Geçmiş olsun... İnşallah bişey olmaz dediğiniz gibi. Rabbim yavrularımızı korusun ona emanet.Merhaba bende serkilaj oldum 16 haftalık iken şuan 20 haftalık oldu gerçekten çok zor bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım başından beri her ay kanama şikayeti ile doktora gittik ve ilişki yasak bizde de bende de oluyor bazen sanırım hormonlarla alakalı böyle şeylere çok takılmam ama hamilelikte çok farklı hissediyorum doktora da sormadım ama bir şey de olmadı inşallah da olmaz sağlıcakla kucagımıza alalım inşallah
Siz kaçıncı haftanızda yaptırdınız benimde acil 21. Haftada olmuştum şu an 27+3 deyim her gün uyandığımda şükrediyorum.Her an dogaacakmış hissiyattı var.İlaç ne kullandınız önerdiğiniz bir şey var mı ben progestan fitil ve sürekli yattığım için kan sulandırıcı iğne kullanıyorumAyyy ben de serklajlıydım ve çok şükür sağlıkla doğum yaptım ama böyle birşey hiç başıma gelmedidoktora sorsanız mı acaba, rahimdeki kasılmalar önemli diye biliyorum serklajda ( belki de yanlış biliyorumdur) e sorsanız da rüyalarımıza nasıl engel olabiliriz ki, zor bir durum Allah kolaylık versin, bir daha öyle rüyalar göstermesin
Çok geçmiş olsun . İnşallah sağlıkla kolaylıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.Merhaba bende serkilaj oldum 16 haftalık iken şuan 20 haftalık oldu gerçekten çok zor bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım başından beri her ay kanama şikayeti ile doktora gittik ve ilişki yasak bizde de bende de oluyor bazen sanırım hormonlarla alakalı böyle şeylere çok takılmam ama hamilelikte çok farklı hissediyorum doktora da sormadım ama bir şey de olmadı inşallah da olmaz sağlıcakla kucagımıza alalım inşallah
Geçmiş olsun canım rüyadan bişey olacağını sanmıyorum doktora da sorsan çözüm bulamaz bilinç altına yerleşmiş Bi kere ama inş tekrarlamaz ben 2 kez serklajlı doğum yaptım 2 sinde de sadece eşimi tatmin etmek için ilişki yaşadık ama tam birleşme yapmadık kendimde de kasılmalar oluyordu hatta bu gebeliğimde biraz daha ileri gidiyorduk ilişki bizede yasaktı hunileşmem de oluyordu birini 39+6 da diğerini 40+4 de doğurdum siz dikkat edin sadece o yeterli herkesin durumu farklı oluyor bana 2. Hamileliğimde 34 haftayı görmezsin dediler 40+4 de zorla suni sancıyla doğurtturdularKasılma gibi mi tam onu da bilmiyorum açıkçası. Ağrı oluyor uyanınca hemen geçiyor. Ama kaç aydır soramadım çok çekindim. Tedavi sürecim çok zor ve uzundu. Bunu sormaya utandım. Dualar okuyup yatıyorum hatta ama nafile o yüzden yaşayan var mıdır diye buraya yazmak istedim.
Allah bağışlasın ne güzel darısı bana ve bizim gibi riskli zor gebelik geçirenlere. Kaç haftalık doğum oldu serklaja rağmen. Bir de nelere dikkat ettiniz. Böyle bir durum hiç yaşamadığınızı belirtmişsiniz cinsel ilişki yasak değil miydi sizde. Biraz özel oldu kusura bakmayın lütfen
Maşallah çok iyi haftaları görmüşsünüz darısı bana ve benim gibi olanlara inşallah. Teşekkür ederim yorumunuz için.Geçmiş olsun canım rüyadan bişey olacağını sanmıyorum doktora da sorsan çözüm bulamaz bilinç altına yerleşmiş Bi kere ama inş tekrarlamaz ben 2 kez serklajlı doğum yaptım 2 sinde de sadece eşimi tatmin etmek için ilişki yaşadık ama tam birleşme yapmadık kendimde de kasılmalar oluyordu hatta bu gebeliğimde biraz daha ileri gidiyorduk ilişki bizede yasaktı hunileşmem de oluyordu birini 39+6 da diğerini 40+4 de doğurdum siz dikkat edin sadece o yeterli herkesin durumu farklı oluyor bana 2. Hamileliğimde 34 haftayı görmezsin dediler 40+4 de zorla suni sancıyla doğurtturdular
Geçmiş olsun canım rüyadan bişey olacağını sanmıyorum doktora da sorsan çözüm bulamaz bilinç altına yerleşmiş Bi kere ama inş tekrarlamaz ben 2 kez serklajlı doğum yaptım 2 sinde de sadece eşimi tatmin etmek için ilişki yaşadık ama tam birleşme yapmadık kendimde de kasılmalar oluyordu hatta bu gebeliğimde biraz daha ileri gidiyorduk ilişki bizede yasaktı hunileşmem de oluyordu birini 39+6 da diğerini 40+4 de doğurdum siz dikkat edin sadece o yeterli herkesin durumu farklı oluyor bana 2. Hamileliğimde 34 haftayı görmezsin dediler 40+4 de zorla suni sancıyla doğurtturdularKasılma gibi mi tam onu da bilmiyorum açıkçası. Ağrı oluyor uyanınca hemen geçiyor. Ama kaç aydır soramadım çok çekindim. Tedavi sürecim çok zor ve uzundu. Bunu sormaya utandım. Dualar okuyup yatıyorum hatta ama nafile o yüzden yaşayan var mıdır diye buraya yazmak istedim.
Allah bağışlasın ne güzel darısı bana ve bizim gibi riskli zor gebelik geçirenlere. Kaç haftalık doğum oldu serklaja rağmen. Bir de nelere dikkat ettiniz. Böyle bir durum hiç yaşamadığınızı belirtmişsiniz cinsel ilişki yasak değil miydi sizde. Biraz özel oldu kusura bakmayın lütfen
İnş canım zaten zorlu süreçten geçiyoruz sıkıntı etme kendine iyi düşün iyi olsun rahim ağzında kısalma yoksa uzun haftalar dayanır bende hunileşme olduğu halde bu haftaları gördüm şükürMaşallah çok iyi haftaları görmüşsünüz darısı bana ve benim gibi olanlara inşallah. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Rahim ağzında serklaja rağmen kısalma oldu ikinci serklajı bile oldum o kadar korkuyorum ki inşallah ileri haftaları görmek nasıl olur dua edin bana nolurGeçmiş olsun canım rüyadan bişey olacağını sanmıyorum doktora da sorsan çözüm bulamaz bilinç altına yerleşmiş Bi kere ama inş tekrarlamaz ben 2 kez serklajlı doğum yaptım 2 sinde de sadece eşimi tatmin etmek için ilişki yaşadık ama tam birleşme yapmadık kendimde de kasılmalar oluyordu hatta bu gebeliğimde biraz daha ileri gidiyorduk ilişki bizede yasaktı hunileşmem de oluyordu birini 39+6 da diğerini 40+4 de doğurdum siz dikkat edin sadece o yeterli herkesin durumu farklı oluyor bana 2. Hamileliğimde 34 haftayı görmezsin dediler 40+4 de zorla suni sancıyla doğurtturdular
İnş canım zaten zorlu süreçten geçiyoruz sıkıntı etme kendine iyi düşün iyi olsun rahim ağzında kısalma yoksa uzun haftalar dayanır bende hunileşme olduğu halde bu haftaları gördüm şükür
Çok şükür Allah zamanında kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bir tek bende olmadığına sevindim açıkçası moral oldu bayağı çok endişeliydim. Teşekkür ederim yorumunuz için.Merhabalar bende 12. Haftamda Serklaj oldum şu an 31+1 deyim sizin yaşadığınız rüyalanma durumunu defalarca yaşadım başlarda bende çok korkup tedirgin oldum ama çok şükür bir sorun olmadı. Kafanıza takıp kendinizi tedirgin etmeyin
İnş canım kaçıncı haftadasınRahim ağzında serklaja rağmen kısalma oldu ikinci serklajı bile oldum o kadar korkuyorum ki inşallah ileri haftaları görmek nasıl olur dua edin bana nolur
27 ye giricem inşallahİnş canım kaçıncı haftadasın
Riskli haftaları atlatmışsın nerdeyse canım enfeksiyona dikkat et yeterli rüyalanmadan bişey olmaz Allah İn izniyle27 ye giricem inşallah
Merhaba enfeksiyon icin ne yaptinizRiskli haftaları atlatmışsın nerdeyse canım enfeksiyona dikkat et yeterli rüyalanmadan bişey olmaz Allah İn izniyle
Bol su iç çamaşırını temiz tut sık sık test ver canım enfeksiyonunu kontrol ettir ben diğer oğlumda her ay verirdim bunda fazla vermedim doğumda ebe çok enfeksiyonun var doğum zor olur dedi öyle de oldu kanımda idrarım da enfeksiyon vardı doğum sonrası da çok zor geçtiMerhaba enfeksiyon icin ne yaptiniz
İnşallah dediğiniz gibi olur enfeksiyon için de tahlil veriyorum sürekli de pozitif çıkıyor antibiyotik kullanıyorum hep tekrarlıyor temizliğe de suya da dikkat ediyorum ama anlamadım yaniRiskli haftaları atlatmışsın nerdeyse canım enfeksiyona dikkat et yeterli rüyalanmadan bişey olmaz Allah İn izniyle
Antibiyotik i kullan canım ihmal etme dut kurusunu da kaynatıp içiyorlar diye duymuştum enfeksiyona iyi geliyor dene istersen Bi de kabız olmamaya dikkat etİnşallah dediğiniz gibi olur enfeksiyon için de tahlil veriyorum sürekli de pozitif çıkıyor antibiyotik kullanıyorum hep tekrarlıyor temizliğe de suya da dikkat ediyorum ama anlamadım yani
Dut kurusunu denemeyi düşünüyorum kabızlık da yaşamıyorum çok şükür. Ama sürekli yatıyorum hareket hiç yok bazen kalkmak istiyorum ama cesaret edemiyorum yemeği bile yatakta yan dönerek yiyorum. Doktorum kalk dedi ama ikinci serklajı oldum diye daha tedirginim. İlkinde de hiç kalkmamistim ona rağmen kısalma oldu.Antibiyotik i kullan canım ihmal etme dut kurusunu da kaynatıp içiyorlar diye duymuştum enfeksiyona iyi geliyor dene istersen Bi de kabız olmamaya dikkat et
İkinci Serklaj derken tek hamilelikte mi acabaDut kurusunu denemeyi düşünüyorum kabızlık da yaşamıyorum çok şükür. Ama sürekli yatıyorum hareket hiç yok bazen kalkmak istiyorum ama cesaret edemiyorum yemeği bile yatakta yan dönerek yiyorum. Doktorum kalk dedi ama ikinci serklajı oldum diye daha tedirginim. İlkinde de hiç kalkmamistim ona rağmen kısalma oldu.
Sen yat canım en azından 34. Haftayı görene kadarDut kurusunu denemeyi düşünüyorum kabızlık da yaşamıyorum çok şükür. Ama sürekli yatıyorum hareket hiç yok bazen kalkmak istiyorum ama cesaret edemiyorum yemeği bile yatakta yan dönerek yiyorum. Doktorum kalk dedi ama ikinci serklajı oldum diye daha tedirginim. İlkinde de hiç kalkmamistim ona rağmen kısalma oldu.
Dut kürü yapmayın hamilelikte iyi değil diye biliyorumDut kurusunu denemeyi düşünüyorum kabızlık da yaşamıyorum çok şükür. Ama sürekli yatıyorum hareket hiç yok bazen kalkmak istiyorum ama cesaret edemiyorum yemeği bile yatakta yan dönerek yiyorum. Doktorum kalk dedi ama ikinci serklajı oldum diye daha tedirginim. İlkinde de hiç kalkmamistim ona rağmen kısalma oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?