arkadaşlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim. serüvenimi anlatayım.. ben 10 aylık evliyim nisan mayıs gibi hamile kalabilmek için ocak ayında çalışmalara başladık. tabi ben korunmadığımız ilk ay hemen olur diye düşünüyordum hamile kalmak bu kadar kolay zannediyordum. sürekli kendimi dinledim hamile miyim acaba diye yok şuram ağrıyor yok buram ağrıyor diye. tabiki hamile kalamadığımı öğrendim arkadaşlar falan daha ilk aydan olmaz dedikleri için çok da kafama takmamaya başladım. şubat ayında ise boğaz enfeksyonu yüzünden bir sürü antibiyotik ve günlerce iğne yediğim için o ay ilişkiye bile giremedik. gelelim mart ayına.. son 3 aydır adet miktarımda çok azalma vardı hormon testi için adetimin 2. günü doktora gidip hormon testi yaptırdım. fsh ve lh hormonum 9 larda çıktı. doktor bu değerin çok yüksek olduğunu gebe kalmaya engel olduğunu ve hemen tüp bebek yaptırmamız gerektiğini söyledi. tabi ki ben dümura uğramıştım. ertesi gün mardinde (burada öğretmenim) tavsiye edilen özel muayenehanesi olan bir doktora gittim. bu değerin çok da hamile kalmaya engel olmadığını gayet tabi hamile kalabileceğimi söyledi. sonra alttan muayene ile yumurtalıklarıma baktı. gayet güzel yumurtaların var dedi ve inançlı bir doktor olması hasebiyle de beni çok rahatlattı. bana folbiol ile serophene ilaçlarını verdi. eşimle tamam dedik doktorumuza güvendik. ama asıl rabbimize güvenmiştik. ona yalvardık yakardık. karısı kısır olup kendisi çok yaşlı iken rabbimin yahya adında bir evlat bahşettiği hz. zekeriyyanın duasını yalvarırcasına her namazdan sonra ve her ilişkiye girmeden önce okuduk eşimle birlikte. aynı zamanda bu sitede öğrendiğim bazı bitkisel şeyleri yapmaya başlamıştım eşime keçiboynuzu kürü ve bana bal tarçın çörek otu kürünü. adetimden itibaren de hergün kuru incir kuru kayısı ve ceviz yedim bol bol su içip bol bol yeşillik yedim. bunları yaptığımız halde hemen ilk aydan daha olmaz gibime geliyordu hatta diyet yapmaya başlayacaktım ki hadi dedim bi kan testi yaptırayım da eğer gebe değilsem spora yazılırım kilo veririm diye düşündüm. adetime 2 gün varken bugün sabah gidip kan testi yaptım ve sonuç pozitif. yani kesinlikle rabbinize güvenin ona tevekkül edip sadece ona dayanın. bol bol dua edin he bir de ben hergün meryem suresi okumaya başlamıştım. onun da mutlaka etkisinin olduğunu düşünüyorum. her şeyin başı dua arkadaşlar namazlarınızı ihmal etmeyin bol bol dua edin. sonuçta o bebeği rahme düşüren allah. hz meryemi düşünün erkek eli değmeden bir damla meni olmadan hz. isa ona müjdelenmedi mi...