İLAÇ KULLANDIM VE ADETİMDEN 13 GEÇYİ HASTA OLMADIM DR GİTTİM ADET SÖKTÜRÜCÜ VERDİ YİNE OLMADIM TEST YAPTIM HAMİLEDE DEĞİLİM NE OLACAK BENİM BU HALİMEvet canim sor
Canim sen hormon testinyaptirdin mi gebelikde yok eminsen sogan kuru yapİLAÇ KULLANDIM ADETİMDEN 13 GEÇYİ HASTA OLMADIM DR GİTTİM ADET SÖKTÜRÜCÜ VERDİ YİNE OLMADIM TEST YAPTIM HAMİLEDE DEĞİLİM NE OLACAK BENİM BU HALİM
kan testi yaptırdım yokCanim sen hormon testinyaptirdin mi gebelikde yok eminsen sogan kuru yap
Hayir hormon testinyaptirdin mi neden adetin olmuyomus diyekan testi yaptırdım yok
Hic bilgim yok canim kac yillik evliydin sen bende olmamisti oyle bisey Allah Allah sasirdimkızlar dun 3. yu ıctım adetım bıttı esımle bırlıkte oldum sabah yıne hafıf kanamam oldu neden olmustur rahımde yara falan hıcbırsey yoktu
HERŞEY NORMAL SADECE KAN DEĞERİM ÇOK KÖTÜHayir hormon testinyaptirdin mi neden adetin olmuyomus diye
Hic bilgim yok canim kac yillik evliydin sen bende olmamisti oyle bisey Allah Allah sasirdim
ilişki sırasında acıma falan oluyormu ??? bu dediklerin benim evlendiğim ilk 3 ayda olmuştuben 2013 hazıranda evlendım yanı 16. ayıma gırdım:) neden oldukı anlamadım
Gunde 2 kere kullandim canim igne falan yapilmadi bu ayHa bi de hapdan gunde kac kez yutuyordun sen canim bi de igne falan yapilmamisti degil mi sanada
canım serephone bitince iğne vurmamışya peki başka ilaç verdimi ? benimde ilaç bitti çarşamba gidecem iğne mi vuracak ilaç mı verecek bilemiyorumGunde 2 kere kullandim canim igne falan yapilmadi bu ay
Aynen canim bende oyle kullandim igne vurulmadigimizdan olmadigini dusunuyorum onumzdeki ay igneli deneyecgim israr edecgm igne konusundaGunde 2 kere kullandim canim igne falan yapilmadi bu ay
ilişki sırasında acıma falan oluyormu ??? bu dediklerin benim evlendiğim ilk 3 ayda olmuştuo yuzden sordum yeniyse daha alışmamıştır diye ama yeni de değil. bi de canım bolca ılışkıye ben gunumu kaçırdım benm yumurtam çatlamış sen kaçırma
Canm ya o kurulukdandir ayipdir solemesi biraz on sevismeyi uzun tut veya esin tukursun cok afedersin kremlerseniz vajinaya akan spremler canliligini kaybedip olur doktorun en iyisini yapmis :)evet acıma oluyor sanırım kuruluk varbiz hep kremle yapardık ama doktor hıc bısı ıstemedı nıye boyle oluyorum bıyorum
Canm ya o kurulukdandir ayipdir solemesi biraz on sevismeyi uzun tut veya esin tukursun cok afedersin kremlerseniz vajinaya akan spremler canliligini kaybedip olur doktorun en iyisini yapmis :)
canım serephone bitince iğne vurmamışya peki başka ilaç verdimi ? benimde ilaç bitti çarşamba gidecem iğne mi vuracak ilaç mı verecek bilemiyorum
Yok canim ilac falanda vermedi bu ay dogal akisina birakalim dedi belki bu ay igne verir sobraki ay da asilama olur heraldecanım serephone bitince iğne vurmamışya peki başka ilaç verdimi ? benimde ilaç bitti çarşamba gidecem iğne mi vuracak ilaç mı verecek bilemiyorum
Bende oyle dusunuyorum igne sansi daha cok artiriyo galiba senin ihtiyacin olmaz ins bu ay olur be canim :)Aynen canim bende oyle kullandim igne vurulmadigimizdan olmadigini dusunuyorum onumzdeki ay igneli deneyecgim israr edecgm igne konusunda
tukuruncede oluyormus hıc bırsey ıstemıyorum dedı doktorgel ozaman sen yap dıycektım :) on sevısmeyı artık 3-5 gun olacak ıstek var ama sıvı yok:)
Hahahah cok guldum tukurunce oldgunu bilmiyordjm ilk kez duydum biz hep ole yapiyordukktukuruncede oluyormus hıc bırsey ıstemıyorum dedı doktorgel ozaman sen yap dıycektım :) on sevısmeyı artık 3-5 gun olacak ıstek var ama sıvı yok:)
InsaAllah da.pek sanmiyorum hic umudum yokBende
Bende oyle dusunuyorum igne sansi daha cok artiriyo galiba senin ihtiyacin olmaz ins bu ay olur be canim :)
hayırlısı olsun canımda ben akışa bıraksın pek istemiom 13 aydır doğal akıştan bir sonuç elde edemedimYok canim ilac falanda vermedi bu ay dogal akisina birakalim dedi belki bu ay igne verir sobraki ay da asilama olur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?