Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Hayir canim igne yapmayalim simdi kendiliginden catlasin dedi.Senin anlattigin sekilde ben de 1 hafta kalaya kadar inan oyle berbat sancilar cektim ki mesleki egitim kursuna gitmiştim resmen orda terler döktum yani agridan o derece.Ama 6 gun kala kesildi agri yine var ama okadar şiddetli degil.İlac kullandigin icin etkilemiş olabilir canim yumurtan cok buyumuş olabilir normaline gore vs vs hersey olabilir yani :) kac tane yumurtan gelişmişti ve kac mm olmustu hatirliyor musun
valla canım bu ay ilk defa tedaviye başladığımız için ben o kadar odaklandım ki büyüdümü acaba yumurta diye dr a kaç mm yada kaç tane demedim oda söylemedi sadece onun söylediği yumurtan büyümüş ya kendiliğinden olan kistlere çok takılmıyorum ama şu pko beni geriyo çok uğraşacakmışım gibi geliyo bi yandan da acele etmek istemiyorum eksik dilemiş olmayım diye Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

aynen canım gerçekten zor.....bence bu şikayetler devam ediyorsa hamile olabilirsin canım inşallah ta öyledir aklına kist diye getirme bebek diye getir allah gönlümüz nasıl istiyorsa öyle versin inşallah canım
ayy canım yaa ağzından bal damlıyo inşallah hepimiz kavuşuruz meleklerimize 1 hafta kaldı bat a o kadar stres yaptım ki rüyalarıma giriyo test yapıyorum pozitif çıkıyo yaa daha 1 hafta var nasıl çıktı diyorum düşün nasıl takıyosam kafaya :27: kocişimde akşamları vır vır benim sıkıntımı çekiyo :1:

ayy canım yaa ağzından bal damlıyo inşallah hepimiz kavuşuruz meleklerimize 1 hafta kaldı bat a o kadar stres yaptım ki rüyalarıma giriyo test yapıyorum pozitif çıkıyo yaa daha 1 hafta var nasıl çıktı diyorum düşün nasıl takıyosam kafaya :27: kocişimde akşamları vır vır benim sıkıntımı çekiyo :1:

amin..... canımın içi sorma valla kocalar bizden daha meraklı benimkide adetime 5 gün kala deliriyor bak bak die bide laborant ÇIKMICAĞINI BİLE BİLE BAK DİYOR:9:

bende de belirti falan yok ne kramp ne akıntı(bugün biraz vardı onu saymazsak) ne göğüs ağrısı..sat ım 9 kasım geçen ay 6 gün erken olmuştu,ondan önceki ay 2 gün erken olmuştu daha önceki ayda yine 6 gün erken olmuştu şimdi 3 gün var adet olmadım bakalım İNŞALLAH bu ay hamileyimdir. belirtiden sayılırsa eğer adet öncesi bi kaç gün deli gibi tatlı ister canım ama bu sefer ekşi şeyler yemek istiyorum sürekli.

amin..... canımın içi sorma valla kocalar bizden daha meraklı benimkide adetime 5 gün kala deliriyor bak bak die bide laborant ÇIKMICAĞINI BİLE BİLE BAK DİYOR:9:
insan dayanamıyo ki canım eşleri bırak biz bile çıkmayacağını bile bile çoğu zaman test yapıyoruz şuan bize düşen tek şey tevekkül ama olmuyo işte yiyip bitiriyoruz kendimizi resmen:31::31::31:

bende de belirti falan yok ne kramp ne akıntı(bugün biraz vardı onu saymazsak) ne göğüs ağrısı..sat ım 9 kasım geçen ay 6 gün erken olmuştu,ondan önceki ay 2 gün erken olmuştu daha önceki ayda yine 6 gün erken olmuştu şimdi 3 gün var adet olmadım bakalım İNŞALLAH bu ay hamileyimdir. belirtiden sayılırsa eğer adet öncesi bi kaç gün deli gibi tatlı ister canım ama bu sefer ekşi şeyler yemek istiyorum sürekli.
tatlım zaten belirtilere bakıp yorum yapmamaya çalış çünkü taktıkça insan belirti çıkarıyo kendi kendine ben artık belirti falan takmıyodum ama bu ay dr kontrolunde olduğu için acaba mı diyorum insanoğlu işte sonucu tahmin etsekte umut etmekten vazgeçemiyoruz naparsın :9:

tatlım zaten belirtilere bakıp yorum yapmamaya çalış çünkü taktıkça insan belirti çıkarıyo kendi kendine ben artık belirti falan takmıyodum ama bu ay dr kontrolunde olduğu için acaba mı diyorum insanoğlu işte sonucu tahmin etsekte umut etmekten vazgeçemiyoruz naparsın :9:

aynen öyle canım durup durup belirti uyduruyorum :))) az önce eşimden test istedim durabilirsem yarın bakıcam duramazsam akşam bakarım :)

aynen öyle canım durup durup belirti uyduruyorum :))) az önce eşimden test istedim durabilirsem yarın bakıcam duramazsam akşam bakarım :)
hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alırsın hepimiz alırız haberdar et ama merak ettim inşallah vardır bebiş :emir_bebek:

Valla ben de istedim.Dun de istemiştim mahsus almamiş :) bugun almazsan eve gelme dedim :))) bakalim getirirse valla ben akşamdan yapmayi duşunuyorum aslinda yarin son gun yarin da adet olmazsam öbür sabah yapsam daha iyi.Ama tabi kim sabredicek :))

Valla ben de istedim.Dun de istemiştim mahsus almamiş :) bugun almazsan eve gelme dedim :))) bakalim getirirse valla ben akşamdan yapmayi duşunuyorum aslinda yarin son gun yarin da adet olmazsam öbür sabah yapsam daha iyi.Ama tabi kim sabredicek :))

ben durmadım dün gece yaptım negatif sonucu gördüm :( sabah da kırmızılar geldi.. senden ümitliyim İNŞALLAH sen mutlu haber ver de neşemiz yerine gelsin tatlım.

slm kızlar
bende bu ay serophane kullanıp çatlatma iğnemi vuruldum yarın iğne wurulalı 14.günüm we bat tarihim

inşallah mutlu hbrler alırız hepimiz:16:

ben durmadım dün gece yaptım negatif sonucu gördüm :( sabah da kırmızılar geldi.. senden ümitliyim İNŞALLAH sen mutlu haber ver de neşemiz yerine gelsin tatlım.

Canim benim de bugun olmam lazimdi daha gelmedi test de alamadim daha bugun alxam insallah ama benim pek umudum yok hadi hayirlisi :)

Aldim aldim :) simdi eve geldim amaa bugun cok cay ictim ve en son idrara yarim saat once cikmistim beklesemmi bilemedim sonucta idrarda seyrek bulunuyor ya hcg oyuzden sabah ilk idrarla yapin diyolarr
Bence yap kuzum hemen varsa cikar zaten sabahi bekleme o dedigin sabah idrar i adeten once yapanlar icin gercerli

Back
X