Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

inşallah canim benim sağol inşallah sende kavusursun be işine bu ay

canım naber ne durumdasın henüz erken gerçi ama değişiklik var mı..??

Benim dün adet günüm ve progestanın son günüydü.. henüz gelen giden yok ama belirtiler gelicem az kaldı diyo :18: bu ay olmadı büyük ihtimal ilk denemem fos yani....

İnşallah gelmez canim olsa da üzülme herşey Allah tan benim arada kasiklarim agriyor hatta bi ara baya aydin oldu ama iyiyim pek düşünmek bağlanmak istemiyorum sonucunda uzulmeyeyim diye

İnşallah gelmez canim olsa da üzülme herşey Allah tan benim arada kasiklarim agriyor hatta bi ara baya aydin oldu ama iyiyim pek düşünmek bağlanmak istemiyorum sonucunda uzulmeyeyim diye

herşeyin hayırlısı tabiki.. inşallah senden güzel haberler alırız ve bize moral olur...

bir kaç gün geçsin test yapayım diyordum ama malesef sütlü kahve lekelenmeler başladı yarın gelir adetim birazcık umudum vardı ama oda bitti anlayacağın

üzüldüm canim ama herşey de bi hayir vardir unutma inşallah bi daki ay müjdeli haber verirsin

Evet canim haftaya yapacagim ozaman a kadar gelmezse kirmizilar

inşallah gelmezler canım.. benim kırmızılar geldi malesef cuma günü doktora gidicem yeni tedaviye başlamak için.. bu sefer eşimle kavga etmeden çatlama zamanını kaçırmadan bir tedavi süreci geçirmeyi ümit ediyorum bakalım hakkımızda hayırlısı...

amin canımm hayırlısı olsun inşallah bu ay yüzünüz güler stres yapmamaya çalışş bol bol incir ye inşallah olacak canımm

Merhaba kızlar. Ben de 2. denemedeyim. Geçen ay serophene+çatlatma iğnesi oldu ama tutmadı

Bu ay tekrar devam edelim dedi dr. Cuma günü kontrole gideceğim yumurta takibi için.

Merhaba kızlar. Ben de 2. denemedeyim. Geçen ay serophene+çatlatma iğnesi oldu ama tutmadı

Bu ay tekrar devam edelim dedi dr. Cuma günü kontrole gideceğim yumurta takibi için.

merhaba canım yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer olumlu sonuçlanır... benimde ilk serophene tedavim tutmadı bugün adet oldum malesef cuma günü gidicem doktora eğer kist falan oluşmamışsa 2. tedaviye başlıcaz hayırlısıyla...

senin belirli bir sorun var mı yoksa yardımcı tedavi olarak mı başladın canım yumurta takibine.. ???

Teşekkür ederim canım cevabın için.

Bizde görünen hiçbir problem yok. Yardımcı olarak başladık. 32 yaşındayım. Dr bir an önce olsa iyi olur dedi. O yüzden dr muz bizden daha heyecanlı ve istekli :)

6 ay deneyeceğiz eğer olmazsa rahim filmi isteyecek. Rahim filmine göre devam edeceğiz tedaviye. İnşallah gerek kalmaz...

Allah herkesin gönlüne göre versin. Anneliği bizlerde tadalım...

bir problem olmaması güzel canım bu tedaviyle sonuç alanlar var inşallah sende faydasını görürsün... ben rahim filmini tedaviye başlamadan önce çekildim çok şükür temiz çıktı... benim eşimde hareket sorunu var biraz onun dışında şükür ciddi bişi yok.. hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin... Birgün Allahın izniyle anne olucaz hepimiz

gelişmeleri yaz mutlaka paylaştıkça çok şey öğreniyo insan buradan..

Kesinlikle haklısın canım. İnsan çok şey öğreniyor paylaştıkça.

Bende en başta rahim filmi çekilmesinden yanayım ancak acısından korktuğum için dr un dediği işime geldi :)
Herkes çok acıdığını söylüyor. Sence nasıl?

canım bende acısından korktuğum için ve çekilirken kendini kasarsan tıkalı çıkabilir dedikleri için anestezili çekildim çok rahattım o yüzden... ben tedavinin başında filmi çektirmeni tavsiye ederim çünkü tıkalıysan boşa çabalıyosun yani... inşallah öle bişi yoktur ama tedbirli olmakta fayda var bence...

canım benimde çatlatma iğnesinden sonra kasıklarım çok ağrıdı zor oturup kalktım resmen.. Bu yumurtaların çatlama ağrısı merak etme iyi değerlendir bu zamanları...

evet cok haklısın gercekten öyle oturup kalkamyrum bugun dr gittim ultrason cekti yumrtcgm çatlamıs içine kanamıs beklediğimiz buydu dedi artık agrı kesici kullanabilirsn dedi dün gece öleceğim sandım o derce siddetliydi yataktan kalkamadım uyuymdm agrı gece kesildi arkasndan ateslendim mide bulantısı basladı bundan sonra ne yapacagım peki ben siz daha iyi bilirsiniz benden :18::18:

çatlatma iğnesi seni baya bi etkilemiş anladığım kadarıyla benim ağrım çok oldu ama ateş bulantı görülmedi tabi bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor demekkii... bundan sonra gün aşırı ilişki canım... inş gelir bebişin

Gunaydin arkadaslar. Surekli buralarda olamiyorum kusura bakmayin. Bu ay serophene ile tedavimin 2. si. Yarin sabah kontrolum var. Yumurta takibi icin. Bu sabah cok fazla akintim var. Sasirdim kaldim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…