarlamaz ben 2 kez serklajlı doğum yaptım 2 sinde de sadece eşimi tatmin etmek için ilişki yaşadık ama tam birleşme yapmadık kendimde de kasılmalar oluyordu hatta bu gebeliğimde biraz daha ileri gidiyorduk ilişki bizede yasaktı hunileşmem de oluyordu birini 39+6 da diğerini 40+4 de doğurdum siz dikkat edin sadece o yeterli herkesin durumu farklı oluyor bana 2. Hamileliğimde 34 haftayı görmezsin dediler 40+4 de zorla suni sancıyla doğurtturdular

Maşallah çok iyi haftaları görmüşsünüz darısı bana ve benim gibi olanlara inşallah. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Geçmiş olsun canım rüyadan bişey olacağını sanmıyorum doktora da sorsan çözüm bulamaz bilinç altına yerleşmiş Bi kere ama inş tekrarlamaz ben 2 kez serklajlı doğum yaptım 2 sinde de sadece eşimi tatmin etmek için ilişki yaşadık ama tam birleşme yapmadık kendimde de kasılmalar oluyordu hatta bu gebeliğimde biraz daha ileri gidiyorduk ilişki bizede yasaktı hunileşmem de oluyordu birini 39+6 da diğerini 40+4 de doğurdum siz dikkat edin sadece o yeterli herkesin durumu farklı oluyor bana 2. Hamileliğimde 34 haftayı görmezsin dediler 40+4 de zorla suni sancıyla doğurtturdular
Maşallah çok iyi haftaları görmüşsünüz darısı bana ve benim gibi olanlara inşallah. Teşekkür ederim yorumunuz için.
İnş canım zaten zorlu süreçten geçiyoruz sıkıntı etme kendine iyi düşün iyi olsun rahim ağzında kısalma yoksa uzun haftalar dayanır bende hunileşme olduğu halde bu haftaları gördüm şükür

Merhabalar bende 12. Haftamda Serklaj oldum şu an 31+1 deyim sizin yaşadığınız rüyalanma durumunu defalarca yaşadım başlarda bende çok korkup tedirgin oldum ama çok şükür bir sorun olmadı. Kafanıza takıp kendinizi tedirgin etmeyin

Rahim ağzında serklaja rağmen kısalma oldu ikinci serklajı bile oldum o kadar korkuyorum ki inşallah ileri haftaları görmek nasıl olur dua edin bana nolur

Çok şükür Allah zamanında kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bir tek bende olmadığına sevindim açıkçası moral oldu bayağı çok endişeliydim. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Rahim ağzında serklaja rağmen kısalma oldu ikinci serklajı bile oldum o kadar korkuyorum ki inşallah ileri haftaları görmek nasıl olur dua edin bana nolur
İnş canım kaçıncı haftadasın

Merhaba enfeksiyon icin ne yaptiniz
Bol su iç çamaşırını temiz tut sık sık test ver canım enfeksiyonunu kontrol ettir ben diğer oğlumda her ay verirdim bunda fazla vermedim doğumda ebe çok enfeksiyonun var doğum zor olur dedi öyle de oldu kanımda idrarım da enfeksiyon vardı doğum sonrası da çok zor geçti

Riskli haftaları atlatmışsın nerdeyse canım enfeksiyona dikkat et yeterli rüyalanmadan bişey olmaz Allah İn izniyle
İnşallah dediğiniz gibi olur enfeksiyon için de tahlil veriyorum sürekli de pozitif çıkıyor antibiyotik kullanıyorum hep tekrarlıyor temizliğe de suya da dikkat ediyorum ama anlamadım yani

İnşallah dediğiniz gibi olur enfeksiyon için de tahlil veriyorum sürekli de pozitif çıkıyor antibiyotik kullanıyorum hep tekrarlıyor temizliğe de suya da dikkat ediyorum ama anlamadım yani
Antibiyotik i kullan canım ihmal etme dut kurusunu da kaynatıp içiyorlar diye duymuştum enfeksiyona iyi geliyor dene istersen Bi de kabız olmamaya dikkat et

Antibiyotik i kullan canım ihmal etme dut kurusunu da kaynatıp içiyorlar diye duymuştum enfeksiyona iyi geliyor dene istersen Bi de kabız olmamaya dikkat et
Dut kurusunu denemeyi düşünüyorum kabızlık da yaşamıyorum çok şükür. Ama sürekli yatıyorum hareket hiç yok bazen kalkmak istiyorum ama cesaret edemiyorum yemeği bile yatakta yan dönerek yiyorum. Doktorum kalk dedi ama ikinci serklajı oldum diye daha tedirginim. İlkinde de hiç kalkmamistim ona rağmen kısalma oldu.

İkinci Serklaj derken tek hamilelikte mi acaba

Sen yat canım en azından 34. Haftayı görene kadar

Dut kürü yapmayın hamilelikte iyi değil diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…