Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Canım gözün aydı. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah. Klomen topiğinden hatırladım seni.
Arkadaşlar ben daha önce aralıklarla üç defa klomen, iki defa gonal f kullandım. Ama gebelik oluşmadı. Arada bi defa oluştu fakat çok yeniyken düştü. Şimdi tekrar tedaviye başlamak istedim. Doktorumu değiştirdim. Bu defa serophene verdi. Günde iki tane iç dedi. Sabah akşam mı dedim, yok aynı anda al ikisini de dedi. Umarım işe yararr. Uzun zamandır kimseler yazmamış buraya. Bu ilaçla hamile kalan ardaşlar var mı diye merak ediyorum.

selam canım
ılacı kullandıktan sonra gıttıgınde sana randewu al tekrar bakalım demesse tekrar gıtmene gerek yok catlatma ıgnesı wermeden catlamasını beklıycek kendı catlayana kadar buyurozel mesaj atamıyordum kusura bakma sımdı ozel mesajım acıldı ozelden yazabılırsın

bende 3 aylık serophene tedavisi sonucu 4.ayda hamile kaldım.ilk 2 ay günde 1 serophene,3 ve 4.ayda günde 2ye çıkarmıştı doktorum.2 tane içtiğimde 2 adet yumurtam oluşuyordu.20mm.olunca çatlatma iğnesi vuruluyordum.genelde doktorlar çatlatma iğnesinden sonra 1,5 gün sonra yada 36 saat snr ilişki veriyor.benim doktorum asıl önemli olan çatlamadan 1 gün önce ilişkiye girmektir dedi.spermlerin 72 saat yaşadığını varsayarsak önce ilişkiye girildiğinde yumurta çatladığı anda spermlerle buluşacaktır.biz zaten tatile gitmiştik sırf çocuk yapmak için.burda çok stresliydik.tatilde çok güzel yaşadık ilişkimizi.çatlatma iğnesi vurulmadan önce ve sonrasında her gün ilişki yaşadık.havuza ve denize girmedim.doktorum havuz veya deniz vajinanın içini yıkayacaktır,bütün spermler ölür suda dedi.tatile çıkmadan önce 1 kez,tatildeyken 2 bazen 3 kez.tabi tatilde olduğumuz için bu böyleydi.yoksa normalde mümkün olmuyor bu kadar sık ilişki.ilişkiden sonra ayaklar havaya belin altına yastık.kalkmam gerekiyorsa en az 1 saat yattım böyle.ama geceleri olan ilişkiden sonra sabaha kadar belimin altında yastıkla uyudum.ve tatil sonrası adet gecikmem oldu test yapmaya korktum yine çıkmıcak diye.bebeğim 2,5haftalıkken hamile olduğumu öğrendim.darısı hepinizin başına.çok zor dönemler,ama stres faktörü çok önemli.buna dikkat edin.

slm arkadaslara.s.
bende hayırlısıyla cocuk düşünüyorum eşimle dr gitmeye basladık ve dr bana serephone verdi adetin 3 gününde basladım kullanmaya cumartesi dr gitcem tekrar gel dedi bakalım inşallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürür....olumunekankayizsmileb:ecrin_bebek:

mrb arkadaşlar bende 2 gun sonra serophene kullanıcam dr bana yanında folbiolda verdi sizede verdilermi o ilactan.Ben folbiolu kulanmak istemiyorum acaba kullanmadıgım zaman diger ilacın etkisini gormezmiyim bi bilginiz varmı acaba.Kullanmak istememin sebebide daha once kullandım bu ilacı 1 hafta boyunca daha sonrasında 5 6 kg aldım oyuzden korkuyorum aranızda bu ilacı kullanıp kilo oalan yada almayan varmı beni aydınlatırsanız sevinirim

canım bende serophene kullanıyorum bu ay 2 tedavi hala hamile kalamadım eşinde sorun varmıydı benim eşimdede sorun var dua et bende hamile kalayım hayırlısıyla

antalyada kime gidiyosun canım benim bende pcos hasatasıyım

Gözün aydı canım. Allah sağ salim doğurmayı, güzelce büyütmeyi nasip etsin inşallah. Gercekten de doğru söylemişsin. İnsan stres yaptıkça bebiş olmuyor. Ama bir de aklımızdan atabilsek bebek fikriini. İnşallah isteyen herkes tez zamanda kavuşur meleğine.
Tedavin hayırlı olsun Melikeciğiiim. İnşallah sonunda güzel haberi verirsin bize. Ben bugün kontrole gittim doktora, yine yumurta yok. :gitme: Cevap vermedi ilaca dedi. Biraz canım sıkıldı tabii ama, yapacak birşey yok. Allah hayırlısını versin hepimize.

evet canım bende kullanmıştım düşügüm oldugunda çok kilo aldırdı bende bıraktımmm:bbo:

canım bende serophene kullanıyorum bu ay 2 tedavi hala hamile kalamadım eşinde sorun varmıydı benim eşimdede sorun var dua et bende hamile kalayım hayırlısıyla

canım gecmiş olsun ne sorun var sizde benim eşimdede varikosel varmış ama ameliyatlı bakalım benimde yumurtalar tembel cıktı bende serephone aldım yarın dr kontrolüm var bakalım ne dicek napıcazz:bbo:

çok tssekkürler bitanem ahh deme canım yaa cok üzüldüm inankii rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah ne diyimmm:Saruboceq: :gitme:

kolay hamile kalmak için;
yumurta olusumu için işte incir kürü;
-8-9 adet inciri önce yıkayıp sonra yarım lt suda 15dak kaynatıyoruz bunu 20-25 gün uyguluyoruz.......

yumurta catlatmak için;
-yarım lt suda yine 4-5 adet havucu 20 dak iyice yıkayıp sonra dograyıp kaynatıyoruz.......

şimdi her ikisinide ayrı ayrı kaynatıyoruz içerken birleştirip içiyomusuz dr öle söledi cünkü canlar.......

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar kızlarrra.s.
bende bugün dr gittim kontrole rabbime şükürler olsunki sag yumurtandan ümitliyim ben dedi dr carsamba tekrar gel dedi inşallah hersey yolunda gider nolur dualarınızı esirgemeyin benden .... rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh olumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

Son düzenleme:

melikecim allah isteğinı dualarını kabl eder inş hayırlı evlatlar nasip eyler.güzel haberlerini alırız inş:ecrin_bebek:

melikecim allah isteğinı dualarını kabl eder inş hayırlı evlatlar nasip eyler.güzel haberlerini alırız inş:ecrin_bebek:

inşallahhhhhhhhh zeynepcimm hep beraber anne oluruz canımsınnnolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

meraba arkadaşlar bende serophene tedavisine dün başladm.İnşallah hepimize şifa olur.Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…