Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben eylülün 1 de başladım ilaca dün kontorla gittim erken gelmişsin diye bakmadı bile cumartsi gel dedi bende bunu anlamadım banada çok geç geliyo 8 gün geçmiş oluyo resmen inş kaçırmam zamanı sinir oldumKizlar peki bisey daha sorcam bu ilaci kullandikdan kac gun sonra doktora gittiniz. Bana doktorum.ilac bittikden 5 gun sonra gel dedi ben biraz gec diye dusunuyorm. Sizler ilacdan kac gun sonra gittiniz?
Aynen canim bende gun kacirmakdan korkuyorum... insaAllah kacirmadan saglicakla hamilr kaliriz. Sen ilk kez mi kullanmaya basladin canim. Sende agri falan oldu mu ilaci kullanırkencanım ben eylülün 1 de başladım ilaca dün kontorla gittim erken gelmişsin diye bakmadı bile cumartsi gel dedi bende bunu anlamadım banada çok geç geliyo 8 gün geçmiş oluyo resmen inş kaçırmam zamanı sinir oldum
İnşallah canim Rabbim hepimizin gönlüne gore versin hayirlisiyla en kısa zamanda meleklerimize kavustursun inş :)İnşallah Allahım gönlüne göre versin bu ay meleklerin gelsin
Canim benim ilac pazartesi bitti çarşamba kontrole gittim ama iliski gunu olarak cmt yazdi. Yani bu hesaba göre sen tam en kritik gunde gitmis oluyosunKizlar peki bisey daha sorcam bu ilaci kullandikdan kac gun sonra doktora gittiniz. Bana doktorum.ilac bittikden 5 gun sonra gel dedi ben biraz gec diye dusunuyorm. Sizler ilacdan kac gun sonra gittiniz?
InsaAllah canim ya kacirmak istemiyorum en buyuk korkum... bende bugun adet oldum Allah in izniyle insaAllah bu ay hamile kaliriz. hap kullanirken iliski yasagi falan verdi mi doktor bana oyle bisey demedi. Bi de yumurtalara baktirdin mi ne kadar olmuslar igne falan verdi mi[/QUOTE]OTE="nurluayse, post: 36870247, member: 623718"]Canim benim ilac pazartesi bitti çarşamba kontrole gittim ama iliski gunu olarak cmt yazdi. Yani bu hesaba göre sen tam en kritik gunde gitmis oluyosunama gec değil merak etme
İlaç bitti ertesi gün gittim benKizlar peki bisey daha sorcam bu ilaci kullandikdan kac gun sonra doktora gittiniz. Bana doktorum.ilac bittikden 5 gun sonra gel dedi ben biraz gec diye dusunuyorm. Sizler ilacdan kac gun sonra gittiniz?
Hap kullanirken zaten ya adetli oluyosun yada yeni bitmis oluyo o donemde de yumurtalar daha yeni gelistigi icin pek sans yok gibi ama yasak diye bisey yok bildigim kadariyla... benim solda yumurtam cokmus sagda 1 tanecikmis buyuklukleri 17-21mm arasiydi doktor cok iyi olduğunu soyledi cok umutlu konustu ama tabi ki once Rabbimin ol demesi gerekiyor. O ol deyince zaten butun sebepler hizaya giriyor. Ins bu ay kısmet olur bakalim sabirla umutla bekliyoruz :) bu arada ben ne kadar aceleci olsam da doktor ilk ay diye igne vermedi once dogal yoldan catlasinlar dedi.[/QUOTE]InsaAllah canim ya kacirmak istemiyorum en buyuk korkum... bende bugun adet oldum Allah in izniyle insaAllah bu ay hamile kaliriz. hap kullanirken iliski yasagi falan verdi mi doktor bana oyle bisey demedi. Bi de yumurtalara baktirdin mi ne kadar olmuslar igne falan verdi mi
Ee doktor ne dedi peki canim muaynendeİlaç bitti ertesi gün gittim ben
ya yarın gidicem bende benimde baya geç gibi geldi ama inş bi bildigi vardır. canım . agrı degilde arar ara sancı gibi hafifAynen canim bende gun kacirmakdan korkuyorum... insaAllah kacirmadan saglicakla hamilr kaliriz. Sen ilk kez mi kullanmaya basladin canim. Sende agri falan oldu mu ilaci kullanırken
yani gün aşırı spermlerin kalitesi açısından daha iyi diyolar ama bazılar da 3 gün boyunca falan yapıyolar ben ilk oglumda gün aşırı yaptım .2. bebegi düşünyorum 1 senedir ugraşıyorum nerdeyse canımBenim de aklima takilan su arkadaslar bu kritik gunlerde hergün iliski olmasi mi sansi daha cok artirir yoksa gun aşırı olmasi mi? Doktor gun aşırı dedi ama sanki hergün olsa sans daha artacak gibi geliyo bana... tecrubeli hamis arkadaslar ne dusunuyo acaba bu konuda?
canım ilacı başladıgın günden itibarenmi 10 gün oldu bugün.bende ayın 1de başladım 5 gün sürdü ilac yarın 12.gün olucak geç kaldıysam yolucam bu dr u yarın kontrolümBenim de ikinci ayim serophonede. Gecen ay besinci gun basladim takip yapmadi 19. Gun progesteron 15 cikti ama iki gun gecti de günüm adet oldum. Bu ay da besinci gun basladim dun aksam bitti ilac. Bu ay takip edelim dedi.12 mm olmus iki yumurta
. Bazen gec buyuyebilir dedi. Pazartesi cagirdi yine. Sanirim cok kucuk bugun 10.gunumdu.
inş hepimiz bende giriyorum sende haberdar etHadi hayirli haberlerini aliriz canim insaAllah. Sen ilaci kullanikdan kac gun sonra gidiyorsun doktora? Haberdar et lutfen ara ara girip kontrol ediyorum topigi insAllah birbirimize guzel sevindirici haberler veririz
Adetten itibaren bugun on pazartesi 13 olacak yarin iliski olsun dedi sordumcanım ilacı başladıgın günden itibarenmi 10 gün oldu bugün.bende ayın 1de başladım 5 gün sürdü ilac yarın 12.gün olucak geç kaldıysam yolucam bu dr u yarın kontrolüm![]()