- 4 Eylül 2016
- 11
- 5
- 1
- 43
Cevap icin tesekkur ederim sizin saglik probleminiz var miydi bende kemik egriligi ve et var iyilesme sureciniz ne kadar surdu calistigim icin iznimi ona gore ayarlayabilirimMrb. Ben oldum 2 ay önce tavsiye ederim. Servet gençaga gercekten burun konusunda cok basarili. Dışardan gelen kizkardesim bile farketmedi düşün. O kadar dogal oldu yani
Cevap icin tesekkur ederim sizin saglik probleminiz var miydi bende kemik egriligi ve et var iyilesme sureciniz ne kadar surdu calistigim icin iznimi ona gore ayarlayabilirim
Servet bey nerde hangi hastanede acaba ?
Cevabin icin coook tesekkur ederim cok yardimci oldun umarim benim ameliyatimda guzel gecer solunum problemlerim ortadan kalkar su anda cok sikinti cekiyorum doktor konudunda hala kararsizimBu arada yuzun gozun sisiyor ilk gunden bunun icin buz tamponu yaptiriyorlar hastanede o cok iyi geliyor eve gecincede bir iki gun uygula inanilmaz rahatlatiyor. Ayrica Burnumdaki bantlarla sokaga cikarim vs. Diyorsan eger tamponlar alındıktan sonra gunese cikmamak ve gözlük takmamak kaydiyla istediğini yapiyosun.. ama benim gibi aman kimse yüzümü ödemli ve sargılı görmesin diyorsan 15 gunluk iznini al ona gore ameliyata gir :)
Burnunuzun şekli istediğiniz gibi mi suan da? Düşme filan oldu mu? Bende servet beye burnumu duzelttirmek istiyorum ama burun düşmesinden korkuyorum. Ve ameliyat ücreti hakkında da bilgi verebilir misiniz?Bu arada yuzun gozun sisiyor ilk gunden bunun icin buz tamponu yaptiriyorlar hastanede o cok iyi geliyor eve gecincede bir iki gun uygula inanilmaz rahatlatiyor. Ayrica Burnumdaki bantlarla sokaga cikarim vs. Diyorsan eger tamponlar alındıktan sonra gunese cikmamak ve gözlük takmamak kaydiyla istediğini yapiyosun.. ama benim gibi aman kimse yüzümü ödemli ve sargılı görmesin diyorsan 15 gunluk iznini al ona gore ameliyata gir :)
Burnunuzun şekli istediğiniz gibi mi suan da? Düşme filan oldu mu? Bende servet beye burnumu duzelttirmek istiyorum ama burun düşmesinden korkuyorum. Ve ameliyat ücreti hakkında da bilgi verebilir misiniz?
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinBurnumun sekli evet tam istedigim gibi. Düşme olmadı ama şoyle birsey var ilk yaptırdığında ödem ve sertlik olduğu için yukarda gibi duruyor. Ama yumuşayinca ve odemler inince normale dönüyorsunuz :) servet hoca burun konusunda uzmandr guvenin ona.. operasyonu yapar siz begenmezseniz veya kendisi begenmezse duzeltme operasyonunu üstlenir. Asla hastalarini mağdur etmez o konuda guvenin. Fiyatina gelince 2,500tl ameliyat 100tl'de oda parasi toplan 2,600 ödedim ben.
Merhaba oncesi ve sonrasi fotografinizi atabilir misiniz mümkünse. Burnunuzda cokme dusme oldu mu . bende olmayi dusunuyorum cok onemli benim icin lutfenBurnumun sekli evet tam istedigim gibi. Düşme olmadı ama şoyle birsey var ilk yaptırdığında ödem ve sertlik olduğu için yukarda gibi duruyor. Ama yumuşayinca ve odemler inince normale dönüyorsunuz :) servet hoca burun konusunda uzmandr guvenin ona.. operasyonu yapar siz begenmezseniz veya kendisi begenmezse duzeltme operasyonunu üstlenir. Asla hastalarini mağdur etmez o konuda guvenin. Fiyatina gelince 2,500tl ameliyat 100tl'de oda parasi toplan 2,600 ödedim ben.
Mrblar ameliyat oldunuz mu acaba memnun musunuzBende pazartesi ameliyat olacağım servet beye. Lutfen detayli bilgi verebilir misiniz surec nasil gecti
Mrb bende o doktoru düşünüyorum da yardimci olur musnnuz acaba foto gormem mümkün müBen bir ay önce ameliyat oldum istersen fotoğraf atabilirim sana
Sizde servet beye ameliyat oldunuz mu acabaBurnunuzun şekli istediğiniz gibi mi suan da? Düşme filan oldu mu? Bende servet beye burnumu duzelttirmek istiyorum ama burun düşmesinden korkuyorum. Ve ameliyat ücreti hakkında da bilgi verebilir misiniz?
Mrblar ameliyat oldunuz mu acaba memnun musunuz
Estetik mi yapmistiniz foto görebilir miyim peki teşekkür ederim cevabınız için :)1 yıl oldu memnunum ben
Estetik mi yapmistiniz foto görebilir miyim peki teşekkür ederim cevabınız için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?