Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Tbii ki ah keşke olsa da hamileyim diye topik açsak ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tbii ki ah keşke olsa da hamileyim diye topik açsak ;)

Olur olurrr :) :) :) Benim karnimin icinde depremler oluyor tutmazsa ben bir daha bu igneleri yaptirirsam yine mi bu halde olacagim?:( :( Kiz bi kalk otur geril bakalim sende olacqki agri :) :) :) acaba bana yan etkimi yapiyoki

Bende o kadar ağrı yok cnm ara ara batma adet olcak gibi hafif ağrı var ama başka pek bişi yok bazen çok üşüyorum ama bklm ..yan etki de olabilir cnm bilemedim belki de tuttu ondan bu kadar ağrın

Bende o kadar ağrı yok cnm ara ara batma adet olcak gibi hafif ağrı var ama başka pek bişi yok bazen çok üşüyorum ama bklm ..yan etki de olabilir cnm bilemedim belki de tuttu ondan bu kadar ağrın

Usume bendede vat gah usuyorum gah ates basiyor.Ay INSALLAH sendede bendede tutmustur :))Artik brraber geciriri hamileligi burda :) :) :) sen sut falan iciyormusun?Brn hic sevmem icemiyorum bide sogarayi hala iciyorum birakamadim :( esim annem cok kiziyorlar ufff:( :(bide var ya butun gun kafami koyar koymaz uyuyorum iki gundur bak bir saat kadar uyudum simdi uyandim simdi yemek yiyecegim 1saat sonra yine uzanayim gozlerim kapanacak .Ayy bebisler gelsinler buyuyunce anlatalim neler cektik sizin icin :)) :)) :))

Süt fln öyle düzenli içmem cnm çok denk gelirse bana da aynen bazen ateş basıyo bazen üşüyorum ilaçlardan da olabilir uyku konusuna gelince bende yorgunluk kronik gibi bişey pek anlayamam yani cnm unarıö birlikte öğreniriz bebişlerle ilgili haberleşiriz :) ;-)

Bi de acayip açım yiyorum ama karnım gurul gurul :-D

Süt fln öyle düzenli içmem cnm çok denk gelirse bana da aynen bazen ateş basıyo bazen üşüyorum ilaçlardan da olabilir uyku konusuna gelince bende yorgunluk kronik gibi bişey pek anlayamam yani cnm unarıö birlikte öğreniriz bebişlerle ilgili haberleşiriz :) ;-)

Yemeklerine diklat et bu aralar bol su icmeye calis meyve ye :) :) bebis gelirse gzel sorunsuz gelsin.folic plus iciyorsun drgilmi?Ben hic doktor vermeden aldim iciyorum 1aydir gunde bazen 2bazen 3tane .Tabi bende demir kalsiyum magnezyum daha bir suru vitamin eklikligim cok diye korkudan iciyorum :) :) :)

Ya demir bende de mi eksik acaba bakılmadı ama saçum çok dökülüyo evet folik plus ama üç tane içmiyom iki genelde bi de dr duphaston verdi yrn bitcek inşş ya cnm ama hep açım açç

Ya demir bende de mi eksik acaba bakılmadı ama saçum çok dökülüyo evet folik plus ama üç tane içmiyom iki genelde bi de dr duphaston verdi yrn bitcek inşş ya cnm ama hep açım açç

Hahahaha hele ben agzim.durmadi 1haftadir valla 3-4kilo almisimdir yaaaa inanamiyorum bu ilacin yan etkilerii sisecegiz :)) :)) :))

Aynen ya ben zaten geçen aydan beri 2-3kilo kwsin aldım ztn fazlam vardı dkkat etmek lazım cnm birlikte diyete girelim :-D

Aynen ya ben zaten geçen aydan beri 2-3kilo kwsin aldım ztn fazlam vardı dkkat etmek lazım cnm birlikte diyete girelim :-D

Selam kuzum uyumusum ya simdi uya dim:)) ben zayiftim evlendim kilo aldim yinede cok sukur blyuma gore o kadar aldiklarim cok gozukmuyor tam duruyo ama istemiyorum pko iyilesmiyor kilo alinca dikkat etmemiz lazim bir kiloya bile :)) :))hayir diyet sagliksiz birsey saracoglu yeni formul acikladi domates suyuyla.mukemmel bolgesel zayiflama bebislerimiz belli olsunda biseyler yapalim ;) :))

Dometes suyu diyeti neymiş cnm

Kuzum ibrahim saracoglunun yeni bulgusu :)))) gobek simit yaglari yok ediyor.Netten yaz bi arastir :) Su hamileluk belli olsun bende yapacagim :) :)

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim bende serophene kullanıyorum 3 kere dir ayni ilaci yazdi doktorum ilk kullandigimda yumurtalarim baya bi buyumustu malesef birsey olmadi :( ikincisinde yine ayni sekilde birsey olmadi ama bu ay yani 4 haziranda günümdü ve lekelenme oldu ve yine 19 haziranda lekelenme oldu doktora gittim normaldir diyor tahlil yapmadi ve bu 3 uncu kez tekrardan serophene yazdi pazartesi doktora gidecegim Allahin yaninda cokdur bizi de boyle siniyor rabbim insallah isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip eder

arkadaşlar ben yenıyım nolur benıde bilgilendirin bendede eşimdede sorun yok 1 yıllık evliyiz hafif bi tembellik var dedi bu ilacı verdi bunun sonunda bide iğnemi var

mrba bnm yumurtalıklarımdada tembellık var dedı doktor klomen verdı ılk kullandıgım saman gebe kaldım fakat gebelıgım 1 gun surdu sımdı tekrar tedavı oluyorum hala tembellık oldugu ıcın sımdı ıse klomen yerıne serophene verdı ılk klomenı kullandıgımda yumurtalıklarım hem buyumus ve catladıgı ıcın ıgne vermedı eger senınde yumurtalıkların buyume sonucunda kendılıgınden catlarsa ıgne vermıyolar o saman doktor esınle gececek gunlerınısı soyluyo o kadar bnde bole olmustuu

mrba bnm yumurtalıklarımdada tembellık var dedı doktor klomen verdı ılk kullandıgım saman gebe kaldım fakat gebelıgım 1 gun surdu sımdı tekrar tedavı oluyorum hala tembellık oldugu ıcın sımdı ıse klomen yerıne serophene verdı ılk klomenı kullandıgımda yumurtalıklarım hem buyumus ve catladıgı ıcın ıgne vermedı eger senınde yumurtalıkların buyume sonucunda kendılıgınden catlarsa ıgne vermıyolar o saman doktor esınle gececek gunlerınısı soyluyo o kadar bnde bole olmustuu

mrb arkadaşlar ben de yeniyim. Ama bütün yorumları bir umut olur diye okudum .Ben de 2yılık evliyim Serophene'ye ilk bu ay başladım yumurta takibi falan yapıldı.1yumurtam vardı oda 19mm olmuştu ama çatlatma iğnesi falan vermedi eğer bu ay hamile kalmazsan diğer ay vereceğini söyledi doktor.
adetime 9 gün var ve günler inanın geçmek bilmiyor ve ben hiç bir şey hissetmiyorum ya da yine kendimi kandırmak istemiyorum ne olur dua edin inşallah bebiş vardır.

mrb arkadaşlar ben de yeniyim. Ama bütün yorumları bir umut olur diye okudum .Ben de 2yılık evliyim Serophene'ye ilk bu ay başladım yumurta takibi falan yapıldı.1yumurtam vardı oda 19mm olmuştu ama çatlatma iğnesi falan vermedi eğer bu ay hamile kalmazsan diğer ay vereceğini söyledi doktor.
adetime 9 gün var ve günler inanın geçmek bilmiyor ve ben hiç bir şey hissetmiyorum ya da yine kendimi kandırmak istemiyorum ne olur dua edin inşallah bebiş vardır.

kimse girmiyor artık herhalde :25:

kimse girmiyor artık herhalde :25:

Back
X