Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

ben 7 sinde oldum dün itibariyle sabah akşam serophene kullanmaya yeniden başladım. dr önce kontrol etti kist yokmuş.. önümüzdeki çarşamba aşılama yapılıcak İNŞALLAH bakalım bu kez olucak mı? ben senin bu ay hamile olduğunu düşünüyordum İNŞALLAH bu ay olur umudumuzu kaybetmeyelim canım

bende öyle düşünüyosum çok umutlanmıştım.bu ay hepmiz döküldük desene.neyse dediğin gibi canım umudumuzu kaybetmeyelim.bu aydamı aşılama olmuştun.bende yarın gidecem bakalımbu sefer ne diyecek

Hayir canim bu ay catlatma ignesi yapmayalim demisti zaten oluşan yumurtam catlamiş ama baska bi yumurta kiste dönüşmüş oyuzden bu ay serophene kullanmayacagim

ay kist oluşmasından nefret ediyorum bakalım benimki ne durumda :5:

Adet tarihime 3 gun var ama dayanamadim test yaptim sonuc husran cizginin esamesi yok millette silik falan cikiyomus bende fos neyse bole iste nasip degilmis :(

bende öyle düşünüyosum çok umutlanmıştım.bu ay hepmiz döküldük desene.neyse dediğin gibi canım umudumuzu kaybetmeyelim.bu aydamı aşılama olmuştun.bende yarın gidecem bakalımbu sefer ne diyecek

geçen ay sadece serophene kullandım iğne de yapmadı bu ay ilk aşılamam yapılacak hiç heyecanlı değilim içimde yine olmayacak gibi bi his var

geçen ay sadece serophene kullandım iğne de yapmadı bu ay ilk aşılamam yapılacak hiç heyecanlı değilim içimde yine olmayacak gibi bi his var

öyle deme canım ya umutsuzluk şeytandan gelirmiş.bol bol dua et.benimde kistim oluşmamış çok şükür.rahim filmi çekinecem adet bitince.klomen istemedim :47:

Adet tarihime 3 gun var ama dayanamadim test yaptim sonuc husran cizginin esamesi yok millette silik falan cikiyomus bende fos neyse bole iste nasip degilmis :(

kız bu ne acele :1: canım sADECE kendini üzersin keşke yapmasaydın.çok erken daha.kiminin adetten kaç gün sonra bellioluyo

kız bu ne acele :1: canım sADECE kendini üzersin keşke yapmasaydın.çok erken daha.kiminin adetten kaç gün sonra bellioluyo
Ne bilim cnm ya okudum forumda milletin adetten once yok silik cikti yok tam cikti ne bilim belki dedim bende dun cok uzuldum ama olmazssa bu ayda serophene devam edicem sonucta iki tane cok guzel yumoslarim vardi bu ovitrell mi catlatmiyor ne ama ne agrim vardi n sizim bu sefer catlatma ignesinden sonra baktiracm catlamismi diye :-/

bugün dr.a gittim adetimin 5. günü
serophene verdi 5 gün günde iki tane kullanıcam
haftaya pazartesi e kontrole cağırdı
çatlatma iğnesi yapacakmış
ve ben demeden ilişki yok dedi :44::44:
ama cogu dr. gün aşırı ilişki öneriyo
benim zamanım zaten kısıtlı kronik bi rahatsızlıgım var o yuzden bu son şansım diyebilirim
sizde dr.u dinlemesem mi adetten sonra ilişki olsun mu
yardım edin kızlar kafam karmakarışık oldu yaa :ssz::ssz::ssz:

bugün dr.a gittim adetimin 5. günü
serophene verdi 5 gün günde iki tane kullanıcam
haftaya pazartesi e kontrole cağırdı
çatlatma iğnesi yapacakmış
ve ben demeden ilişki yok dedi :44::44:
ama cogu dr. gün aşırı ilişki öneriyo
benim zamanım zaten kısıtlı kronik bi rahatsızlıgım var o yuzden bu son şansım diyebilirim
sizde dr.u dinlemesem mi adetten sonra ilişki olsun mu
yardım edin kızlar kafam karmakarışık oldu yaa :ssz::ssz::ssz:
Sen yinede dr unu dinle canim bu olayda dr guven cok onemli inanmak bence sonucun garantisi eger frekans tutmuyorsa mutlaka dr degistir cok bilgi kirliligi var her okuduguna her yorumada inanma ben neler okudum :) allah herseyin hayirlisini versin de gonlunu ferah tut :)

Adet gunum bir gun gecti az once kirmizilar geldi damla damla bi turlu sokmuyor yarin dr gidecem haber vericm de kimse yok zaten burda

Son düzenleme:
Ben serophene kullandim arkadaslar.kullandigim ay kimyasal gebelik gecirdim.bi sonraki ay yani tekrar adet gormeden yine hamile kaldim.su an 24 haftaligiz.doktorum hapin etkisi devam ettigi icin hamile kalmis olma olasiligimin yuksek oldugunu soyledi.

Kizlar selam
Gecmisi şoyle bi okudum daa o umutlu oldugum ayın ustune 3.adet donemindeyim :))
Sizde ne var ne yok serophene cilerr anladigim kadariyla laborant hamilee

Ben serophene kullandim arkadaslar.kullandigim ay kimyasal gebelik gecirdim.bi sonraki ay yani tekrar adet gormeden yine hamile kaldim.su an 24 haftaligiz.doktorum hapin etkisi devam ettigi icin hamile kalmis olma olasiligimin yuksek oldugunu soyledi.

slm canm bende 3 aydr kullanıyorum serophone bu ay bekliorum olmazsa bırakıcam midem çok bulanıyo ya sanada bu ilaç mide bulantısı yapttımı ve sen kaç kere kullandnda hamile kaldın cvplarsan sevinirim

serophone ile hamile kalan var mıııı arkadaşlar yaaa

Serophene ile hamile kalan cok var canm bu topikte de en bastan baksan onlarcasini gorursun
Ben ilk kullanimimda basarisiz olmustum.1 ay ara verdim bu ay yine basladim bugun 3. Gun ilac bittikten bir sure sonra kontrole gidicem
Sen ilk kez mi kullaniyirsun

Serophene ile hamile kalan cok var canm bu topikte de en bastan baksan onlarcasini gorursun
Ben ilk kullanimimda basarisiz olmustum.1 ay ara verdim bu ay yine basladim bugun 3. Gun ilac bittikten bir sure sonra kontrole gidicem
Sen ilk kez mi kullaniyirsun

sevindim bu ilacın etkili olmasına.. yok canm ben 3.kez kullandm bitti geçende ovitrelle diye iğne yaptı dr. ya geçen ayda oldm işe yaramadı fsh ve süt hormonum yüksekmş ondan sanırım.. bu ay hem serophone hemde dostinex die hormon ilacını beraber kullandm yumurtalıklarımn çok iyi olduğunu söledi dr. ama sanki yine olmicak gbi bi his var içimde :(

kimse yardımcıda olmuyo yaa halbuki birbirimize destek oluruz die benmde kafam rahatlar die üye olmştm boşuna olmşm neyse Allah herkesn gönlüne göre versn

Back
X