• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Servet Gençağa

Paparizou

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2013
8
0
6
35
Adana
arkadaşlar burnumu estetik yaptırmayı düşünüyorum, burada iyi olduğu söylenen bayada ameliyat yapmış, çoğuda sanırsam iyi geçmiş bi doktor var. adı Servet Gençağa, hakkında bir fikri olan var mı? :2:

arkadaşlar burnumu estetik yaptırmayı düşünüyorum, burada iyi olduğu söylenen bayada ameliyat yapmış, çoğuda sanırsam iyi geçmiş bi doktor var. adı Servet Gençağa, hakkında bir fikri olan var mı? :2:

Merhaba.Bende servet bey e burun ameliyatı olacağım.Bikaç tanıdık ameliyat olup memnun kalmış.Bana da tavsiye ettiler.Size kım tavsıye etti

Bende pazartesi ameliyat olacağım servet beye. Lutfen detayli bilgi verebilir misiniz surec nasil gecti

Kesinlikle ameliyat sürecim ağrısı az olarak gecti. Morluklar hemen hemen yok denecek kadar belirsizdi şişliklerde 3 günde indi yüzümden
Yüsra hanım merhaba geçmiş olsun bnde servet beye burun estetiği ameliyatı yaptıracağım sizin ameliyatınız rahat geçtimi çok ağrınız oldu mu birde en önemlisi istediğiniz gibi bi buruna sahip oldunuz mu

Yüsra hanım merhaba geçmiş olsun bnde servet beye burun estetiği ameliyatı yaptıracağım sizin ameliyatınız rahat geçtimi çok ağrınız oldu mu birde en önemlisi istediğiniz gibi bi buruna sahip oldunuz mu

Merhaba hatice.. öncelikle şunu soyliyimki servet beyin eli cok hafif. Ameliyat surecim ve sonrasi cok iyi geçti. Ağrım ilk gun hic yoktu. Ikinci ve üçüncü gün ise basit bir bas ağrısı seklindeydi ve agri kesicilerle atlattim. Burnumu gorenler estetik oldugunu farkedemiyorlar bile o kadar ki dogal ve guzel bi burun oldu düşünün gerisini. Doktor cok önemli, servet hoca burun ve meme estetiginde gerçekten cok basarili bir cok hastasiyla gorustum.. gozunuz kapali güvenin derim

Arkadaşlar merhaba bende Servet beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama fiyat ve görüntü Nasıl olur diye cok merak ediyorum ameliyat olduğuma deysin istiyorum lütfen biraz bilgi verir misiniz benim için cok önemli rica ediyorum yardımcı olun

Arkadaşlar merhaba bende Servet beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama fiyat ve görüntü Nasıl olur diye cok merak ediyorum ameliyat olduğuma deysin istiyorum lütfen biraz bilgi verir misiniz benim için cok önemli rica ediyorum yardımcı olun
Ben bir ay önce ameliyat oldum istersen fotoğraf atabilirim sana

Servet beye guvenin 1 ay oldu benim estetik olali.. uzaktan ablam geldi kesinlikle farketmedi bile :) o kadar ki dogal yapiyo fiyata gelince 2,500

Ne demek sorulariniz olursa cevaplayabilirim.. bi tavsiyem gorusmeye saat 8.30 gibi gidin aksi tadirde doktor sürekli ameliyatlarda oluyor tekrar bulmak mümkün degil :))
Kesinlikle katılıyorum bende kontrollere falan hep o saatte gidiyorum

Kesinlikle katılıyorum bende kontrollere falan hep o saatte gidiyorum
Servet beye ameliyat oldunuz mu bende saglik problemlerimden dolayi ameliyat olacagim olmusken estetikte yaptirmak istiyorum fakat kime olacagim konusunda karasizim ayni hastanedeki kbb doktoru baris avsar mi yoksa servet bey mi fiyat ne kadar

Servet beye ameliyat oldunuz mu bende saglik problemlerimden dolayi ameliyat olacagim olmusken estetikte yaptirmak istiyorum fakat kime olacagim konusunda karasizim ayni hastanedeki kbb doktoru baris avsar mi yoksa servet bey mi fiyat ne kadar

Mrb. Ben oldum 2 ay önce tavsiye ederim. Servet gençaga gercekten burun konusunda cok basarili. Dışardan gelen kizkardesim bile farketmedi düşün. O kadar dogal oldu yani

Back
X