Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Kizlar ben bu ay adetin 3.gununden itibaren ilacı kullandim ama o cok duzensiz bi sekilde. galiba umutsuzliga dustugum icin oldu unuttum gec ictim cogu zaman. Sonuc olarak yarin kontrole gitmem gerek ama ona da hic gidesim yok :( gitmiycem galiba bu ay...

Bence gitnen gerek cnm. duzensizde olsa kullanmissin bence gormeli dr

Doktor izinliymis pzt ye kadar benimde isime geldi hic gidesim yoktu zaten :) ben iyice umutsuzluga dustum kizlar elbet Rabbimden umidi kesmiyorum ama ne biliym hic iyi hissetmiyorum... soyle sizlerden guzel haberler alsak da bir nebze umidimiz artsa ;)

Benim umudum yok cunku kasik batmasi falan birsey yok belim bile agrimiyor artik ins kisa surede kavusuruz veletlere

Off ki ne off :( kayinvalidemler bizdeydi bende usutmusum uzerinize afiyet sabaha kadar istifra ettim sonrada korktugum basima geldi ben ne kadar midemi usuttum desemde beni hamile sandilar :(

Benim umudum yok cunku kasik batmasi falan birsey yok belim bile agrimiyor artik ins kisa surede kavusuruz veletlere
Senin kac gun var canim bat ne zaman? Hic belirti olmayadabilir ama ole düşün. Mesela kac arkadaşım hamile kaldiysa hic hissetmedik hic belirti yoktu diyolar belki sessiz ve derinden geliyodur veletcik :)

Senin kac gun var canim bat ne zaman? Hic belirti olmayadabilir ama ole düşün. Mesela kac arkadaşım hamile kaldiysa hic hissetmedik hic belirti yoktu diyolar belki sessiz ve derinden geliyodur veletcik :)

19veya 21 inde olmam gerekiyor insallah olmamda bebek gelir bilmiyorum canim onceden yine umudum vardi herkesin kasik batmadi idrar renk koyulasmasi falan var bende yok belim bile agrimiyor :)

Kizlaar valla ben kimse yazmiyo die bakmiodum..bi kere moralleri bozmayalim. bende de belirti yok ama umudu kaybetmiyorum. carsamba test yaptircam kismet bakalim. sizde ne var ne yok

Kizlaar valla ben kimse yazmiyo die bakmiodum..bi kere moralleri bozmayalim. bende de belirti yok ama umudu kaybetmiyorum. carsamba test yaptircam kismet bakalim. sizde ne var ne yok
Insallah guzel haberle donersin canim ben beklemedeyim okadar umutsuzumki yatakodasini degistirdim bugun

• Beğen
Reactions: GCA
Insallah guzel haberle donersin canim ben beklemedeyim okadar umutsuzumki yatakodasini degistirdim bugun

Canım niye öyle

Cnm benimde moralim bozuk ama kafaya takmamaya calisiyorum. aslinda bizler cok sakiniyoruz Allah zaten 40 korurmus bebegi. biz dusundukce hamile moduna giriyoruz olmayincada cok uzuluyoruz. ah bi rahatlasak ama olmuyo iste

Kizlar gunaydin. iyi haftalar olsun ins. birbirimizi ihmal etmeyelim :)

slm kızlar benim bat tarihi 16-17 gibi cumartesi günü yani 11 inde kan tahlili yaptırdım 3,5 çıktı bu zamana kadar yaptırdıgım kan tahlillerinde en fazla 0,37 çıkmıştı normalde 5 in altı gebelik yok biliyorum ama yinede umutlanıyorum ya sizce erken mi yaptırmışım eger gebelik olsaydı adetten 5 gün önce çıkarmıydı

slm kızlar benim bat tarihi 16-17 gibi cumartesi günü yani 11 inde kan tahlili yaptırdım 3,5 çıktı bu zamana kadar yaptırdıgım kan tahlillerinde en fazla 0,37 çıkmıştı normalde 5 in altı gebelik yok biliyorum ama yinede umutlanıyorum ya sizce erken mi yaptırmışım eger gebelik olsaydı adetten 5 gün önce çıkarmıydı
eve canım erken olmus bence tekrar yaptır ınsallah bebıs gelır canım

eve canım erken olmus bence tekrar yaptır ınsallah bebıs gelır canım
inş canım ya hafta içi çalışıyorum o yüzden acile gitmem gerekiyor acilde de kolay kolay bakmıyorlar geçen sefer filim çekinecem o yüzden kesin yaptırmam gerek dedim de yaptılar yoksa polikinliklere gelin diyolar :(

inş canım ya hafta içi çalışıyorum o yüzden acile gitmem gerekiyor acilde de kolay kolay bakmıyorlar geçen sefer filim çekinecem o yüzden kesin yaptırmam gerek dedim de yaptılar yoksa polikinliklere gelin diyolar :KK43:

hıc gerek yok bıraz uydurmasyon basım donuyor ılac almam gerek ama adet olmadım de :) yaparlar

2.gun serephone kullandim 5 gun,gunde bir defa. 12. Gun cagirdi yarın gidicem bakalim buyuyen yumurta var mi :s

Back
X