Dogru cnm ya kismet tabi ama hic bisey yok bende ya n agri n sizi hic bisey daha iki gunum var calismaya devam :)
Hayirlisi hepimiz icin :)Çaliş caliş :) calismadan olmuyor bu işler.Allahim hicbir emegi boşa cikarmaz herseyin olacagi dogru bi zaman var bize tevekkul duşuyor napalim :)
Kizlar bugun ogrendim catlatma ignesinden sonraki sari kahve leke yumoslarin catladigini gosteriyomussimdi hayirlisiysa tutmus olsun isallah
Benimde catlatma ignemden 4 gun sonra oldu simdi buyuk sessizlik goguslerimde indi tik yok kismet gerci oglusuma hamile kaldigimdada bole hic belirti yoktu adet gunum 14 gun gecince n oluyo demistim suprizdi oglusum allah omurlu etsin bu iki numara biraz nazli bakalim n zmn gelecek 16 kasim son adet tarihim bakalimHadi insallahh canimm kaçiydi bat??Simdi aklima ne geldi biliyomusun bende o kahverengi leke doktorun bana bugun catlar dedigi gunden 4 gun falan sonra gelmişti simdi icime bi kuşku duştu acaba gec mi oldu yumurtlamam diye ya tutturamadiysamm
hayırlı geceler kızlar naptınız.benimde 4 5 günüm kaldı.sadece kasık ağrısı var göğüslerde bişeyyok.özellikle sol kasık ağrısı oluyo sanki bişey var gibi.neysehayırlısı
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende serephone kullandım yumurtalama günündeyim bugün dün ilişkide sağ kasığımda çok ağrı oldu bugünde kahverengi akıntı geldi neden olabilir acaba yardımcı olursanız çok sevinirim...
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım bu ay ilk defa serophene kullandım ovulasyon dönemim geçti bat a 1 hafta kaldı benim ağrılarım ve akıntım kesilmedi kasıklarımda ve belimde hiç olmayan ağrılar var ve akıntım da olmazdı ama hafif sarımsı ve yoğun akıntı var hergün oluyo yumurta çatlamayıp kiste dönüşmüş olabilir mi bu durumu yaşamış olan yada bi fikri olan varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim :18:
sen çatlatma iğnesi olmuşmuydun canım bana iğne yapmadı dr kendiliğinden çatlamasını bekledik valla kafam çok karıştı kasık ağrısı neyse ama bel ağrım ve akıntım hiç olmazdı baya sıkıntılı oldu bu ay beklemek desen zaten ayrı bi stresValla canim serophene den sonra yumurtlama doneminden sonra benim de cok agrilarim oldu yalniz akinti falan yoktu.Anormal agrilarim oldu benim de bata 2 gun kaldi ben de umut ediyorum kistten degildir insallah diye.Ama istersen doktorunu bi ara sor icin rahat etsin.Hayirli haberler alirsin inşallah
valla canim serophene den sonra yumurtlama doneminden sonra benim de cok agrilarim oldu yalniz akinti falan yoktu.anormal agrilarim oldu benim de bata 2 gun kaldi ben de umut ediyorum kistten degildir insallah diye.ama istersen doktorunu bi ara sor icin rahat etsin.hayirli haberler alirsin inşallah
bu benimde aklıma gelmişti canım ama yumurtlama döneminde tamam oluyo ama benim yumurtlama dönemim geçeli 1 hafta oldu bat a da 1 hafta kaldı ama hala bu şikayetler devam ediyo bende kist oluşmasından korkuyorum Allah hakkımızda hayırlısını versin ne zor işlermiş bunlarcanım benimde aynı belim de ve kasıklarımda ağrı hatta kanama bile geldi dün doktora sordum geçen aylarda yumurtalaman olmadığı için bu ay ilaçla olduğu için yumurtlama olurken olabilirmiş yani bu iyi birşey dedi doktorum
sen çatlatma iğnesi olmuşmuydun canım bana iğne yapmadı dr kendiliğinden çatlamasını bekledik valla kafam çok karıştı kasık ağrısı neyse ama bel ağrım ve akıntım hiç olmazdı baya sıkıntılı oldu bu ay beklemek desen zaten ayrı bi stres
Hayir canim igne yapmayalim simdi kendiliginden catlasin dedi.Senin anlattigin sekilde ben de 1 hafta kalaya kadar inan oyle berbat sancilar cektim ki mesleki egitim kursuna gitmiştim resmen orda terler döktum yani agridan o derece.Ama 6 gun kala kesildi agri yine var ama okadar şiddetli degil.İlac kullandigin icin etkilemiş olabilir canim yumurtan cok buyumuş olabilir normaline gore vs vs hersey olabilir yani :) kac tane yumurtan gelişmişti ve kac mm olmustu hatirliyor musun
bu benimde aklıma gelmişti canım ama yumurtlama döneminde tamam oluyo ama benim yumurtlama dönemim geçeli 1 hafta oldu bat a da 1 hafta kaldı ama hala bu şikayetler devam ediyo bende kist oluşmasından korkuyorum Allah hakkımızda hayırlısını versin ne zor işlermiş bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?