- Konu Sahibi biragacbinkus
-
Ay sormayın biz hala fofenk diyoruz kendi aramızdaevet cümleler ben harun abiyim diye bağırıyor, yeni üye ilk mesaj ve cinsellik buradanda işkilleniyor insan ama ne bileyim bu sefer inansam mı acaba dedim bir an :)
Bu arada Şu "Fofenk fofenki" de burada öğrendim kelime dağarcığım bir tık daha arttı :))
evet cümleler ben harun abiyim diye bağırıyor, yeni üye ilk mesaj ve cinsellik buradanda işkilleniyor insan ama ne bileyim bu sefer inansam mı acaba dedim bir an :)
Bu arada Şu "Fofenk fofenki" de burada öğrendim kelime dağarcığım bir tık daha arttı :))
Kızlar konu sahibesi fofenkleri aşmış anlamaz kesin sizin dilden çılgın ergen erkek adayıAy sormayın biz hala fofenk diyoruz kendi aramızda
Ay sormayın biz hala fofenk diyoruz kendi aramızda
Kızlar konu sahibesi fofenkleri aşmış anlamaz kesin sizin dilden çılgın ergen erkek adayı
bende burada öğrendim kullanmak için fırsat kolluyordum fırsat bu fırsat kaçırmayım dedim
bana bu kelimeyi kazandıran KK ailesine hörmetleeeer
kullanmadan ölmedim ya gözüm açık gitmez artık hahahahaAma Tam yerinde ve zamanında bi kullanım oldu
Seni etiketleyecektim
fofenk diye isim mi taktınızhahaha çok iyi ya
Aştın kendini Can'ım sende şaka ile karışık ortaya karışık fofenkledin vallakonu vardı bitane kızın eski sevgilisi mi ne kızın annesine nişanlısıyla fofenk fofenk yaptılar mı diye sormuş
kızın annesi de demiş: yok be daha nişanlılar
çocukta demiş: ne kadan daa fofenksiz bi kız
Aştın kendini Can'ım sende şaka ile karışık ortaya karışık fofenkledin valla
Oda güzel haklısınbi daha nerde bulcam bu fırsatı bulmuşken combo yapıyım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?