canım sen hiç canını sıkma.insan düşündükçe yoruluyo gerçekten.Allah her şeyi yoktan var eden.O isterse herşey ol demesiyle oluverir.biz dua edelim inşallah.Rabbim karşılıksız bırakmaz...
canım belki ovulasyon dönemine girmşindir benimde bazen öyle olduğu oluyor korkma önemli bişiy değildir ama yinede tedirginsen dr unu ara
Kızlar .....bende bu ay başladım.5 gün serophene kullandım.11.gün ultrasona girdim.16,5 ve 16 mm boyutlarında iki yumoşum oluşmuş.banada çoğul gebelik olabilir dedi.İnşallahhhhhhhhh...13.gün çatlama iğnem yapıldı.dün gece ilişki oldu.Doktor bu gece için özellikle çok önemli dedi.Bu gece yine ilişki olcak.Ne olur banada dua edin.Eşimde aksilik grip oldu(Allah hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin bir an önce bebeklerimize kavuşalım.Sizdeki yumoşların boyutu kaçtı??haberleşelim....
Bide dün ilşkide eşim grip diyemi nedir az geldi bugün yine olcak o iş, ama az gelir dün yaptık diye....amannnnn ne bileyim yoruldum yaaa düşünmekten... Allah isterse bi damladanda olur demi...
Bu şekil akıntıyı hiç görmemiştim yaw benneyaptımki, ovulasyon mudur yoksa mantar mı??? İlacı kullanıpta üzerine böyle olunca tabi insan şaşıırıyor. 5gün kullanıp 5 gün sonra gidicelek dr. yani daha çok var. Adetten hemen 5 gün sonra ovulasyon mumkun mudur ki?:sm_confused: 10. günlerden sonra olmaz mı????
Bu şekil akıntıyı hiç görmemiştim yaw benneyaptımki, ovulasyon mudur yoksa mantar mı??? İlacı kullanıpta üzerine böyle olunca tabi insan şaşıırıyor. 5gün kullanıp 5 gün sonra gidicelek dr. yani daha çok var. Adetten hemen 5 gün sonra ovulasyon mumkun mudur ki?:sm_confused: 10. günlerden sonra olmaz mı????
Tamam canım umarım güzel haberlerle döneriz...Elimizden geleni yaptık:))Allah hayırlısını versin...Haberleşelim...Bol şans hepimize...Umarım şu iki yumurtadan biri en azından tutar...Fazlasında gözüm yok:))olsa uçarım sevinçten gerçi yaa:))ben 3 gün sonra progestana başlıycam bu arada..
canım ya senin azcık da olsa batman varmı yumurtanın büyüdüğü yerde benim sol tarafımda yumoşlar ve bugün saniyelik iğnelenme oldu nedendir bilmem
evet canım dünden beri ara oluyor ama dün daha çoktu.Ufak ufak iğneleniyor gibi ya yumurtacaklar çatlıyor yada umarım dölleniyor ondandır:)benimde daha çok sol tarafım...ama çok kuvvetli değil ve bide karnım adet öncesi gibi gergin içime çekemiyorum.Herhalde iğne etsini gösteriyor ondan.bakalım bizim çalışmalar bitti.Sabırsızlıkla bekliyorum...
bizde yeni başladı bi ilk ödevi yaptık bide bugün ödev günü hadi inş bu ay hamiş olalım arada kramp gibi giriyo işte dua edelim birbirimiz için
amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun...İnşallah bu ay yüzümüzü güldürür.Bu arada benim kasıklarım sabahtan beri tam orta yeri ufak ufak iğneleniyor..içerde neler oluyor çok merak ediyorum...Kendimi boşyere umutlandırmakta istemiyorum...
mrb kızlar bende dün dr gittim 2 tane yumurtam oldugunu soyledi ve gun aşırı ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi.bende sizin gibi karnımda kasılma sancı hissediyorum herkezin aynı şeyi hissetmesi normalmi yoksa psikolojikmi anlayamadım inş allah herkesin diledğine göre verir dualarımızı kabul eder buarada pazartesi tahlil yapıcaklar inş iyi haber alırım...
mrb kızlar bende dün dr gittim 2 tane yumurtam oldugunu soyledi ve gun aşırı ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi.bende sizin gibi karnımda kasılma sancı hissediyorum herkezin aynı şeyi hissetmesi normalmi yoksa psikolojikmi anlayamadım inş allah herkesin diledğine göre verir dualarımızı kabul eder buarada pazartesi tahlil yapıcaklar inş iyi haber alırım...
merhaba kızlar
Doktorum banada serephone yazdı ama bir türlü kullanmak nasip olmadı çünkü adetim birtürlü gelmedi.Rahim iç duvarı ince olduğundan esrafem diye bir ilaç yazdı kullandım ama çok az kalınlaşma oldu şimdi duphastonla adetimi getirmeye çalışıyoruz 5. gün serephone içicem bakalım hayırlısı gerçi tutsa bile bu rahimde tutunma şansı ne olur o da muallak yani(
Ne yapacağımı şaşaırdım benle aynı durumda olan var mı ?? Rahim toparlanması için bitkisel ne kullanmam gerekir bilen var mı ?
zeynepcim bide bendeki cok büyük kasılma ve sancı değil karamp gibi giriyo iğnelenme oluyo ama cok fazla rahatsız edici bi durum değil ilaç alcak veya yatcak dr.a gitcek kadar değil
aynen bende umutlanmak istemiyorum canım ama içimdeki o iğnelenmeler nedendir umutlandırıyo ama yinede değilimdir die korkuyorum solumda sanki kramp gibi azcık hafif bi ağrı var ara ara hissediyorum inş hamişizdir canım benim bebeklerimiz içimizde tutunuyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?