Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Canim gun asiri iliskiye gir hergun girerseniz spremler kalitesi dusuyor derler ama net bi bilgimdr yok :) bu arada goguslerm agriyor adet olcam gbi :KK43:

oyle dusunme ya ınsallah olmazsın kuzum ıyı dusunelım ıyı olsun ınsallah:) ne bıleyım bu seferde kacırmayayım dıyorum :)

Adetin duzenliyse tahmini bilirsin catlama tarihini cnm. ilac bitince hemen catlamaz sanki. bana dr igneden sonra 4 gun ustuste birrlikte ol dedi. ben eskiden 1 gun arayla yapiodum.

ben ne bıleyım eve ultrason alıcam:)

oyle dusunme ya ınsallah olmazsın kuzum ıyı dusunelım ıyı olsun ınsallah:) ne bıleyım bu seferde kacırmayayım dıyorum :)
ah canım benm inşaAllah guzel haberlerimizi alırız:( o kadar kötüyüm kiinternetten tahlil sonucuma baktıgımdan beri ağlıyorum :( :( çok kötü bişey Allah kimseyi bekletmezsin

kızlar bugun progestron testine gittim gebeliğe de bakalım dedim 0.26 çıktı :KK43: :KK43: :KK43: çokk kötüyüm moralim çok bozuldu bekliyordum bu sonucu ama az da olsa ümidim vardı :KK43: :KK43: :KK43:
Seni çok iyi anlıyorum canim ne kadar umitsizde olsak insan icinde bir yerlerde olduguna yada olacagina inanmak istiyo ama demekki vakti gelmemis daha, hayirlisi olsun hic canını skma tatlim. Benim doktorun tabiriyle cocuk sahibi olmayi gozunde buyutme olmasini da olmamasini da normal karsila zor bi olay gibi degil vakti gelince olacak cok basit bi olay gibi düşün...tabi bende boyle dusunemiyorum ama en iyisi aynen onun dedigi gibi rahat olmak kafada buyutmemek...

Bende geldim simdi doktora hapla devam edelim diyo igne icin erken dedi yumurtlama da oluyomus zaten gorunurde bi problem yok olmazsa sonraki aylarda igne ondan sonrada rahim filmi olacakmis ins onlara gerek kalmaz :(

Seni çok iyi anlıyorum canim ne kadar umitsizde olsak insan icinde bir yerlerde olduguna yada olacagina inanmak istiyo ama demekki vakti gelmemis daha, hayirlisi olsun hic canını skma tatlim. Benim doktorun tabiriyle cocuk sahibi olmayi gozunde buyutme olmasini da olmamasini da normal karsila zor bi olay gibi degil vakti gelince olacak cok basit bi olay gibi düşün...tabi bende boyle dusunemiyorum ama en iyisi aynen onun dedigi gibi rahat olmak kafada buyutmemek...
Ah canim inan soylemek kolay ama uygulamak cok zor suan bunlati yazarken bile gozlerim doluyor. Esime nasil diyecegimi bile bilmiyorum. Simdi bayramda geliyor soracaklar ben iyice delircem gelecek ay a kaldi hayallerim inan haziranda evimde bebegim olur diye hayaller kuruyordum bayramda uc kisi olcaz diye ama bombos kalmis gibiyim suan dua etmekden baska hic bisey gelmiyor elimden ama inaniyorum Rabbim verecek :(

Bende geldim simdi doktora hapla devam edelim diyo igne icin erken dedi yumurtlama da oluyomus zaten gorunurde bi problem yok olmazsa sonraki aylarda igne ondan sonrada rahim filmi olacakmis ins onlara gerek kalmaz :KK43:
InsaAllah canim benim.bende yarin progesteron testini gosterirken soylicem igne istiyorum diycem ve hemen hapim hiter bitmez gidicem baska doktora gittim zaten bugun bu sanki daha iuiydi.ama bakalm :(

Ah canim inan soylemek kolay ama uygulamak cok zor suan bunlati yazarken bile gozlerim doluyor. Esime nasil diyecegimi bile bilmiyorum. Simdi bayramda geliyor soracaklar ben iyice delircem gelecek ay a kaldi hayallerim inan haziranda evimde bebegim olur diye hayaller kuruyordum bayramda uc kisi olcaz diye ama bombos kalmis gibiyim suan dua etmekden baska hic bisey gelmiyor elimden ama inaniyorum Rabbim verecek :(

Cnm niye bu kadar yipratiyosun kendini. Herkes ne diyo en buyuk dusman stres. esinin seni suclayacak hali yok ya. benim dr diyoki kasma kendini dusunme ya keyfine bak dio. tabi zor sana diyorum ama. ben bu donemlerde yaparken bile rahat olmuyorum sorun yasioruz

Cnm niye bu kadar yipratiyosun kendini. Herkes ne diyo en buyuk dusman stres. esinin seni suclayacak hali yok ya. benim dr diyoki kasma kendini dusunme ya keyfine bak dio. tabi zor sana diyorum ama. ben bu donemlerde yaparken bile rahat olmuyorum sorun yasioruz
inşaAllah bugunu atlatıyım rahat olıcam :(

Dilekcim bak daha cok yeni evlisin yasinda kucuk 30 yasini gecen hala evlenemeyen arkadaslarimda var onlar hicbiseyi sorun yapmiyo cok rahat biz evlenmisiz en guzel zamanlarimiz bunlar aslında niye bu kadar dert ediyoruz. Mutlaka Rabbimin bir bildigi vardir. Kaderin ustunde kader yazan O... Allahin izniyle bebisimiz olunca kendimizi yiprattigimizla kalicaz. En guzeli tevekkul edelim hayirlisini diyelim. Evet cok zor geliyo bazen ama sukredecek cok fazla seyimiz var o bunalimli anlarimizda da onlari dusunelim...

ah canım benm inşaAllah guzel haberlerimizi alırız:KK43: o kadar kötüyüm kiinternetten tahlil sonucuma baktıgımdan beri ağlıyorum :KK43: :KK43: çok kötü bişey Allah kimseyi bekletmezsin

Agla ama toparlan bizim elimizde degilki napalim :( bizim elimizde olsa simdi aliriz ama degil sabredelim elbet vardir rabbimin bildigi

ah canım benm inşaAllah guzel haberlerimizi alırız:KK43: o kadar kötüyüm kiinternetten tahlil sonucuma baktıgımdan beri ağlıyorum :KK43: :KK43: çok kötü bişey Allah kimseyi bekletmezsin

Agla ama toparlan bizim elimizde degilki napalim :KK43: bizim elimizde olsa simdi aliriz ama degil sabredelim elbet vardir rabbimin bild
C

Cnm internet siteleri var. son 3 adet tarihini giriosun bi aralik verio onlara bak. ultrasyon masrafina girme :)

Benimki oyle degil her ay cok duzenli olmuyor cunku kist riskim var

Agla ama toparlan bizim elimizde degilki napalim :KK43: bizim elimizde olsa simdi aliriz ama degil sabredelim elbet vardir rabbimin bild

Benimki oyle degil her ay cok duzenli olmuyor cunku kist riskim var

ozaman sen birer gun arayla full dewam et cnm. garanti olsun :)

Back
X