bende bugün vurundum ikimizde aynı gün vurunmuşuz inşallah iyi sonuçlanır canım ya bana doktor gün aşırı ilişki önerdi bugün çarşamba ve cuma olmak üzere senin planın ne doğrultuda canım sanada bakcak mı çatlamış mı diye bana çarşamba günü bakıcak
Gecn ay kullandım bnde serophene olmadı gecn ay buayda gıtmedm doktora,dokotrumzla İlĞİlİ bİ sorun oldu muayeneye gıtmen aradık doktoru.muayene ucretını bkıaÇ gun sonra versek dedıkolmazdedİ yan Çızdı buay mola verelım dınlensın eŞİnİz demİŞ eŞİme.Öle olunca yenı bıdoktor aramdık bızde baklım artık
bende aynı tedaviyı gordum suan 2aylık oldu bebesım:CüvCüv:insallah sızlerde bu ay sevınclı haberlerı verırsınız demı kız bacımmmasallah yumuslarına progestanı bende kullandım hala kullanıyorum
canım bizede hergün ilişki önerdi..slıdan perşembeye kadar..bana kontrole gel demedi.:sm_confused:.eğer adet olursan gel dedi tekrar tedavi için..bakalım hayırlısı ..sana ne zaman gel dedi canım..kaçıncı gün yani?öptüm julyetiimm..Şeniz
kadriyecim hoşgeldincanım..a.s.şu dr ların para hırsına çok kızıyorumklava:tabi bazılarının hakkını yememek laım gerçekten çok yardım ediyolar.a.sdr u değiştirmekle iyi etmişsin canını sıkma.:1hug:inşallah bu dr uğurlu gelirhayırlısıyla bu ay gelir bebişin inşallah amiiiinn..:Saruboceq:öptüm canım benim..Şeniz
aliyeemm hoşgeldin bacııımm tescilli serophen kullanıcısı:roflol::roflol:sen bize umut oldun canım bu seropheni kullanmamızda..inşallah arkandan gelicez hayırlısıyla..oo maşallah büyüyo bebişin..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bitaneemm..öptüm bacııımm...Şeniz
[/B][/FONT]
ınşallah bu ay hamile kalırsın canım tedavin hatırlı olsun
kadusum canım ben serophene içmiştim bugün adetimin 10 günü kontrolüm bugündü..yumurtam 15 mm olmuş kızlaaarr.hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5.dr um p.tesi tekrar çağırdı..o zamana kadar yumurta 18mm olur dedi..belki dr a iğneyi vurdururum..çok sevindim canlarııımm..ne demek kadusum merak ettiklerini sorabilirsin..herzaman yardımcı olurum..öptüm canım benim...Şeniz
kızlar ben hiçte iyi haberler almadım senağlama
doktorun karşısında ağlamamak için çok zor tuttum kendimi..senağlama
okadar çok umutla gitmiştim ki .yumoşlar hiç hiç hiç gelişmemişsenağlama
eşim takma kafana dedi ama ben muayeneden çıktığım gibi başladım ağlamaya
moralim çok bozk anlatamam.bea deseydiki gelişmiş ama yeterli değil ..
bukadar dokunmazdı asla.ama hiç bi gelişme yokmuş.:1no2:
şimdi dozu arttırdı günde 3kez serophene alicam reglimin 3.günü başlıcam ve hap bitince 4gün sonra tekrar kntrol var.
kızlar benim bugün kontrolüm vardı iki tane yumurtam gelişmiş biri sağda biri solda biri 18mm biri 19mm doktor bugün çatlatma ignemi vurdu çarşamba günü bakıcaz çatlamış mı pazartesi günüde progesterona bakılcak yumurta kalitelimi kalitesiz mi onu anlamak için bakalım inşallah bu ay hamile kalırım
Ne sinir doktormuş yaaGecn ay kullandım bnde serophene olmadı gecn ay buayda gıtmedm doktora,dokotrumzla ılĞılı bı sorun oldu muayeneye gıtmen aradık doktoru.muayene ucretını bkıaÇ gun sonra versek dedıkolmazdedı yan Çızdı buay mola verelım dınlensın eŞınız demıŞ eŞıme.Öle olunca yenı bıdoktor aramdık bızde baklım artık
Ayy ne güzel ya inşallah bizde senin gibi hamile kalırız.bende aynı tedaviyı gordum suan 2aylık oldu bebesım:CüvCüv:insallah sızlerde bu ay sevınclı haberlerı verırsınız demı kız bacımmmasallah yumuslarına progestanı bende kullandım hala kullanıyorum
nergiscim aramıza hoşgeldin tekrardan canım..inşallah bu ay hamiş kalırız..yaa ben liste yapcam ama yapamıyorum..şöyle süslü püslü..yapabilen var mı aramızda..maksimen canım ben bu ay günde iki içtim eğer olmazsa diğer ay herhalde bende günde 3 içerim..hayırlısı olsun..öptüm canım benim..
yoksa karneyemii yazılamıyor 2tane.birin paraylamı almamız gerekrcanım sen yine 5 günmü içtin günde 2 tane.ben şimdi reglimin 3.gün başlıcam.
yine 5 gün kullanmam gerekir değilmi.ya eşim şimdi eczadan serophene almiş bi kutu
ama 3tane alınca yetmiyor 5gün.acaba doktormu yanliş yazdı
bence karneye yazılamıyodur sen bi doktora tlf edip sorsana canımyoksa karneyemii yazılamıyor 2tane.birin paraylamı almamız gerekr
çok karişik bi soru oldu ama hakkını halal et ya kafam karıştı-tatlicadiarzu-
canım sen yine 5 günmü içtin günde 2 tane.ben şimdi reglimin3.gün başlıcam.
yine 5 gün kullanmam gerekir değilmi.ya eşim şimdi eczadan serophene almiş bi kutu
ama 3tane alınca yetmiyor 5gün.acaba doktormu yanliş yazdı
herkese merhaba.bende bu ay serephone kullanmıştım ama sanırım bi işe yaramadı.test yaptım kocaman bir kırmızı çıktı.silik milik hiç bişi yokçok canım sıkıldı.başka dr a gideceğim bu ay.ama çok moralim bozuldu çok umutluydum :çok üzgünüm:
nergiscim aramıza hoşgeldin tekrardan canım..inşallah bu ay hamiş kalırız..yaa ben liste yapcam ama yapamıyorum..şöyle süslü püslü..yapabilen var mı aramızda..maksimen canım ben bu ay günde iki içtim eğer olmazsa diğer ay herhalde bende günde 3 içerim..hayırlısı olsun..öptüm canım benim..
Canım ben süslü bi liste yapmaya çalışıcağım bakalım yapabilecekmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?