Hayirlisi allahtan ben cook yasadim o hayal kirikligini kirmizilari gorunce binlerce bicak batıyordu sanki kalbime sonra yemin ettim bir daha asla umut edip beklemeyecem diye tedaviye bile zorla basladim sirf oglusum cok kardes istiyor diye heyecan yok ruhsuz hissiz bir durumdayim yahu ogluma hamile kaldigimda n yumurta biliyodum n catlatma olacaksa oluyo diye avutuyorum kendimi iste adet tarihim 16 aralik sonucu yazarim sizlere hersey dilediginizce olsun ♥Yaa hayirlisi canimm duşunmemek en iyisi..Ben de haftasonu bi seminere geldim ya agridan mahvoldum yemin ederim kasıklarımın agrisi durmuyor daha 8 gun varyani cok umutluyum bu ay insallah bu ilginc agrinin altimdan baska bisey cikmaz :)) bide otele giriş yaparken resepsiyon da bir baş donmesi geldi boyle tatli tatli bu da ilk kez oldu mesela.Eşim de bana kapildi sen hamilesin diyip duruyor ay adet olursam cok uzulucem biliyorum ama Hersey Allahtan napalim :)
Benim de adetime 6 gun var dayanamadim kan testi yaptirdim birazdan cikicak hatta cikmis olmasi lazim eşim almaya gitti
Benim de adetime 6 gun var dayanamadim kan testi yaptirdim birazdan cikicak hatta cikmis olmasi lazim eşim almaya gitti
Canım biliyorum beklemek çok zor ama biraz acele etmemişmisin? Sende benim gibisin hiç sabredemiyorum bişeye ...
hadi hayırlısııı
benimde 6 günüm kaldı arada belim çok batıyoo
sende bişiler warmıı
Yaa hem de ne acele :) napim yaa kimisinde cikiyormuş diye bi umut iste :))
Analizde sorun cikmis bastan yapiyorlarmiş tahlili tekrar beklicem yarim saat off
eee hadi hayırlısı o zaman :) güzel haberlerini bekliyoruz :)
0,03 kizlaracaba umudumu yitirsemmi bu ay icin :)
Umudunu ne şimdi için ne de başka bir zaman için asla yitirme ... Bu yol uzun bir yol ve sabır gerektiriyor her ne kadar sabırsız davransak da hata ediyoruz işte...sabırlı olmak lazım...Herşeyin hayırlısını dileyelim..İnşallah hepimiz bir gün anne olmayı tadıcaz...
merhaba kızlar, benm testesteron hormonum yüksek cıkmıstı, 8 aydır bebek bekliyoruz. benm normalde adetlerim düzensiz 2 ayda bir oluyorum.adetmin düzensiz oldugunu bile bile 1 ay gecince hemen test yapıyodum tabi sonuc hep negatif.agustos ayında doktora gittim bana inofolic ve serophene verdi.inofolici hastaneden cıkar cıkmaz kullanmaya basladım serophene yi ise adet olmayı bekledim ve 30 eylülde adet oldum günde 1 tane 5 gün boyunca kullandım..inofolici bu ay cok düzensiz içtim.nasıl olsa faydası yok diye umursamadm. bu kasımın 30 unda adet olmam gerekiyodum olmadım.dün test aldım dayanamadm ve 2. çizgi hafif silik cıktı.inanamadm yinede ümitlenmek istemedm ama bugunu zor ettim. bugun doktora gttk ve HCG 516 cıktı ve hamileyimmmm...adetm düzensz oldugu için ne kadarlık oldugunu söylemedi ve ultrasnda göremedi dış gebelik olma ihtimali var dedi doktor.carsamba günü tekrar cagırdı HCG me bakacak. carsambayı nasıl beklicem bilemiyorum.ne olur sizde dua edin dıs gebelk olmasıncarsamba günü üinşallah daha mutlu sonucu bildiririm sizlere.devamlı buraya girip yorumları okuyodum hamileym diyen görünce cok sevinip ümitleniyordum. bende size umudunuzu kırmayın Allahtan ümidinizi kesmeyin, diye yazıyorm bol bol dua edin Allahım İsteyen herkese nasip etsin
merhaba kızlar, benm testesteron hormonum yüksek cıkmıstı, 8 aydır bebek bekliyoruz. benm normalde adetlerim düzensiz 2 ayda bir oluyorum.adetmin düzensiz oldugunu bile bile 1 ay gecince hemen test yapıyodum tabi sonuc hep negatif.agustos ayında doktora gittim bana inofolic ve serophene verdi.inofolici hastaneden cıkar cıkmaz kullanmaya basladım serophene yi ise adet olmayı bekledim ve 30 eylülde adet oldum günde 1 tane 5 gün boyunca kullandım..inofolici bu ay cok düzensiz içtim.nasıl olsa faydası yok diye umursamadm. bu kasımın 30 unda adet olmam gerekiyodum olmadım.dün test aldım dayanamadm ve 2. çizgi hafif silik cıktı.inanamadm yinede ümitlenmek istemedm ama bugunu zor ettim. bugun doktora gttk ve HCG 516 cıktı ve hamileyimmmm...adetm düzensz oldugu için ne kadarlık oldugunu söylemedi ve ultrasnda göremedi dış gebelik olma ihtimali var dedi doktor.carsamba günü tekrar cagırdı HCG me bakacak. carsambayı nasıl beklicem bilemiyorum.ne olur sizde dua edin dıs gebelk olmasıncarsamba günü üinşallah daha mutlu sonucu bildiririm sizlere.devamlı buraya girip yorumları okuyodum hamileym diyen görünce cok sevinip ümitleniyordum. bende size umudunuzu kırmayın Allahtan ümidinizi kesmeyin, diye yazıyorm bol bol dua edin Allahım İsteyen herkese nasip etsin
İnsallah canim aminn :) ya ne bileyim kimisinde 10 gun kala kan testi sonuc veriyor ben de şansimi deneyeyim demistim herseyin hayirlisi yine de umutluyum hala :)
Hayirli olsun canimm dış gebelik degildir insallah sen icini ferah tut ben şimdiden tebrik ediyorum seni :)
Hayırlısı olsun şimdiden...İnşallah dış gebelik değildir...İnşallah sağlıklı bir gebelik olur...Allah tamamına erdirsin ne diyelimGelişmeleri yazmayı unutma bizlere...
Catlatma ignesinden 4 gun sanra hafif kahve pmbe lekelenmem oldu sonra n agri n sizi tik yok yumurtaliklarda sadece goguslerim dolgun v uclari sizliyor daha adet gunume 12 gun var bu ay tutmazsa asilama yaptiracagim hakkimizda hayirlisi da bu kahve pembe leke niye oldu cnm ona sıkıldi :-/
Dogru cnm ya kismet tabi ama hic bisey yok bende ya n agri n sizi hic bisey daha iki gunum var calismaya devam :)Canim yumurtlamadan 3-4 gun sonra ben de olmustu bi kahve lekelenme ama hic ustunde durmadim okadar erken yerleşle kanamasi degildir diye dusunuyorum ama tabi hiiicc belli olmazz Allahın işi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?