Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

arkadaşlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim. serüvenimi anlatayım.. ben 10 aylık evliyim nisan mayıs gibi hamile kalabilmek için ocak ayında çalışmalara başladık. tabi ben korunmadığımız ilk ay hemen olur diye düşünüyordum hamile kalmak bu kadar kolay zannediyordum. sürekli kendimi dinledim hamile miyim acaba diye yok şuram ağrıyor yok buram ağrıyor diye. tabiki hamile kalamadığımı öğrendim arkadaşlar falan daha ilk aydan olmaz dedikleri için çok da kafama takmamaya başladım. şubat ayında ise boğaz enfeksyonu yüzünden bir sürü antibiyotik ve günlerce iğne yediğim için o ay ilişkiye bile giremedik. gelelim mart ayına.. son 3 aydır adet miktarımda çok azalma vardı hormon testi için adetimin 2. günü doktora gidip hormon testi yaptırdım. fsh ve lh hormonum 9 larda çıktı. doktor bu değerin çok yüksek olduğunu gebe kalmaya engel olduğunu ve hemen tüp bebek yaptırmamız gerektiğini söyledi. tabi ki ben dümura uğramıştım. ertesi gün mardinde (burada öğretmenim) tavsiye edilen özel muayenehanesi olan bir doktora gittim. bu değerin çok da hamile kalmaya engel olmadığını gayet tabi hamile kalabileceğimi söyledi. sonra alttan muayene ile yumurtalıklarıma baktı. gayet güzel yumurtaların var dedi ve inançlı bir doktor olması hasebiyle de beni çok rahatlattı. bana folbiol ile serophene ilaçlarını verdi. eşimle tamam dedik doktorumuza güvendik. ama asıl rabbimize güvenmiştik. ona yalvardık yakardık. karısı kısır olup kendisi çok yaşlı iken rabbimin yahya adında bir evlat bahşettiği hz. zekeriyyanın duasını yalvarırcasına her namazdan sonra ve her ilişkiye girmeden önce okuduk eşimle birlikte. aynı zamanda bu sitede öğrendiğim bazı bitkisel şeyleri yapmaya başlamıştım eşime keçiboynuzu kürü ve bana bal tarçın çörek otu kürünü. adetimden itibaren de hergün kuru incir kuru kayısı ve ceviz yedim bol bol su içip bol bol yeşillik yedim. bunları yaptığımız halde hemen ilk aydan daha olmaz gibime geliyordu hatta diyet yapmaya başlayacaktım ki hadi dedim bi kan testi yaptırayım da eğer gebe değilsem spora yazılırım kilo veririm diye düşündüm. adetime 2 gün varken bugün sabah gidip kan testi yaptım ve sonuç pozitif. yani kesinlikle rabbinize güvenin ona tevekkül edip sadece ona dayanın. bol bol dua edin he bir de ben hergün meryem suresi okumaya başlamıştım. onun da mutlaka etkisinin olduğunu düşünüyorum. her şeyin başı dua arkadaşlar namazlarınızı ihmal etmeyin bol bol dua edin. sonuçta o bebeği rahme düşüren allah. hz meryemi düşünün erkek eli değmeden bir damla meni olmadan hz. isa ona müjdelenmedi mi...

Merhaba kızlar bende yeni katıldım.. Geçen yıl şubat ayında ikinci gebeliğimi ve yanı sıra toxoplazma (enfeksiyon hastası ) olduğumu öğrendim ve tedaviye başladım. Ancak tedavi etkisiz oldu. Zaten doktorum bebeğin üç aya kadar yaşar yada doğarsa özürlü olma ihtimali var dedi. Bebek karnımda ölmüştü ve iki aylıkken kürtajla alındı. Daha sonra toxoplazma tedavisine devam ettim ve tedavi süreci bitti. Ve çocuk yapmaya karar verdik. Kasım ayından beri korunmadık. Düzenli olan adetim 3 ileri beş geri aksamaya başladı. Düzensizlikten dolayı doktora gittim. Hormon tahlilleri yapıldı ve tahlillerin temiz olduğu söylenildi. Doktor folbiol adında bir hap verdi. Ve adetimin 3. günü gidip kistin var olup olmadığına bakılacaktı. Adetimin üçüncü günü başka bir doktora gittim. Kistin olmadığını ancak rahmimin geriye dönük olduğunu söyledi. Daha sonra serophene adında bir ilaç verdi 5 gün kullandıktan sonra yumurtalarına bakalım dedi. Kullandım ve sağ over de 16mm lik bir yumurta oluştuğunu söyledi. Ve ovitrelle çatlatma iğnesi yapmamı söyledi. Dün çatlatma iğnesini yaptırdım. Ancak kasıklarımda şişkinlik hissi ve hafif sancılar belirdi. Bugün, yarın ve sonraki gün ilişki önerdi. Bakalım ne olacak ? İnşallah hamiş olurum (hayırlısıyla). Bu şekilde olan başka arkadaş var mı acaba ??? Şimdiden teşekkürler..

Merhaba kızlar bende yeni katıldım.. Geçen yıl şubat ayında ikinci gebeliğimi ve yanı sıra toxoplazma (enfeksiyon hastası ) olduğumu öğrendim ve tedaviye başladım. Ancak tedavi etkisiz oldu. Zaten doktorum bebeğin üç aya kadar yaşar yada doğarsa özürlü olma ihtimali var dedi. Bebek karnımda ölmüştü ve iki aylıkken kürtajla alındı. Daha sonra toxoplazma tedavisine devam ettim ve tedavi süreci bitti. Ve çocuk yapmaya karar verdik. Kasım ayından beri korunmadık. Düzenli olan adetim 3 ileri beş geri aksamaya başladı. Düzensizlikten dolayı doktora gittim. Hormon tahlilleri yapıldı ve tahlillerin temiz olduğu söylenildi. Doktor folbiol adında bir hap verdi. Ve adetimin 3. günü gidip kistin var olup olmadığına bakılacaktı. Adetimin üçüncü günü başka bir doktora gittim. Kistin olmadığını ancak rahmimin geriye dönük olduğunu söyledi. Daha sonra serophene adında bir ilaç verdi 5 gün kullandıktan sonra yumurtalarına bakalım dedi. Kullandım ve sağ over de 16mm lik bir yumurta oluştuğunu söyledi. Ve ovitrelle çatlatma iğnesi yapmamı söyledi. Dün çatlatma iğnesini yaptırdım. Ancak kasıklarımda şişkinlik hissi ve hafif sancılar belirdi. Bugün, yarın ve sonraki gün ilişki önerdi. Bakalım ne olacak ? İnşallah hamiş olurum (hayırlısıyla). Bu şekilde olan başka arkadaş var mı acaba ??? Şimdiden teşekkürler..

Arkadasim merhaba durumun nedir?bende dun basladim bu ilaca 5gun icip ignelete gececegim catlatma icin .

Bende dun kullanmaya basladim bende kist vardi 2 ay onun tedavisini oldum buayda serephone ve glifor kullaniyorum haftaya pazartesi kontrole gidecegim insallah bu ay tutar

arkadaşlar merhaba. bende yeni üye olanlardanım. bir senelik evliyim ve bu ay tedaviye başladım. serophene verdi doktorum yanında glifor ve aspirinde kullandım. ilacım bitti yarın çatlatma iğnesi olucam. çevreye karşı pek takmıyo gibi görünsemde aslında her dakika düşünüyorum diyebilirim. umarım herkes kısa zamanda bebeğine kavuşur. bu arada pkoluyum ve bu illetden nefret ediyorum:2:

Bende dun kullanmaya basladim bende kist vardi 2 ay onun tedavisini oldum buayda serephone ve glifor kullaniyorum haftaya pazartesi kontrole gidecegim insallah bu ay tutar

Mrb arkadasim INSALLAH guzel haberler alirsin.Kist derken polikistik overmi?pkomu yani?bende yarin catlatma ignemi olacagim pko vat bendede

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb arkadasim INSALLAH guzel haberler alirsin.Kist derken polikistik overmi?pkomu yani?bende yarin catlatma ignemi olacagim pko vat bendede

your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir

evet polikistik over malesef.. ikimizde yarın iğne olcaz demek inş ikimiz içinde iyi sonuçlar çıkar.

Canim yumurta takibi ni ben de yaptriyorum.2 yumi var biri17 diğeri 18 catlatma ne zaman olur sizce.

Canim yumurta takibi ni ben de yaptriyorum.2 yumi var biri17 diğeri 18 catlatma ne zaman olur sizce.

Doktor ne zamab gel demedimi?degerleri iyi bence:) ven hic yaptirmadim yarin gidecegim hem bakack doktor hem igne gunum insALLAH bendede buyumuslerdir:) :)

Doktor ne zamab gel demedimi?degerleri iyi bence:) ven hic yaptirmadim yarin gidecegim hem bakack doktor hem igne gunum insALLAH bendede buyumuslerdir:) :)

Yarin sabah kontrolüm var. Belki bir iki gun surer.senin yumiler kaç mm .birde yumurta takibin kaça maloldu

Yarin sabah kontrolüm var. Belki bir iki gun surer.senin yumiler kaç mm .birde yumurta takibin kaça maloldu

Ben yaptirmadim bebegim yumurta takibi .ozele gidiyorum bi muayeneye para verdim yarin bide gidecegim yumurtalara bakilacak.ilaclari raporsuz aldik hepsi 400tl yakin tuttu canim.

Ben yaptirmadim bebegim yumurta takibi .ozele gidiyorum bi muayeneye para verdim yarin bide gidecegim yumurtalara bakilacak.ilaclari raporsuz aldik hepsi 400tl yakin tuttu canim.

Tatlim sen serophen +asilama mi yaptircan.benim asilama değil doğal gebelik olacak

Tatlim sen serophen +asilama mi yaptircan.benim asilama değil doğal gebelik olacak

Hayir bebegim serophene ictim 5gun ve p ile baslayan bi igne vardi gobekten ismini hatirlamiyorum suan onu vuruyorum,yarinda ovitrelle catlatma ignesi olacak:) asilama degil :) eger 3kere catlatma tedavisi tutmazsa asilama dedi doktor daha ilk denemem catlatmada yani digal gebelik olacak bendede olursa hayirlisiyla:) :) :)

Hayir bebegim serophene ictim 5gun ve p ile baslayan bi igne vardi gobekten ismini hatirlamiyorum suan onu vuruyorum,yarinda ovitrelle catlatma ignesi olacak:) asilama degil :) eger 3kere catlatma tedavisi tutmazsa asilama dedi doktor daha ilk denemem catlatmada yani digal gebelik olacak bendede olursa hayirlisiyla:) :) :)

İnşallah tutar.güzel haberlerini aliriz;)

Back
X