Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

inşallah bakalım daha adet olmadm ama hiçte umudum yok açıkcası.. ara sancım var birden giriyo karnıma send eolmşmuydu ?

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2.5 yıllık evliyim hiç korunmamamıza rağmen çocuğum olmadı doktora gittim hormon testi yaptı sıkıntı yok dedi eşimdede sıkıntı yok ve bana srophene verdi adetin 5. günü başla bittikten 5 gün sonra 10 gün boyunca eşinle birlikte ol dedi ama hiç yumurta kontrolüne çağırmadı çalışmalar devam ediyor acaba ne olacak çok merak ediyorum çok istiyorum....

inşallah bakalım daha adet olmadm ama hiçte umudum yok açıkcası.. ara sancım var birden giriyo karnıma send eolmşmuydu ?

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2.5 yıllık evliyim hiç korunmamamıza rağmen çocuğum olmadı doktora gittim hormon testi yaptı sıkıntı yok dedi eşimdede sıkıntı yok ve bana srophene verdi adetin 5. günü başla bittikten 5 gün sonra 10 gün boyunca eşinle birlikte ol dedi ama hiç yumurta kontrolüne çağırmadı çalışmalar devam ediyor acaba ne olacak çok merak ediyorum çok istiyorum....

bende aynen senn gbym canm yumurta takibine bile çağrmadı doktorumm.. çatlatma iğnesine geçtik bzz sendede öle olur büyük ihtimal ilaçtan sonra vuruyolar

Aslinda cagirmasi gerekirdi cunku adı ustunde yumurta takibi.Yani ilactan sonra bakicak vucudun nekadar yanit vermis ilaca,yumurtaliklarini ne derece tetiklemiş gormek icin cagirmasi gerekirdi
Bence sen kontrole gittiginde doktoruna bunu soyle.Yani kontrole cagirip yumurta olustu mu olusmadi mi ve ne boyutta bunlara bakilmayacaksa bu ilaci kullanmamin ne anlami var diye sor.cok sacma kontrole cagirmamasi kimi doktorlar iki gun arayla yumurtalar catlayana kadar takip ediyo

bende içmeye basladım kızlar doktor vermişti düğünden evvel içmeye basladım:)) insallah yüzümüz güler.bugün habımın 2.günü adetimin 3.günü içmeye basladım.benimde doktor hapı içtiğin günü 1. gün say 10-17. günler arası ilişki dedi.bakalım neler olcak Allah yardımcımız olsun

yelizcim senn iğnenn sonucu belli oldumu canm varmı bebişşş

cnm naptın qeçen sürede doktora qittin mi bi qelişme warmı merak ettim seni ???

sağol canm :) gitmez olaydım canm yaa hormonlar dengesz çktı bide kist olmşmş olablr demşti aanlatmşmıydım hatrlamıyorum :S ya banaa bişey oldu adamn verddiği hap beni mahvetti bulantı,baş dönmesi ,iştahsızlık çok kötüyüm yaa ,aşırı sinirlilik vs. yarın gidicem sölicem canm yaa ..sen naptın bebeğini görebldnmi ultrasonda ? :)

hı hı qördüm ablası 5.44 mm minnacık 14 şubatta da kalp atışlarını duycaz inşALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…