Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

kimse yardımcıda olmuyo yaa halbuki birbirimize destek oluruz die benmde kafam rahatlar die üye olmştm boşuna olmşm neyse Allah herkesn gönlüne göre versn

tatlım burada kimse yok sen ve benden başka ondandır onlıne olsalar cevap veerirler emin ol canım ....boşuna üye olduğunu düşnme hemen aralar bağlama herşey zamanla biraz sabır tatlım

tatlım ben geçen ay serephone kullandım bu ayda klomen kullandım ama yumoşlarım büyümedi maalesef bana iyi gelmedi ikiside:(

canm ben 3.kez kullandm ve yumurtalıklarımın çok iyi oldğnu söledi dr. ama olmadı .. bu ay yine çatlatma iğnesi yaptrdm bekliyorum kasıklarım sancılanıo inşallah olur..senn sorunn neydi yumurtlama problemi mi?

canm ben 3.kez kullandm ve yumurtalıklarımın çok iyi oldğnu söledi dr. ama olmadı .. bu ay yine çatlatma iğnesi yaptrdm bekliyorum kasıklarım sancılanıo inşallah olur..senn sorunn neydi yumurtlama problemi mi?

hım anladım canım benim pko var evet yumurtalarım büyümüyor maleseff.....

sevindim bu ilacın etkili olmasına.. yok canm ben 3.kez kullandm bitti geçende ovitrelle diye iğne yaptı dr. ya geçen ayda oldm işe yaramadı fsh ve süt hormonum yüksekmş ondan sanırım.. bu ay hem serophone hemde dostinex die hormon ilacını beraber kullandm yumurtalıklarımn çok iyi olduğunu söledi dr. ama sanki yine olmicak gbi bi his var içimde :(

Oyle dusunme bu isler hicc belli olmazz Allah bir an once nasip etsin insallahh hepimizeee

yelizcim sen kaç yıllık evlisin ne zamandr çocuk düşünüyosun?

Ben 8 aya yakin evliyim 27 yasindayim evlendigimden beri istiyorum ama bende bazi sorunlar vardi ameliyat oldum sonra da hizlandirmak icin serophene verdi de ilk kullandigimda olmadi bu ikinci kullaniş bakalim hayirlisii

serophone kullandım ardındanda ovitrelle vuruldum adetime bir hafta var

Hakkinda hayirlisi olsun yumurtalarin nasildi kac taneydi catlama boyutuna ulaşan?benim de ptesi kontrolum var igne verecek mi bilmiyorum bakalim.İnsallah guzel haberlerini alirsin

Hakkinda hayirlisi olsun yumurtalarin nasildi kac taneydi catlama boyutuna ulaşan?benim de ptesi kontrolum var igne verecek mi bilmiyorum bakalim.İnsallah guzel haberlerini alirsin

bende klomen iciyorum salı gidicem :18::18::17::17::43::43::emir_bebek:

Back
X