Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

canım sen hiç canını sıkma.insan düşündükçe yoruluyo gerçekten.Allah her şeyi yoktan var eden.O isterse herşey ol demesiyle oluverir.biz dua edelim inşallah.Rabbim karşılıksız bırakmaz...

Öyle canım haklısın doğru diyorsun.Bol bol dua edip hayırlısını isteyelim ve isyan etmeyelim.Umarım herşey gönlümüzce olur...

canım belki ovulasyon dönemine girmşindir benimde bazen öyle olduğu oluyor korkma önemli bişiy değildir ama yinede tedirginsen dr unu ara

Bu şekil akıntıyı hiç görmemiştim yaw benneyaptımki, ovulasyon mudur yoksa mantar mı??? İlacı kullanıpta üzerine böyle olunca tabi insan şaşıırıyor. 5gün kullanıp 5 gün sonra gidicelek dr. yani daha çok var. Adetten hemen 5 gün sonra ovulasyon mumkun mudur ki?:sm_confused: 10. günlerden sonra olmaz mı????

arkadaşlar ben bu ay ilk kez kullandım serophene yi pazartesi dr gıdıcem ama bı belırti yok olmadı galıba ve su an reglyım olmamıstır kesın gebelık ama bu ay oyle ağrım varkı vajınamda dokunamıyorum peceteyle sılemıyorum bıle sankı bıcak sokuyolar bu ılacın etkısımı bu ılacı kullanınca gebelık sansı yuksekmı kac ay kullanabılırım bu ılacı olmazsa ığne mı verıyorlar bılgı verırsenız sevınırım allah herkesın gonlune gore versın ınsallah.çogul gebelık sansı mı oluyor bu ılacda yanıtlarınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler

canım bendede oluyordu bende yumurtlama donemı oldugunu dusunmustum ama ıltıhap warmıs 7 gun fıtıl kullandım 4 aydır temızım tekrar olmadı ..

herkesin ovulasyon dönemi farklıdır 28 günde regl olanla 35 günde regl olan kişinin ki farklı olurmuş dr bana öyle söylemişti geçen ay benim ovulasyon dönemim 16.gün oldu

canım ya senin azcık da olsa batman varmı yumurtanın büyüdüğü yerde benim sol tarafımda yumoşlar ve bugün saniyelik iğnelenme oldu nedendir bilmem

canım ya senin azcık da olsa batman varmı yumurtanın büyüdüğü yerde benim sol tarafımda yumoşlar ve bugün saniyelik iğnelenme oldu nedendir bilmem

evet canım dünden beri ara oluyor ama dün daha çoktu.Ufak ufak iğneleniyor gibi ya yumurtacaklar çatlıyor yada umarım dölleniyor ondandır:)benimde daha çok sol tarafım...ama çok kuvvetli değil ve bide karnım adet öncesi gibi gergin içime çekemiyorum.Herhalde iğne etsini gösteriyor ondan.bakalım bizim çalışmalar bitti.Sabırsızlıkla bekliyorum...

bizde yeni başladı bi ilk ödevi yaptık bide bugün ödev günü hadi inş bu ay hamiş olalım arada kramp gibi giriyo işte dua edelim birbirimiz için

bizde yeni başladı bi ilk ödevi yaptık bide bugün ödev günü hadi inş bu ay hamiş olalım arada kramp gibi giriyo işte dua edelim birbirimiz için

amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun...İnşallah bu ay yüzümüzü güldürür.Bu arada benim kasıklarım sabahtan beri tam orta yeri ufak ufak iğneleniyor..içerde neler oluyor çok merak ediyorum...Kendimi boşyere umutlandırmakta istemiyorum...

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınıza.s.
bende dr görüştüm cuma günü tekrardan telefondan bana bi yumurtam oldugunu sölemişti muayenedeyken 15 mm lik şimdi bi tanede küçük yumurtan vardı diyo cuma cumartesi pazar üç günden birinde catlar dedi catlama ignesi neden vurmadınız dedim hiç gerek yok dedi bende cuma ve pazar yani bugün calıştım bundan sonrada birer gün aralıklarla calışmaya devam edem diyom sizce diger küçük yumurta ne zaman catlar ve yumruta catlarken vücutta ne gibi degişiklikler oluyo yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden çok tesekkürler.....a.s.

aynen bende umutlanmak istemiyorum canım ama içimdeki o iğnelenmeler nedendir umutlandırıyo ama yinede değilimdir die korkuyorum solumda sanki kramp gibi azcık hafif bi ağrı var ara ara hissediyorum inş hamişizdir canım benim bebeklerimiz içimizde tutunuyodur

mrb kızlar bende dün dr gittim 2 tane yumurtam oldugunu soyledi ve gun aşırı ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi.bende sizin gibi karnımda kasılma sancı hissediyorum herkezin aynı şeyi hissetmesi normalmi yoksa psikolojikmi anlayamadım inş allah herkesin diledğine göre verir dualarımızı kabul eder buarada pazartesi tahlil yapıcaklar inş iyi haber alırım...

pazartesi biraz erken değilmi tahlil için genelde ilişkiye girdinden 12 gün sonra yapılıyor die biliyorum ama allah hepimize meleklerimizi yollasın en kısa zamanda

zeynepcim bide bendeki cok büyük kasılma ve sancı değil karamp gibi giriyo iğnelenme oluyo ama cok fazla rahatsız edici bi durum değil ilaç alcak veya yatcak dr.a gitcek kadar değil

merhaba kızlar
Doktorum banada serephone yazdı ama bir türlü kullanmak nasip olmadı çünkü adetim birtürlü gelmedi.Rahim iç duvarı ince olduğundan esrafem diye bir ilaç yazdı kullandım ama çok az kalınlaşma oldu şimdi duphastonla adetimi getirmeye çalışıyoruz 5. gün serephone içicem bakalım hayırlısı gerçi tutsa bile bu rahimde tutunma şansı ne olur o da muallak yani (
Ne yapacağımı şaşaırdım benle aynı durumda olan var mı ?? Rahim toparlanması için bitkisel ne kullanmam gerekir bilen var mı ?

canım ya ibrahim saraçoğlunun sitesini bi incele onun vardır böyle kürleri ve bildiğim kadarıyla bu incir kürü herşeye iyi geliyo kadın hastalıkları konusunda,allah şifanı versin pes etmek yok allah istedimi hepsi laf ve teferruat kalıyo burda doğal yolla çocuk sahibi olmaz denilen kişiler doğal yolla hamile kalmışlar bence canını sıkma rabbim büyüktür hepimizin kucağını doldursun

evet canım bende erken olduğunu düşünyorum ama dr pazartesi tahlil yapıcaz dedi ne tahlili olduğunu söylemedi başka bi tahlil olabilirmi acaba bende nedense sormadım.

zeynepcim bide bendeki cok büyük kasılma ve sancı değil karamp gibi giriyo iğnelenme oluyo ama cok fazla rahatsız edici bi durum değil ilaç alcak veya yatcak dr.a gitcek kadar değil

bendeki durumda aynı canım oyle cok buyuk sancı filan deil dediğin gibi ilac dr gerektircek kadar depil ama ben dün yumurta oluşmusmu dıye ulrason çekilirken cok canım yandı onun etkisi olabılır dıye düşünüyorum.

Merhaba Zeynep,
doktorun pazartesi yapacağı test gebelik testi değildir progesteron testidir bence. bu test adetin 21. yada 22. günü yapılıyor. yumurta olgunlaşıp çatlamış mı çatlamamış mı bakılıyor. 10 un üzeri bir değer çıkarsa pozitif olarak yorumlanıyor.

ben geçen ay yaptırmıştım.0,007 çıktı bende yani yoktu yumurtlama. Bu ay serophene kullandım sol yumurtalığımda istenen büyüklükte bi yumurta oluştu sağda da bir tane var belki büyür dedi 14. gün. çatlatma iğnesi vermedi kendiliğinden çatlayacak gibi bakalım böyle deneyelim dedi. ayın 30 unda regl olmam lazım. sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım bu ay gelir bebeğimiz. 10. ayımız korunmasız...

allah hepinizin kalbine göre versin. Güzel haberler duymak dileği ile...

Yarın 1 hafta olacak iğneyi olalı.benim şu karnımdaki gerginlikler ve iğnelenmeler kramplar geçti gibi.pazar günü ve dün gece çok barizdi.Ama şimdi tık yok.Bilmiyorum neden progestana başladım diyemi acaba çünkü dün sabah başladım ilaca.Bilmiyorum yaaaaaaaaaaa kendimi çok kötü hissediyorum.Gücüm kalmadı sanki.Yok herhalde bu ayda yok tıpkı diğer aylardaki gibiyim tekrardan.herhalde o ufak sancılar çatlama iğnesinin etkileriydi.:a015ua edip duruyorum o kadar.O kadar gerginimki bugün eşim dahil çatmadığım adam kalmadı.kimse derdimi bilmiyor delirmiş olduğumu düşünmüşlerdir sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…