Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

bende klomen iciyorum salı gidicem :18::18:

sağol canm.. doktor sadece çok iyi oldğnu söledi başka bilgi vermedi..adetinnn geçmesini bekle diyo doktorm

Eses hakkinda hayirlisi olsun insallah bol bol yumurta olusmustur
Melek bu ilac gecikme yapabiliyor gerci sen igne olmussun ignenin ustune 12-13 gunde kan testinde cikar ama idrar testi icin adet gecikmesi daha iyi

eses hakkinda hayirlisi olsun insallah bol bol yumurta olusmustur
melek bu ilac gecikme yapabiliyor gerci sen igne olmussun ignenin ustune 12-13 gunde kan testinde cikar ama idrar testi icin adet gecikmesi daha iyi

ins.tatlım tesekkürlerr

Eses hakkinda hayirlisi olsun insallah bol bol yumurta olusmustur
Melek bu ilac gecikme yapabiliyor gerci sen igne olmussun ignenin ustune 12-13 gunde kan testinde cikar ama idrar testi icin adet gecikmesi daha iyi

aslında bende öle düşünüyorum.. ama bazı arkadaşların 12.günde çkmş hamile oldğu..bakalım artık ya öle çok ümitlendiğimden dğlde merak ettğimden belki yaparım bu ay da olmicağnı hissediyorum çünkü idrar yollarm çok kötü şuan hayrlısı artık.

Baska bi topikte test yapip cift cizgi ciktigini yazmissin :)
Birsey soracaktim sen ovitrelle igneyi nereden yaptirdin?

Baska bi topikte test yapip cift cizgi ciktigini yazmissin :)
Birsey soracaktim sen ovitrelle igneyi nereden yaptirdin?

valla canım çok silik bi çizgi çıktı yanıltıcı olablr ben olmadı sayıyorum günümü bekliyorum bakalım hayrlısı..ben ilk vurulduğumda göbekten vurulmştum .. bu ikinciyide koldan vurdular canım ..

Evet adet gununu beklemelisin insallah olmustur bu ay
Peki igneden kac saat sonra iliski olcagi konusumda bisey soyledi mi doktorun ben igneyi bu aksam oldum da

Evet adet gununu beklemelisin insallah olmustur bu ay
Peki igneden kac saat sonra iliski olcagi konusumda bisey soyledi mi doktorun ben igneyi bu aksam oldum da

inşallah olmştr ALLAH kmseyi uğraştrmasın hastane kapılarnda..iğneyi olduğum günn ertesi gün ve gün aşırı ilişki demşti 3 gün yazmştı ama bz uymadık bu ay dr.n dediğine çünkü geçen ay olmamştı bu ayda iğnenn olduğu gün ve ertesi gün sonraki gün denedik hayrlısı artık

sen iğnemi oldun hadi inşallah tutar canm :) dr.n ilişkiye grceğn zamanı sölemedi mi? sen yinede dr. ne dediyse onu yap

sen iğnemi oldun hadi inşallah tutar canm :) dr.n ilişkiye grceğn zamanı sölemedi mi? sen yinede dr. ne dediyse onu yap

Valla canm bana igneni hemen yaptir 10 gun boyunca gun asiri iliski dedi ama ben bugunu boş gecip yarin baslamayi dusunuyorum tam 36 saat olmadan yani
Neticede olacagi varsa igneden 2 gun onceki iliskiden sans eseri kalan tek bi spermle de olurr yeter ki nasip etsin Allah
Hayirlisi bakalimm

evet aynen öyle.. Allah hayrlısıyla hepimize nasip etsin inşallah

Arkadaslar bende serephone ve catlatma ignesiyle 2. Ayimdahamile kaldim,,,cuma gunu keseyi gormeye gidecem insallah..size tavsiyem testi kesinlikle adetiniz gectikten sonra yapinnn. Adet gununuzden once yaniltici oluyorrr,..ve belirtilerede adetle ayni belirtiler...

Tebrik ederimmmm
Catlatma ignesi olduktan sonra ilişki olayini nasil ayarladin peki hangi gunlerde iliski oldu??

gözün aydın kardeş bana faydası olmadı bu ilaçla iğnenn sana olmasına sevndm..sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah

Hadi ya
Hayirlisi olsun ne diyelimmm bidahaki aya insallah.Evet o bebetime bende de yanlis pozitif gostermisti maalesef.En garantisi 12. Gun falan kanda baktirmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…