Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım benim sadece solda hafif bir tembellik vardı sağ normaldi.Bana seropheneyi verdi adetin beşinci günü başlayıp beş gün içiyorsun ilaç bittikten iki gün sonra gün aşırı ilişki vardı.Bunu çocuk olmazsa 4 ay yapmamı söyledi dört ay sonunda çocuk olmazsa gel eşinede bakalım vs. dedi.Benim durum ciddi değildi pek anlayacağın.mnt bir sey soracam,dr sanada serophene den sonra kontrola gittiginde esinle su gunlerde olun deyip adetin 14.gunu gibi de progestan 100mg destegi vermedi mi?
ama bu tedavide genelde çatlatma iğnesi kullanıyor ben hep bunu okudum uygulayanlarda.
selam canım bende bişi yok sen sonuç alabildin mi :)S.a arkadaslar ne yapiyorsunuz sesiniz sedaniz cikmiyor...yok mu hicbir gelisme kimsede...
eşine baktırdınız mı canım.S.a ben 2 gun gecikmeli olarak adet oldum...yarin dr gorusecez bakalim nasil devam edecez tedaviye...onceki randevuda serophene nin 3 ay etkisi oluyormus 2 ayda bekliyecegiz demisti...sizde ne var ne yok kizzzzlar.....
o zaman senin durumda çok iyi gözüküyor inşallah sağlıklı bir gebelik yakın gibi :)Yok canim..ama iki gebelik olusunca pek ihtimal vermedik biz ona...dr serophene 3 ay etkisi varmis...duzenli iliski olacak iste kurban bayramina kadar...olmaz o zaman giddcegiz....yanliz sizdeki gibi her ay serophene kullandirmadi...ve kendiliginden catladi benim folikul...
Eşim bulmuş canım ama eylül ayına kadar üretimi olmayacaktır bidaha eczane öyle demiş.Bir tane yumurta büyümüş 21 mm olmuş gayet güzel dedi doktor.Bakalim kismetEczaneler depolara sordurup getirtirebilirler fazla zaman gecmeden hemen bulmalisiniz bence...
o zaman senin durumda çok iyi gözüküyor inşallah sağlıklı bir gebelik yakın gibi :)
selam canım bende henüz bir tedavi yada başka bişi yok adetin üçüncü günü gidip hormon tahlili vereceğim o kadar birde kist eridimi erimedimi ona bakılacak adet bitimi .Bugün ilk günüm 3 ü bekliyom.S.a arkadasim sen ne durumdasin merak ettim...ben ikinci ayimdayim bu ay bakalim ne olacak...ama dedigim gibi bana bu ay serophene vermedi 3 ay etkisi surermis...
Hayirlisi olsun canim....selam canım bende henüz bir tedavi yada başka bişi yok adetin üçüncü günü gidip hormon tahlili vereceğim o kadar birde kist eridimi erimedimi ona bakılacak adet bitimi .Bugün ilk günüm 3 ü bekliyom.