Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Gunaydin arkadaslar. Surekli buralarda olamiyorum kusura bakmayin. Bu ay serophene ile tedavimin 2. si. Yarin sabah kontrolum var. Yumurta takibi icin. Bu sabah cok fazla akintim var. Sasirdim kaldim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

serophene bende tam aksine çok aşırı kuruluk yaptı.. yarın kontrolünde sor bakalım akıntının sebebini belki herkeste farklı yan etki yapıyodur... bende yarın ki kontrolde kuruluk için doktordan bişiler önermesini isticem çünkü ilişki imkansızlaşıyo nerdeyse...

çatlatma iğnesi seni baya bi etkilemiş anladığım kadarıyla benim ağrım çok oldu ama ateş bulantı görülmedi tabi bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor demekkii... bundan sonra gün aşırı ilişki canım... inş gelir bebişin :16:

Hayrlsyla inş:1:

arkadaşlar bişi sormak istiyorum serophene ve progestan kullanımından sonra adet gören olduysa rengi ve kıvamı nasıldı.. benim ki kahverengi ve sümüksü oluyor tedirgin oldum kist falan mı oldu acaba :18::18:

Gunaydin arkadaslar. Surekli buralarda olamiyorum kusura bakmayin. Bu ay serophene ile tedavimin 2. si. Yarin sabah kontrolum var. Yumurta takibi icin. Bu sabah cok fazla akintim var. Sasirdim kaldim.

canım ben bu ay ilk bu haptan verdi doktor bitince kontrole gel dedi. yarın akşam bitecek. doktor cumartesi izinli pazarda tatil . pazartesi gitmem sorun olurmu ki.. kontrolde neye bakıyor doktorr

lionesscim :) yarin sabah mutlaka soracagim. İlacin bendeki baska bir yan etkisi de sac derimdeki dokuntu. Kabuk kabuk. Ben kepek nedir bilmezdim. Bu ay ilactan sonra oldu. Eee kilo artisini hic soylemeyecegim bile.

Belinaycim :) dr kontrolde yumurtanin gelisimine bakacak. Sonra tekrar cagiracak yumurtalar catlamis mi Diye. Eger catlamamissa igne yaptiracak.

Teşekkür ederim canım cevabın için.

Bizde görünen hiçbir problem yok. Yardımcı olarak başladık. 32 yaşındayım. Dr bir an önce olsa iyi olur dedi. O yüzden dr muz bizden daha heyecanlı ve istekli :)

6 ay deneyeceğiz eğer olmazsa rahim filmi isteyecek. Rahim filmine göre devam edeceğiz tedaviye. İnşallah gerek kalmaz...

Allah herkesin gönlüne göre versin. Anneliği bizlerde tadalım...

canım merhaba...seninle durumumuz çok benziyor birbirine,gerek yaş olarak,gerekse doktorun yardımcı tedavi için serephone verdi.benim tüm tahliller yapıldı sonuçlar güzel dedi ama yine de rahim filmi istedi.bı o kaldı ona da bakalım dedi.o filmden sonra her 10 kadından biri hamile kalıyor dedi.yarın sabah anestezili olarak çekilecek filmim.serephone sonucu oluşan yumurtalarım var hem sağ hem solda.onlar zarar görmeyecek mi dedim,hayır görmeyecek dedi.kimi doktor rahim filmi sonrası korunun diyor,kimi korunmayın diyor.kafam karıştı,inşallah bi zarar görmez yumoşlar,o kadar hormon aldık sonuçta vücuda :(( hayırlısı bakalım...

canım merhaba...seninle durumumuz çok benziyor birbirine,gerek yaş olarak,gerekse doktorun yardımcı tedavi için serephone verdi.benim tüm tahliller yapıldı sonuçlar güzel dedi ama yine de rahim filmi istedi.bı o kaldı ona da bakalım dedi.o filmden sonra her 10 kadından biri hamile kalıyor dedi.yarın sabah anestezili olarak çekilecek filmim.serephone sonucu oluşan yumurtalarım var hem sağ hem solda.onlar zarar görmeyecek mi dedim,hayır görmeyecek dedi.kimi doktor rahim filmi sonrası korunun diyor,kimi korunmayın diyor.kafam karıştı,inşallah bi zarar görmez yumoşlar,o kadar hormon aldık sonuçta vücuda :(( hayırlısı bakalım...

Merhaba canım. Evet dediğin gibi benziyor içinde bulunduğumuz durum. Ancak ne var ki ben rahim filmi çektirmekten çok korkuyorum. Adetlerim çok sancılı oluyor zaten. Adet sancısından beter sancı yapıyor diyorlar. Bende çektirirsem eğer anestezi ile çektireceğim. Aksi halde mümkün değil dayanamam.

İnşallah senin film sonucun güzel çıkar ve yumoşların zarar görmez.

Bir gün bebişlerimizi konuşmak dileğiyle :)

amin canımm hayırlısı olsun inşallah bu ay yüzünüz güler stres yapmamaya çalışş bol bol incir ye inşallah olacak canımm

canım ne alemdesin merak ettim test için zaman yaklaşıyo dimi var mı belirtiler...?? Ben bugün doktora gittim ve geçen ay ilaçtan dolayı çok yumurtam oluştuğu için şuan onların hepsi gitmemiş onlar sizi bu ayda idare eder dedi bu ay kendiniz deneyin önümüzdeki ay tedaviye devam edelim dedi.. pek bişi anlayamadım ama bakalım bu ayı boş geçiyoruz yani...

canım ne alemdesin merak ettim test için zaman yaklaşıyo dimi var mı belirtiler...?? Ben bugün doktora gittim ve geçen ay ilaçtan dolayı çok yumurtam oluştuğu için şuan onların hepsi gitmemiş onlar sizi bu ayda idare eder dedi bu ay kendiniz deneyin önümüzdeki ay tedaviye devam edelim dedi.. pek bişi anlayamadım ama bakalım bu ayı boş geçiyoruz yani...

sağol canımm arada ağrım oluyor göğüslerim hassaslaşmaya başladı şişkinlik varr :17::17:
umarım o yumurtalar bu ay bebiş olur sana ben tutmazsa ara vereceğim 1 ay stres yapma akışına bırak herşeyi tamam bende yarın aşılamadan sonra 10. gün iğneden sonra 12. gün test vereceğim varsa bişeyler beta da artış vardır bakalım hayırlısı canımmm :16::16::16:

sağol canımm arada ağrım oluyor göğüslerim hassaslaşmaya başladı şişkinlik varr :17::17:
umarım o yumurtalar bu ay bebiş olur sana ben tutmazsa ara vereceğim 1 ay stres yapma akışına bırak herşeyi tamam bende yarın aşılamadan sonra 10. gün iğneden sonra 12. gün test vereceğim varsa bişeyler beta da artış vardır bakalım hayırlısı canımmm :16::16::16:

ayyy hadi bakalım çok az kalmışş :16::16: güzel haberler gelir inşallah yaz mutlaka sonucunu :nazar:

Merhaba canım. Evet dediğin gibi benziyor içinde bulunduğumuz durum. Ancak ne var ki ben rahim filmi çektirmekten çok korkuyorum. Adetlerim çok sancılı oluyor zaten. Adet sancısından beter sancı yapıyor diyorlar. Bende çektirirsem eğer anestezi ile çektireceğim. Aksi halde mümkün değil dayanamam.

İnşallah senin film sonucun güzel çıkar ve yumoşların zarar görmez.

Bir gün bebişlerimizi konuşmak dileğiyle :)

teşekkür ederim,güzel dileklerine katılmamak mümkün değil.inşallah bebişlerimiz hakkında konuşuyor oluruz en kısa zamanda :))rahim filmine gelince çektirdim ben bu sabah.anestezili olduğu için hiçbişi anlamadım tabi :)normal çekim için bişey diyemicem tabi,bende çok korktuğum ve ağrı eşiğim çok düşük olduğu için anestezi istedim.sonrasında olan ağrı,çok az kasık ağrısı adet sancısı gibi.umarım sen de çektirdiğin bi sıkıntı yaşamazsın..

Cnm merhaba ben bugün testi yaptiramadim hastanede sinirlendim ciktim pazartesi devlette yaptiracagim inşallah

Cnm merhaba ben bugün testi yaptiramadim hastanede sinirlendim ciktim pazartesi devlette yaptiracagim inşallah

hafta sonu nete girememiştim merakla açtım senden haber almak için yazını yeni okuyorum canım... Bugün öğreniyoruz yani :16::16: hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah :49::49::nazar:

hafta sonu nete girememiştim merakla açtım senden haber almak için yazını yeni okuyorum canım... Bugün öğreniyoruz yani :16::16: hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah :49::49::nazar:

:18::18::18::18: sivilceler çıktı canımm yaaa adet olacağımm :50::50::50: tutmadı herhlde hevesim kaçtı gitmedim hastaneye 12. gün bugün ilk aşılamamda 13. gün akşamı olmuştum arada fena ağrılar giriyor kasıklarıma karnıma sende de olmuşmuydu :18::18::18:

:18::18::18::18: sivilceler çıktı canımm yaaa adet olacağımm :50::50::50: tutmadı herhlde hevesim kaçtı gitmedim hastaneye 12. gün bugün ilk aşılamamda 13. gün akşamı olmuştum arada fena ağrılar giriyor kasıklarıma karnıma sende de olmuşmuydu :18::18::18:

canım hemen moralini bozma adet belirtileriyle gelebiliyormuş hamilelik hiç belli olmaz.. benim adet öncesi kasıklarım ağrımadı bu ay.. lütfen stres yapma gelmezse bir gün daha bekle ve testini yaptır canım mutlaka belli mi olur tutmuştur belkii dua et bol bol...

canım hemen moralini bozma adet belirtileriyle gelebiliyormuş hamilelik hiç belli olmaz.. benim adet öncesi kasıklarım ağrımadı bu ay.. lütfen stres yapma gelmezse bir gün daha bekle ve testini yaptır canım mutlaka belli mi olur tutmuştur belkii dua et bol bol...

:18::18::18: bilniyorumm ki canımm inşallah çarşambaya kadar olmazsam perşembe gideceğim inşallah tutmuştur :16::16::16::16::16:

Günaydın arkadaşlar. En son cuma günü kontrole gitmiştim. Yumurtalarım gelişmemiş. Dr ilaca devam edeceksin 2 gün daha dedi. Canım çok sıkıldı. Gerginleştim iyice.

Günaydın arkadaşlar. En son cuma günü kontrole gitmiştim. Yumurtalarım gelişmemiş. Dr ilaca devam edeceksin 2 gün daha dedi. Canım çok sıkıldı. Gerginleştim iyice.

cuma günü ilacın kaçıncı günüydü canım... bazen geç gelişebiliyor canını sıkma psikolojide önemli bu işde biliyorsun.. gelişecektir muhakkak ki hiç yumurtam gelişmemiş deyipte o ay hamile kalanlarıda okudum ben umudumuzu yitirmiyoruz :16::16:

cuma günü ilacın kaçıncı günüydü canım... bazen geç gelişebiliyor canını sıkma psikolojide önemli bu işde biliyorsun.. gelişecektir muhakkak ki hiç yumurtam gelişmemiş deyipte o ay hamile kalanlarıda okudum ben umudumuzu yitirmiyoruz :16::16:
Tekrar merhaba arkadaşlar. Dr. cuma günü ilaca devam edeceksin dediğinde çok üzülmüştüm. Dün gittiğimde yine istediği kadar gelişmemişti. 2 doz daha almamı istedi. Bugün gittim ve o da ne???? Bir sürü gelişmiş yumurta :) Dr. çok iyi olduğunu bu ay şansımızın yüksek olduğunu söyledi. Gece 11 de çatlatma iğnesi olacağım :)

Allahım bu ay bende çok umutluyum... :)

Back
X