Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Sabah 10 da ignemi oldum. 2 saat sonra tekrar kontrole gidecem.hepimiz için hayirlisi:p

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi hayirlisi hepimiz icin :) :) aa niye tekrar kontrele gidiyosunki?hrmen catlamazki yumurta kafam katisti simdi:) :) :)

mrb arkadaşlar. dün gittim doktora 3 tane 18 mm yumurtam olşmuş ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ve beklemeye geçtim. iğneden sonra karın ağrısı olur diye okumuştum ama bende dün pek bi ağrı olmadı acaba herkeste oluyomuki iğneden sonra ?

Meraba canım bende sancı olmuştu. 36 saat sonra doktor ilişki önermişti. İlişkiden sonra daha çok oldu sabah yataktan zor kalkmıştım. Şuan bile ara ara şimdiye kadar hiç yaşamadığım tuhaf sancılar ve kasılmalar oluyor. Senin için de hayırlısı olsun. İnşallah hamiş haberlerini alırız ;)

sağol canm inş seninde. ya benim yanma gibi bişey var ara ara oluyo kişiden kşiye değişiyo olabilir ama akıntım çok fazla var bekliyorum bakalım:) senin kaçıncı günün

Ben de de ağrı yok dün okdum iğneyi hafif sızı var akşam 36saat olcaj ve deneme yrn da sabah ilişki düşünüyoruz sonra gün aşırı sizce iyi mi

Hadi hayirlisi hepimiz icin :) :) aa niye tekrar kontrele gidiyosunki?hrmen catlamazki yumurta kafam katisti simdi:) :) :)

Canim gittim catlamamis.yarin sabah 10 da bi kontrolün daha var

Arkadaşlar ben de de pek belirgin agri yok neden acep

Bende de yok olmayabilirmiş arkımınn aşılamada bile ağrı olmamış

Bende de yok olmayabilirmiş arkımınn aşılamada bile ağrı olmamış

Bana doktor dediki bicak sokulmuş gibi agrin olunca sabah ilişkiye gir yoksa girme sabah 10 da kontrole gel dedi.ben nazil anlicam bilemiyom çünkü yanilmak isyemiyprum

Benim hafif ağrı var 36 saati geçti ama kuruyum çatlamamış olabilir mi

Dün 36.saatti akşam ilişki olmadı çok üzgünümmm bu eşleri anlamak o kadar güç ki ben o kadar iğne oluym ilaçlar alıym canı isteöiyomuş napayım ben yaa offf çok kötüuüm bugün olsa olur mu ki kaçtı mı zaman ??

Dün 36.saatti akşam ilişki olmadı çok üzgünümmm bu eşleri anlamak o kadar güç ki ben o kadar iğne oluym ilaçlar alıym canı isteöiyomuş napayım ben yaa offf çok kötüuüm bugün olsa olur mu ki kaçtı mı zaman ??

canım dün çatlamış olsa bile 24 saate kadar canlı duruyo yumurta o yüzden hala şansın var ama zaman kaybetme.

benim bugün çok felaket ağrım var ara ara geliyor ama kasıklarım çok hassas belim çok ağrıyo idrar yparken çok canım yanıyo neden böyle oldu anlamadım:43:

Canim gittim catlamamis.yarin sabah 10 da bi kontrolün daha var

Bebegim naptin ?:) bizimde bugun aksami bekliyorum doktorun dedigi givi uygulayacagim ama bakalim:) :)

Ben 36saati kaçırdım bugün oldu ama kısmet artık

Bebegim naptin ?:) bizimde bugun aksami bekliyorum doktorun dedigi givi uygulayacagim ama bakalim:) :)

Saat 10 da gittim yok.aksam ustu 4 te gittim yine yok.bir doz daha catlatma oldum.yarin 12 de son randevu var.

Bklm 36saati kaçırdık ama sizce gün aşırı mı yoksa yrn da olmalı mı

Back
X