Artik oyle yapicam bu ay gecsin aman ankarada dr da bilmiyorum ki kayseride olsam vardi bildiklerimsen kayseride.hangisine gidiyorsun
bide sey sorcam canim sende mi 3. Gun basladin. İgne olcakmisin. eger oyleyse kurulugun catlamaya yakin gider ins. benim gecen sefer cok akintim oldu agrimda asiri fazlaydi. yumoslarin kocaman olur ins. :)
Anaaa biz hep tukurduk yaaaoff.. peki kimyasal gebelik sonrasi dusuk mu yasadin pek bilmiyorum onu o yuzden soruyorum tatlim insaAllah bu ay bebislrrmizi gelir pek umudum yok benm ama
canım merhabaa prseeed i sorsan doktorunaa ne der acabaa...yok ıgneye gerek gormuyorum dedı benım doktorum cok ılac sevmıyor:) ama ben cok kuruyum napıcam bılemıyorum bıtkısel cozumde bulamadım arastırım
canım merhaba ende nevşehirdeyim de kayserid doktora gitmeyi düşünüorum..zeki yılmz ı forumlardan duydum hangi hasanede bu doktor ve giriş ücreti filn ne kadar..Ben zeki yilmaza gidiorum. cok kalabalik ama ilgileniyor uzun uzun. ins sonuca ulasiriz. senin kist fln mi var. bende yok ama yumurtalik tembellesio uyarmak gerek dio. ondan verio ilaci
canım merhabaa prseeed i sorsan doktorunaa ne der acabaa...
Yok tatlim bende kist sadece yumyrtaliklarim.gec calisiyor yani tembel dediBen zeki yilmaza gidiorum. cok kalabalik ama ilgileniyor uzun uzun. ins sonuca ulasiriz. senin kist fln mi var. bende yok ama yumurtalik tembellesio uyarmak gerek dio. ondan verio ilaci
Amaa benim.bu ay hepden gitti offrbende hep tukuruyordum kız tutkurukten cocuk mu olur bızımkısı tuhaf
hee anladım canım bende senden farksızım aslında zar zor oluyor ıslaklık şöle bir 10 gün olmadığı zaman iraz daha iyi oluyorr..sende hiç mi olmuyoorr..hıc bırsey ıstemıyorum dedı ben onermıyorum bunları dedı Allahım napıcam bılemedım
Amaa benim.bu ay hepden gitti offrhic bilmiyordum ya of of
hee anladım canım bende senden farksızım aslında zar zor oluyor ıslaklık şöle bir 10 gün olmadığı zaman iraz daha iyi oluyorr..sende hiç mi olmuyoorr..
canım merhaba ende nevşehirdeyim de kayserid doktora gitmeyi düşünüorum..zeki yılmz ı forumlardan duydum hangi hasanede bu doktor ve giriş ücreti filn ne kadar..
Yok tatlim bende kist sadece yumyrtaliklarim.gec calisiyor yani tembel dedizeki beye iyi randevu almissin bir ay sonrasina gun vermisti bana :)
Insallah bu ay bebıslerımız gelır ve saglıkla kucagımıza alırız kızlarr
anladım canımm inşALLAHH DÜZELİİRRR..cok az oluyor bu kadar degıldım bu ılactan sonra ıyce kurudum collere dondum
TEŞEKKÜR ETTİM CANIIMM inşALALH TEZ VAKİTTE hepimiz hamile oluruzz...Cnm merhaba. erciyes kartal hastanesinde. 75 TL muayenesi
canım hastaneye gidp randvu alıyoruz o gün içinde muayene oluyor muyuz pekii..sabah 7 de gidip sira aliyosun cnm artik randevu yok. cok bekleniyo ama ben sevdim bakalim insallah ise yarar
insallah cnm. hepimizde mutlu haberlerimizi paylasiriz burda. insan bazen en yakinina bile uzak oluyo. burda rahat hissediyorum. tanimadigim insanlara dua etmek ve onlarinda duasinda bulunmak rahatlatiyo beni
Amin canim oyle de insan istiyor ya nefsime yenik dusuyorumsecido post: 37140570 .!.:ne bılıyorsun canım benım Allah yeterkı ol desın yoktan var eder bırsey olmaz dıger aya denerız allah dermansız dert vermesin
Amin canim oyle de insan istiyor ya nefsime yenik dusuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?