teşekkürler canımmm...en kısa zamanda seninde iyi haberini alırız..
Tebrik ederimmmm
Catlatma ignesi olduktan sonra ilişki olayini nasil ayarladin peki hangi gunlerde iliski oldu??[/QUOT
serephoneyi günde 2 defa 5 gün boyunca.sonrada çatlatma iğnesi..şöyle özetliyim canımm..çatlatma iğnemi 1 ocakta vuruldum..31 aralıkta 2 ocakta 4 ocakta ve 6 ocakta ilişki oldu..ve sonra hiç olmadı..adetten 1 gün önce kasıklarımda batmalar oldu.çatlatma iğnesinden 15 gün sonra adet olmam gerekiyodu.olmayınca test yaptımm pozitif..kesinlikle adet gününüz gelmeden test yapmayınnn ben geçen ay yapmıştım ve pozitif çıktı ve tabiki çatlatma iğnesinin etkisiyle..sonrasında adet oldumm..ve ilişkiden sonra kesinlikle kalkmıyodum ayaga.ve olabildiğince düşünmememk lazım..neyse benden bu kadar merak ettiğn bişi olursa yardımcı olabilirim...
Sagol canm aciklaman icin :)
Benim de igneden onceki gun iliski olmustu.ignenin ertesi gunu yani dun iliski oldu ben de gun aşiri dusunuyorum insallah tutar bu ay bende 3 yum olustu bugun cok sancim var catliyorlar galiba :)
Bide ben iliskiden sonra yatiyorum ama 1-1bucuk saat sonra en fazla kalkmak zorunda kaliyorum cunku cok sık çişe giden biriyim :)
Herseyin hayirlisii
inşallah bakalım daha adet olmadm ama hiçte umudum yok açıkcası.. ara sancım var birden giriyo karnıma send eolmşmuydu ?
inşallah bakalım daha adet olmadm ama hiçte umudum yok açıkcası.. ara sancım var birden giriyo karnıma send eolmşmuydu ?
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2.5 yıllık evliyim hiç korunmamamıza rağmen çocuğum olmadı doktora gittim hormon testi yaptı sıkıntı yok dedi eşimdede sıkıntı yok ve bana srophene verdi adetin 5. günü başla bittikten 5 gün sonra 10 gün boyunca eşinle birlikte ol dedi ama hiç yumurta kontrolüne çağırmadı çalışmalar devam ediyor acaba ne olacak çok merak ediyorum çok istiyorum....
Tebrik ederimmmm
Catlatma ignesi olduktan sonra ilişki olayini nasil ayarladin peki hangi gunlerde iliski oldu??[/QUOT
serephoneyi günde 2 defa 5 gün boyunca.sonrada çatlatma iğnesi..şöyle özetliyim canımm..çatlatma iğnemi 1 ocakta vuruldum..31 aralıkta 2 ocakta 4 ocakta ve 6 ocakta ilişki oldu..ve sonra hiç olmadı..adetten 1 gün önce kasıklarımda batmalar oldu.çatlatma iğnesinden 15 gün sonra adet olmam gerekiyodu.olmayınca test yaptımm pozitif..kesinlikle adet gününüz gelmeden test yapmayınnn ben geçen ay yapmıştım ve pozitif çıktı ve tabiki çatlatma iğnesinin etkisiyle..sonrasında adet oldumm..ve ilişkiden sonra kesinlikle kalkmıyodum ayaga.ve olabildiğince düşünmememk lazım..neyse benden bu kadar merak ettiğn bişi olursa yardımcı olabilirim...
bişey sorucam canımm.. sende kahverengi lekelenmen oldumu hamilelik belirtilerinde ? ya benm adetm başlamadı çatlatma iğnesinden sonra 17.günüm az az kahve rengi lekelenmem var ..adet belirtiside olablr ama sen bu durumu yaşadın mı?
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2.5 yıllık evliyim hiç korunmamamıza rağmen çocuğum olmadı doktora gittim hormon testi yaptı sıkıntı yok dedi eşimdede sıkıntı yok ve bana srophene verdi adetin 5. günü başla bittikten 5 gün sonra 10 gün boyunca eşinle birlikte ol dedi ama hiç yumurta kontrolüne çağırmadı çalışmalar devam ediyor acaba ne olacak çok merak ediyorum çok istiyorum....
Aslinda cagirmasi gerekirdi cunku adı ustunde yumurta takibi.Yani ilactan sonra bakicak vucudun nekadar yanit vermis ilaca,yumurtaliklarini ne derece tetiklemiş gormek icin cagirmasi gerekirdi
Bence sen kontrole gittiginde doktoruna bunu soyle.Yani kontrole cagirip yumurta olustu mu olusmadi mi ve ne boyutta bunlara bakilmayacaksa bu ilaci kullanmamin ne anlami var diye sor.cok sacma kontrole cagirmamasi kimi doktorlar iki gun arayla yumurtalar catlayana kadar takip ediyo
yelizcim senn iğnenn sonucu belli oldumu canm varmı bebişşş
Bugun igneden sonraki 9. Gunn daha erkenn maaleseff gunler gecmiyo biturlu :26:
Tebrik ederimmmm
merhabalar. Bende aranıza yeni katıldım 2 bucuk yıllık evlıyım ve cocugum yok gecen cuma serophene ye basladım ve yarın kontrlum var ama bana ilişki günü filan denemedi doktorum ynlz arada sırada kasık agrılarm ve şişlik oluyo bu normal mi ?:44:
merhabalar. Bende aranıza yeni katıldım 2 bucuk yıllık evlıyım ve cocugum yok gecen cuma serophene ye basladım ve yarın kontrlum var ama bana ilişki günü filan denemedi doktorum ynlz arada sırada kasık agrılarm ve şişlik oluyo bu normal mi ?:44:
İlacin bittikten sonra kontrole cagiriyor ya ozaman yumurtanin durumuna gore soyleyecektir muhtemelen yumurtanin nezaman catlayacagini ve ilişki gunlerini
malesef öle canm bekleyince günler hiç geçmiyo..hayrlı sonuçlar al inşallah canm
Buarada evet bu ilaclar kasik agrisi ve şişlik yapiyor yumurtaliklarin uyarildigi icin.insallah guzel yumurtalarin olusmustur ve tedavin olumlu sonuclanir
Hep beraber insallahhh canm
cnm naptın qeçen sürede doktora qittin mi bi qelişme warmı merak ettim seni ???amin amiiinnn.. :)
Evet caNm cok guzl sonuc aldik yumrtalklarim buyumus paZr gnu catltma ignesi olucam gunler saat belli hadi hayrlisi baklimm ins bu aYy gelir mucizeemm :)Buarada evet bu ilaclar kasik agrisi ve şişlik yapiyor yumurtaliklarin uyarildigi icin.insallah guzel yumurtalarin olusmustur ve tedavin olumlu sonuclanir
cnm naptın qeçen sürede doktora qittin mi bi qelişme warmı merak ettim seni ???
sağol canm :) gitmez olaydım canm yaa hormonlar dengesz çktı bide kist olmşmş olablr demşti aanlatmşmıydım hatrlamıyorum :S ya banaa bişey oldu adamn verddiği hap beni mahvetti bulantı,baş dönmesi ,iştahsızlık çok kötüyüm yaa ,aşırı sinirlilik vs. yarın gidicem sölicem canm yaa ..sen naptın bebeğini görebldnmi ultrasonda ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?