Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

mnt bir sey soracam,dr sanada serophene den sonra kontrola gittiginde esinle su gunlerde olun deyip adetin 14.gunu gibi de progestan 100mg destegi vermedi mi?

mnt bir sey soracam,dr sanada serophene den sonra kontrola gittiginde esinle su gunlerde olun deyip adetin 14.gunu gibi de progestan 100mg destegi vermedi mi?
yok canım benim sadece solda hafif bir tembellik vardı sağ normaldi.Bana seropheneyi verdi adetin beşinci günü başlayıp beş gün içiyorsun ilaç bittikten iki gün sonra gün aşırı ilişki vardı.Bunu çocuk olmazsa 4 ay yapmamı söyledi dört ay sonunda çocuk olmazsa gel eşinede bakalım vs. dedi.Benim durum ciddi değildi pek anlayacağın.

başka ilaç kullanmadım kontrolede çağırmadı.sağ taraf normaldi ilaç yumurtayı fazla geliştirince çatlamadı ve kist oldu sağımda normal çalışan tarafta.Tek korkum geri tekrar eder mi baya küçülmüş olmalı ağrılar baya azaldı.

ama bu tedavide genelde çatlatma iğnesi kullanıyor ben hep bunu okudum uygulayanlarda.

ama bu tedavide genelde çatlatma iğnesi kullanıyor ben hep bunu okudum uygulayanlarda.

Bende baktim netden bazilarinda kullanilmis bazilarinda kullanmadan olmus benimde bakalim sonuc ne olacak...o zaman senin bence ihtiyacin yoktu serophene...yinede herseyin hayirlisi yine baktir bakalim kac cm e dusmus insallah yok olmustur kistin :)

S.a ben 2 gun gecikmeli olarak adet oldum...yarin dr gorusecez bakalim nasil devam edecez tedaviye...onceki randevuda serophene nin 3 ay etkisi oluyormus 2 ayda bekliyecegiz demisti...sizde ne var ne yok kizzzzlar.....

S.a ben 2 gun gecikmeli olarak adet oldum...yarin dr gorusecez bakalim nasil devam edecez tedaviye...onceki randevuda serophene nin 3 ay etkisi oluyormus 2 ayda bekliyecegiz demisti...sizde ne var ne yok kizzzzlar.....
eşine baktırdınız mı canım.

Yok canim..ama iki gebelik olusunca pek ihtimal vermedik biz ona...dr serophene 3 ay etkisi varmis...duzenli iliski olacak iste kurban bayramina kadar...olmaz o zaman giddcegiz....yanliz sizdeki gibi her ay serophene kullandirmadi...ve kendiliginden catladi benim folikul...

Yok canim..ama iki gebelik olusunca pek ihtimal vermedik biz ona...dr serophene 3 ay etkisi varmis...duzenli iliski olacak iste kurban bayramina kadar...olmaz o zaman giddcegiz....yanliz sizdeki gibi her ay serophene kullandirmadi...ve kendiliginden catladi benim folikul...
o zaman senin durumda çok iyi gözüküyor inşallah sağlıklı bir gebelik yakın gibi :)

Kızlar doktor bana iğne verdi pregnyl 5000 ampul.Ama iğneyi bulamıyoruz Ankara Sincan da olupda hangi eczanede bulabilirim bilen varmı acaba :(

o zaman senin durumda çok iyi gözüküyor inşallah sağlıklı bir gebelik yakın gibi :)

S.a arkadasim sen ne durumdasin merak ettim...ben ikinci ayimdayim bu ay bakalim ne olacak...ama dedigim gibi bana bu ay serophene vermedi 3 ay etkisi surermis...

S.a arkadasim sen ne durumdasin merak ettim...ben ikinci ayimdayim bu ay bakalim ne olacak...ama dedigim gibi bana bu ay serophene vermedi 3 ay etkisi surermis...
selam canım bende henüz bir tedavi yada başka bişi yok adetin üçüncü günü gidip hormon tahlili vereceğim o kadar birde kist eridimi erimedimi ona bakılacak adet bitimi .Bugün ilk günüm 3 ü bekliyom.

Back
X