- 16 Mayıs 2015
- 1.250
- 17.585
- 208
- Konu Sahibi biragacbinkus
-
Ablaaaa hiç bişi kalmadı be...EdeP haya falan gibi yazık harbi..Efendim buyrun benim
Rezaletin de ötesinde bir konuya ne yorum yapılabilir ki
Ablaaaa hiç bişi kalmadı be...EdeP haya falan gibi yazık harbi..
Konu açılsa da shotı etiketlesek diye hazır mı bekliyorsunuz anlamadım ki
Söyle söyle içinde kalmasın
Valla ya. Hayır kuytu köşede tinerci falan olur, adamın pantolon dizlerdeyken çekse bıçağı mazallah
O değilde, onun oluyorum ne bee..iyyysevgilimle 6 aydır birlikteyiz ve çok güzel bir ilişkimiz var. çok heyecan dolu ve biraz da deli bir erkek. onunla tanıştıktan sonra hayatta yapmam dediğim pek çok şeyi ilk defa onunla yaptım ve itiraf etmeliyim ki bundan çok zevk de aldım. özellikle de dışarıdayken hiç beklemediğim bir anda beni kuytu bir duvar köşesine sıkıştırıp boynumu öpmeye başladığında hiç karşı koyamıyorum ve dakikalar içinde onun oluyorum. şimdiye kadar yaşadıklarımızın hepsi çok güzeldi ama son isteği kafamı çok karıştırdı açıkçası.
geçenlerde iki arkadaşından bahsetti, yıllar süren ilişkilerinin ardından evlenmişler ve geçenlerde bir swinger partisine katılmışlar, çok hoşlarına gitmiş ve sevgilimi de bir sonraki partiye davet etmişler. sevgilim de bana konuyu açtığından beri her gün soruyor, kesin olarak hayır diyemiyorum ama çok da korkuyorum. ben aslında o kadar deli dolu bir kız da değilim, sadece ona karşı koyamıyorum. ama bu eş değiştirme olayı benim için fazla olacak gibime geliyor. ne yapmam gerektiğini bilemiyorum, reddedersem benden soğuyup bir süre sonra sıkıcı bularak terk edeceğinden korkuyorum ama başka bir erkekle, hele ki onun gözünün içine baka baka birlikte olamam. nolur bana bir akıl verin...
O değilde, onun oluyorum ne bee..iyyy
sevgilimle 6 aydır birlikteyiz ve çok güzel bir ilişkimiz var. çok heyecan dolu ve biraz da deli bir erkek. onunla tanıştıktan sonra hayatta yapmam dediğim pek çok şeyi ilk defa onunla yaptım ve itiraf etmeliyim ki bundan çok zevk de aldım. özellikle de dışarıdayken hiç beklemediğim bir anda beni kuytu bir duvar köşesine sıkıştırıp boynumu öpmeye başladığında hiç karşı koyamıyorum ve dakikalar içinde onun oluyorum. şimdiye kadar yaşadıklarımızın hepsi çok güzeldi ama son isteği kafamı çok karıştırdı açıkçası.
geçenlerde iki arkadaşından bahsetti, yıllar süren ilişkilerinin ardından evlenmişler ve geçenlerde bir swinger partisine katılmışlar, çok hoşlarına gitmiş ve sevgilimi de bir sonraki partiye davet etmişler. sevgilim de bana konuyu açtığından beri her gün soruyor, kesin olarak hayır diyemiyorum ama çok da korkuyorum. ben aslında o kadar deli dolu bir kız da değilim, sadece ona karşı koyamıyorum. ama bu eş değiştirme olayı benim için fazla olacak gibime geliyor. ne yapmam gerektiğini bilemiyorum, reddedersem benden soğuyup bir süre sonra sıkıcı bularak terk edeceğinden korkuyorum ama başka bir erkekle, hele ki onun gözünün içine baka baka birlikte olamam. nolur bana bir akıl verin...
O değilde, onun oluyorum ne bee..iyyy
Hassas konular bunlar dikkatli olmak lazım.mazallah
Kafayi arabanin caminada sıkıştırabilir yesilcam fantazisi vazgecilmezleriYok biz önden etiketliyoz, konu otomatikman üstüne açılıyo
Evet o da olabilir.
Gözlerini bağlayabilirler belki, o da bi çeşit fantezidir en nihayetinde.
Evli barklı kadınsın utan kendindenSeks var dediler geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?