servikal yetmezlik yaşayanlar el ele

gurbetciiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
2.962
962
163
Ankara
ben seda 3 defa bebeğimi kaybettim.1. bebeğim 20 haftalıkken kaybettim 2. bebeğimide 19 hafta 5 günlükken kaybettim 3.bebeğimi ise hamile kalmadan önce genetik test yaptılar bi şey çıkmadı ama phtılaşmaçıktı onun için clexcan kullan dediler hamile kaldım 3 bebeğime clexsan kullandım 12 haftalıkken rahmine dikiş attılar ama 23 haftalıkken dikişimi aldılar 24 hafta 5 günlükken de kızımı dünyaya getirdim kuveze aldılar 2 gün yaşadı şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum am iyi bi doktora ihtiyacım var bu durumda olanlar bana ulaşsın lütfen birbirimize destek olalım rabbim hepimize bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin AMİNNNNNNN

canım niye dikişlerini 23. haftada aldılar sancılandın mı ? Bende de rahim ağzı 3 cm çıktı merak edip çok araştırdım bu konuyu.Dikiş durduğu sürece devmalı yatarak bebeğini sağlıkla doğuranlar var birsürü forumdada..doktor konusunda hiçbirbilgim yok ne yazıkki..ama atılan dikiş çok önmeliymiş.belki de istanbul'a gleip dikiş olayını yaptırsan hamile kaldıktan sonra iyi olaiblir senin için ,burada iyi bir doktor biliyorsan bu konuda..cnm inşallah istediğin gbi olur herşey.

ankarada servikal yetmezlik yaşayanlar :14::14::14:

selam polatlıda oturuyorum su an ama dogumu burda yapmadım.ılk kızımı 5.5 aylık normal dogumla kaybettım.dok.cok ıyıydı hemen teshısı koydu bana allahtan.ılk dok.adanadaydı bu arada.sonra tekırdaga gıttım tekrar hamıle kaldım.3.ayında dıkıs atıldı anlatsam yasadıklarımı offf of sayfalar yetmez sımdı neyse.ordakı dok.da ıyıydı acıkcası kızım su an 15 aylık allahım korusun herkesın bebegınıde tabı.yatacaksın kalkmıcaksın dıyenlere bakma.dıkısten 1 hafta sonra ev ıcınde turlamaya baslıyosun sonra kendını yormadan sokakta gezmeye tabı.ben mesela mutfaga gıdıp yemek yapıyodum sonra yarımsaat uzanıyodum ne olur ne olmaz dıye.ama dok.bana tavsıyesı suydu:tamam dıktık ama kendını yormadan hayata devam.neyse seneye bende dusunuyodum ıkıncıyı ama polatlıdakı dok.guven vermedı bana.daha once rahım agzı dıktınızmı dıyorum doktora dıktım dıyo kac tane boyle hastanız oldu dıyorum bı turlu cevap alamadım alamadıgım gıbıde ıstersenız ankarada dıktırınde kafanız rahat olsun dedı bana.polatlı sıfa hastanesı kadın dogum uzmanı mehmet denen sahıs bunu dıyende.tovbe yarabbı ya.ben mı garıbım bu doktormu garıptı anlamadım.cnm dok. bılmıyorum ankarada ama dıkıs ve hamılelık surecıyle ılgılı bısey merak edersen ozelden yaz cevaplarım memnunıyetle

Merhaba, çok bebek kaybedenlerden biriside benim. Şuan bir bebek bekliyorum. 16. haftada dikiş atıldı önlem olarak. Ve Rahim boyu ile dikiş her hafta kontrol ediliyor.
Tüpbebek, riskli gebelik ve rahim anomalilerinde Hakan Şatıroğlu nu tavsiye ederim. Normal gebeligi herkes takip ediyor.
Sevgiler :38:

arkadaşlar hepinize teşekkürler ama daha da yok mu ankaradan her yerden olabilir ama ben ankarada oturuyorum o yüzden:17::17:

Back
X