Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

inşallah canımm benimm sende ümidini yitirme çokta kafana takma tatlımm herşeyin iyisini rabbim bilir hiç bişey belli olmaz

alıştım zaten artık bu duruma kafaya takmıyorum sayılır :) herşey Allahtan beklemekten başka çaremiz yok...

sen daha önce progestan kullanmışmıydın canım bu ilaç gecikme yapar mı acaba merak ediyorum...

yok canım hiç kullanmadımm ben ama sanmıyorum yapacağını inşallah geçikirsinde bebiş olurr sanaaa

yok canım hiç kullanmadımm ben ama sanmıyorum yapacağını inşallah geçikirsinde bebiş olurr sanaaa

inşallah canım yaa ikimizde güzel haberimizi paylaşalım burdan...

progestanı belkide aşılamadan sonra verecektir doktor tutunmaya yardımcı olsun diye.. iş yerinde bi arkadaşım aşılamadan sonra kullanmıştı çünkü.. kullanmaya başlarsan eğer anlatırsın etkilerini...

inşallah canımmm
aşılama günü kendim isteyeceğim baklaım verirse yazarım sana da görüşürüz cnmmm

Mrb arkadaslar bende aranza bugun katıldım . Bende serophene tablt kullanmya bsladm bugun aynı zmanda polikstik overim ve umarım faydası olur bnim gbi olupta bebek sahibi olan var mi

canım salı günü belli olacak demiştin... var mı gelişme...

2 gun önce catlatma ignem yapildı bugun progestana bşladık hayrlsi bkalım beklyrum

kaç yumurtan oluştu canım...?? progestanı kaç gün kullanacaksın..??
Bnim btane yumurtam olusmstu catlatma ignesindn snra bkılmadi 2 gun oldu 20 mm sol tarafmda beraberlikleri ayarladi progestanın gunde 3 tane kullanyrum 10 gun kullancm

Bnim btane yumurtam olusmstu catlatma ignesindn snra bkılmadi 2 gun oldu 20 mm sol tarafmda beraberlikleri ayarladi progestanın gunde 3 tane kullanyrum 10 gun kullancm

yumurtanın boyutu güzel inşallah spermciklerle buluşmuşlardır hayırlı haberler alalım hep birlikte

bende progestanı günde 3 kullanıyorum ama bana 15 gün kullan dedi neden acaba..??

yumurtanın boyutu güzel inşallah spermciklerle buluşmuşlardır hayırlı haberler alalım hep birlikte

bende progestanı günde 3 kullanıyorum ama bana 15 gün kullan dedi neden acaba..??
Blmyrum ki inofolik kullanyrum bn bde seker ilacı var glifor progestanıda 1 kutu verdi gunde 3 defa kullan ddi umarm
Hayrlsyla bzlerde brer evlat sahbi olruz

Blmyrum ki inofolik kullanyrum bn bde seker ilacı var glifor progestanıda 1 kutu verdi gunde 3 defa kullan ddi umarm
Hayrlsyla bzlerde brer evlat sahbi olruz

inşallah canım benim rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın hayırlı haberler alalım... gelişmeleri yaz mutlaka...

canım bugün aşılaman var... çok heycanlı inşallah başarılı geçer dualarım seninle...

gelişmeleri bekliyorum hadi bakalım

Evet canım eve gelmek üzereyim güzeldi herşey geriye beklemek kalıyor

Sali gunu catlatma ignem yapldı ve 2 gundur kasıklarmda bir agri var otrurken falan bni rahatsız edyor bu knuda bir bilgnz var mi acba doktruma sormam gerkyr ama dr şuan yurt dısnda ve bugun clsyrum belki bu knuda br fikrinz vardr dye sıze soruyrum

canım benimde çatlatma iğnesinden sonra kasıklarım çok ağrıdı zor oturup kalktım resmen.. bu yumurtaların çatlama ağrısı merak etme iyi değerlendir bu zamanları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…