Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

kızlar dun 3. yu ıctım adetım bıttı esımle bırlıkte oldum sabah yıne hafıf kanamam oldu neden olmustur rahımde yara falan hıcbırsey yoktu

kızlar dun 3. yu ıctım adetım bıttı esımle bırlıkte oldum sabah yıne hafıf kanamam oldu neden olmustur rahımde yara falan hıcbırsey yoktu
Hic bilgim yok canim kac yillik evliydin sen bende olmamisti oyle bisey Allah Allah sasirdim

ben 2013 hazıranda evlendım yanı 16. ayıma gırdım:) neden oldukı anlamadım
ilişki sırasında acıma falan oluyormu ??? bu dediklerin benim evlendiğim ilk 3 ayda olmuştu o yuzden sordum yeniyse daha alışmamıştır diye ama yeni de değil. bi de canım bolca ılışkıye ben gunumu kaçırdım benm yumurtam çatlamış sen kaçırma

evet acıma oluyor sanırım kuruluk var biz hep kremle yapardık ama doktor hıc bısı ıstemedı nıye boyle oluyorum bılmıyorum

evet acıma oluyor sanırım kuruluk var biz hep kremle yapardık ama doktor hıc bısı ıstemedı nıye boyle oluyorum bıyorum
Canm ya o kurulukdandir ayipdir solemesi biraz on sevismeyi uzun tut veya esin tukursun cok afedersin kremlerseniz vajinaya akan spremler canliligini kaybedip olur doktorun en iyisini yapmis :)

Canm ya o kurulukdandir ayipdir solemesi biraz on sevismeyi uzun tut veya esin tukursun cok afedersin kremlerseniz vajinaya akan spremler canliligini kaybedip olur doktorun en iyisini yapmis :)

tukuruncede oluyormus hıc bırsey ıstemıyorum dedı doktor gel ozaman sen yap dıycektım :) on sevısmeyı artık 3-5 gun olacak ıstek var ama sıvı yok:)

canım serephone bitince iğne vurmamışya peki başka ilaç verdimi ? benimde ilaç bitti çarşamba gidecem iğne mi vuracak ilaç mı verecek bilemiyorum

canım serephone bitince iğne vurmamışya peki başka ilaç verdimi ? benimde ilaç bitti çarşamba gidecem iğne mi vuracak ilaç mı verecek bilemiyorum
Yok canim ilac falanda vermedi bu ay dogal akisina birakalim dedi belki bu ay igne verir sobraki ay da asilama olur heralde

tukuruncede oluyormus hıc bırsey ıstemıyorum dedı doktor gel ozaman sen yap dıycektım :) on sevısmeyı artık 3-5 gun olacak ıstek var ama sıvı yok:)
Hahahah cok guldum tukurunce oldgunu bilmiyordjm ilk kez duydum biz hep ole yapiyordukk

Yok canim ilac falanda vermedi bu ay dogal akisina birakalim dedi belki bu ay igne verir sobraki ay da asilama olur heralde
hayırlısı olsun canımda ben akışa bıraksın pek istemiom 13 aydır doğal akıştan bir sonuç elde edemedim igne mi vuracak aşı mı yapacak ilaç mı verecek bişiler yapsın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…