Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

CANIM BANA DOKTOR SABAH AÇ KARNINA YAPTIR DEMİŞTİ ..BEN SABAH GİTTİM SIRA ALDIM DOKTOR GELMEMİŞTİ YANINDA KIZ OLUYO YA ona demiştim progetern testi yaptırmam gerek diye o işaretleyip kan vermeye göndermişti beni..snede ölee yapailirsin devlet hastanesinde yatırdım işime de gittim 8 den sonra açılıyomuş kan alma yeri de ..

Cok saol canim bende oyle yapayim ozaman 7:30 da giderim kan verir ise gecerim zaman kaybetmem

Canim sen teati yaptirmismiydin ki
Doktorun dedigi zaman yaptiramadim 3 gun sonra falan gitmistim o zaman yaptirdim canim. Biraz gec olmustu ama hic yoktan iyidir diye dusundum ve en azından yumurtlamanin oldugunu ogrendik. Peki senin sonuc icin ne dedi doktor?

selamlar kızlar iki ay serophene kullandım ama hamile kalamadım yeni gittiğim bir doktor senin tedaviye ihtiyacın yok diyor çok şaşkınim ne yapacağımi şaşırdım ;(( allaha sığınıyorum isteyen tüm kullarına evlat versin rabbim..

selamlar kızlar iki ay serophene kullandım ama hamile kalamadım yeni gittiğim bir doktor senin tedaviye ihtiyacın yok diyor çok şaşkınim ne yapacağımi şaşırdım ;(( allaha sığınıyorum isteyen tüm kullarına evlat versin rabbim..
merhaba serephone tedavisi sorun olmayan bayanlardada kullanılıyor yani tedaviden ziyade yumurta büyümesini destekliyor diye biliyorum ben ilk doktora gittiğimde sorun yok demişti eşimdede bendede sorun yok çocuk olmuyordu ben beklemek istemiyorum artık deyince vermişti 1 yıl bekleyip bir sıkıntı olmayanlardada veriyorlar yani

Insallah bakalim ne olacak doktor bos yumurtada cikabilir dedi :KK43: insallah iyi olur

değildir inşaAllah kuzum ay sonunda bebiş haberini alırızzz:KK46:

Doktorun dedigi zaman yaptiramadim 3 gun sonra falan gitmistim o zaman yaptirdim canim. Biraz gec olmustu ama hic yoktan iyidir diye dusundum ve en azından yumurtlamanin oldugunu ogrendik. Peki senin sonuc icin ne dedi doktor?
bana da dr um çok güzel yumurtlama olmuş adet olursan ikinci gün gel bi ne yapmamaız gerektiğine bakalım dedi

değildir inşaAllah kuzum ay sonunda bebiş haberini alırızzz:KK46:

bana da dr um çok güzel yumurtlama olmuş adet olursan ikinci gün gel bi ne yapmamaız gerektiğine bakalım dedi

Insallah canim ama ben sunu anladim benim hic yumurtalarim bu zamana kadar buyumuyormus cunku kasik ve gobegim agriyor belim cok agriyor ne zormus yumurta buyutmek :)

Kizlaar öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun Rabbim sevdiklerimizle ve mustakbel bebislerimizle nice bayramlara ulastirsin bizleri.
Ya kizlar ben ilk ay olmayinca cok bosladim haplari vaktinde yutmuyorum hatta bugun sabah yutmayi bile unuttum :( cok moralim bozuk ne olacak şimdi

Kizlaar öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun Rabbim sevdiklerimizle ve mustakbel bebislerimizle nice bayramlara ulastirsin bizleri.
Ya kizlar ben ilk ay olmayinca cok bosladim haplari vaktinde yutmuyorum hatta bugun sabah yutmayi bile unuttum :( cok moralim bozuk ne olacak şimdi

Cnm bi seferden bisey olmaz ins. ama dikkat et. benimde ilkinde olmadi. Kimsayal gebelil oldu. hissetmistm hamile olmadigimi zaten. bi ay ara verdik ilacsizda olmadi. bu ay tekrar ilac ictm ve igne oldum. benim dr ilac konusunda bonkor biraz. bakalim bu ay ne olcak. ins hic birimizin.emegi bosa cikmaz

Cnm bi seferden bisey olmaz ins. ama dikkat et. benimde ilkinde olmadi. Kimsayal gebelil oldu. hissetmistm hamile olmadigimi zaten. bi ay ara verdik ilacsizda olmadi. bu ay tekrar ilac ictm ve igne oldum. benim dr ilac konusunda bonkor biraz. bakalim bu ay ne olcak. ins hic birimizin.emegi bosa cikmaz

Canim bisi sorucam benim yumurtam catlamiyordu daha once yumurta catlarken bicak saplanir gibimi oluyor birde larnim cok gergin ve aciyor:(

Canim bisi sorucam benim yumurtam catlamiyordu daha once yumurta catlarken bicak saplanir gibimi oluyor birde larnim cok gergin ve aciyor:(

Sanada mi igne verdi cnm. Bem catlarken dedigin gibi cok fazla agri oluyo. tam kasiklarimda bi an giriyo geri cikio agri

Sanada mi igne verdi cnm. Bem catlarken dedigin gibi cok fazla agri oluyo. tam kasiklarimda bi an giriyo geri cikio agri

Yok vanim igneye gerek yok dedi ama catladi diye duaunuyorum cunku sabah borliktelik oldu kan faln yoktu aksam cok cok hafif kan renginde akinti vardi agrim cok

Yok vanim igneye gerek yok dedi ama catladi diye duaunuyorum cunku sabah borliktelik oldu kan faln yoktu aksam cok cok hafif kan renginde akinti vardi agrim cok

Alla alla bende oyle kan fln olmadi ama agrim cok cnm. benim daha once kimyasal gebelikte adetimden bi hafta once koyu kirmizi kahve gibi akintim olmustu. ins seninkide yerlesme kanamasi flndir cnm

Alla alla bende oyle kan fln olmadi ama agrim cok cnm. benim daha once kimyasal gebelikte adetimden bi hafta once koyu kirmizi kahve gibi akintim olmustu. ins seninkide yerlesme kanamasi flndir cnm

Yok canim oyle leke degil belli belirsiz cok cok az ben catlamdan diye dusundum cunku birliktelikten olsa sabah olurdu benimde cok agrim var

Ben bugun gecte olsa hapi yuttum ama simdi cok dayanilmaz agrim var sol tarafta adet sancisi gibi ama ara ara degil surekli bir batma ve acima var hapin etkisimidir acaba endiselendim simdi :(

Ben bugun gecte olsa hapi yuttum ama simdi cok dayanilmaz agrim var sol tarafta adet sancisi gibi ama ara ara degil surekli bir batma ve acima var hapin etkisimidir acaba endiselendim simdi :KK43:

Bende oyleydim ya dun tavuklari daha iyi anladim :) bbenimde kasiklarim agriyor surekli birde wc ye cikmama ragmen gaz var gibi

Back
X